Anders Lindberg har släppt alla spärrar

VALET 2018. Socialdemokraten och Aftonbladets politisk chefredaktör Anders Lindberg har släppt alla spärrar i debatten. Det bör påpekas att det inte är satir utan fullt allvar. 

Herr Lindbergs flöde av rappakalja skulle vara väldigt underhållande om det inte vore så att många människor, till och med välutbildade journalister verkar tro på vad han skriver.

 

 

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

38 thoughts on “Anders Lindberg har släppt alla spärrar

 1. Anders Lindberg gömmer säkert själv SD:s valsedlar om han får den möjligheten.

 2. Han är fullständigt rubbad. Hela socialdemokratin är i fritt fall och tokarna undrar varför. Detsamma gäller nymoderaterna. Tidningarna har full koll på hur läget är via sina ”valkompasser”.

  Lite anmärkningsvärt att tidningarna inte gör ”nyhet” av de resultat ”valkompasserna” ger. Men det kanske inte gagnar deras ”oberoendehet” att redovisa resultaten.

  Panik i PK.

 3. ”Demokratins dödgrävare har ett ansikte.”

  ”Att Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg nu spottar demokratin i ansiktet har en naturlig förklaring. Han, och den socialdemokrati han företräder, håller fullständigt på att kollapsa. Det sker framför våra ögon i slow motion.”

  Chang Frick skriver blogg på Nyheter Idag.

  https://nyheteridag.se/demokratins-dodgravare-har-ett-ansikte/

 4. När man läser Anders twitter är det många som skulle behöva sätta på sig cykelhjälm, för de är verkligen ute och cyklar.

 5. Den kognitivt och omdömesmässigt normalutrustade läsaren inser givetvis per omgående att fjollan Lindbergs senaste studentspex uppvisar ännu ett praktexempel på de distraktionsmanövrar de fala proglobalisterna brukar, då syftet är att avleda den egna skulden och omdirigera uppmärksamheten mot det ständigt demoniserade SD-partiet och deras imponerande skara anhängare.

  Den befogade kritiken mot avslöjat valfusk och bedrägerier dristar sig den förvekligade stollen att omvandla till anklagelsen att opponenterna söker ”undergräva legitimiteten i valsystemet”, då alla härstädes närvarande, utom den notoriska provokatören Mia, är förbannat väl medvetna om att etablissemangets aktörer och medlöpare själva underminerat laglighet, giltighet och trovärdighet.

  Lindberg företräder ett av kriminalparadisets och den folkfientliga regimens
  kuttersmycken, vars huvudsakliga arbetsorder är att driva den politiska destruktionsagendan framåt, oavsett vilka motbevis och välmotiverade erinringar som anförs. Att styvnackat neka eller presentera patetiska pretexter är för övrigt en policy samtliga yrkeskriminella begagnar sig av och det infekterade organet Aftonbladet utgör definitivt inget undantag.
  Andreas.

 6. Hade inte han släppt alla spärrar för länge sedan???

  Intressant när människor har åsikter och vinklar det åt ”fanders”, för saker som andra människor gör, för att skydda demokratin och att valrörelsen går korrekt till.

  Vet inte Anders skillnad på demokrati och ”enfaldig demokrati” ?

  Uppenbarligen inte.

 7. När jag och min fru skulle rösta vid förra valet saknades SD:s valsedlar! Jag uppmanar alla som tänker rösta ta med de valsedlar som ni fått hemskickade.

 8. Tack, Lindberg, för info om att denna FB-grupp finns. Nu kan jag gå med i den och kommunicera om jag upptäcker anledning.

  • Om Stefan Löven ägnat sig åt politik istället för att sitta i sandlådan och leka med dockor så hade kanske sossarna klarat sig lite bättre.
   Under förutsättning att han hade lyssnat på riksdagens klokast man Jimmy Åkesson förstås.

 9. Jag brukar undvika personangrepp men den mannen kan ju inte vara riktigt klok. Han är ju bortom all räddning mentalt det är helt uppenbart.
  Att angripa SD istället för t.ex. journalister som jublar när SD:s valsedlar saknas i allmänna röstlokaler är lägre än lågt.

 10. Man kan säga att ett land där en person som Anders Lindberg är en ledande debattör har helt andra och värre problem än en nolla som Anders Lindberg.

 11. Han kämpar för sin överlevnad och det blir SÅ FEL!
  Som alltid, det handlar om nivå av IQ.
  Han skulle vara mer framgångsrik om han sparkade sig trött i sängen.

 12. Anders Lindberg hit och Anders Lindberg dit, favoriten framför alla andra.

  Åtminstone när det gäller nöjet att kommentera honom.

  • Tycker du själv att hans inlägg är sakligt? Tänk om DU själv någon enda gång kunde kommentera själva SAKFRÅGAN i inläggen istället för att spy din galla över andras kommentarer.

  • Mia>
   Har du aldrig funderat på varför det så ofta förekommer kommentarer här, kring vad denne stolle skriver?
   Favorit är däremot det minsta han är! Det är heller inget nöje att kommentera honom, det är mer tragiskt att han får hålla på med sina dåraktiga påståenden!

   • Anders Lindberg är direkt inte min favorit heller men man kan inte undgå att märka vad upplivade ni blir för varje nytt tillfälle han kommer på tal. Han borde snart få betalt för allt material han bidrar med på dernna blogg bara genom att öppna munnen.
    Spy min galla var att ta i, jag är bara litet smått road över fenomenet Anders Lindberg.

  • Han gör ju själv sitt yttersta för att han skall få dessa kommentarer
   Han kanske i själva verket heter heter Ittmahua och är självplågare så han gillar detta
   Lyssna på Povel Ramels Jag är Ittmahua Uhengbal självplågren.

 13. Eftersom Anders Lindberg inte ser det som alla andra ser, borde han heta Anders Blindberg (A.B). Han är ju redan ett med Aftonbladet (A.B).

 14. https://www.berliner-zeitung.de/image/31166156/2×1/300/150/769e417dc0a003cce040f4b2ac6ccd27/VF/mccain-afp-neu.jpg
  Mannen på bilden ovan,John McCain har nu lämnat det jordiska… En hök mindre på klotet,och en lättnad för bl.a. de krigsdrabbade i Ukraina.
  Denne republikan tillhörde de gamla krigsförespråkarna,för att liksom Hitler få sin vilja igenom. Orsaken till att jag valt placera in nyheten under denna rubrik,är likheten mellan två människoföraktande agitatorer !

  • Inser att ni sex som tryckt ”tummen ner” alla gillar ”Der Führer”,och blev sura när jag placerade denne typiske US-komiker,och krigshetsare i samma fack.
   För er andra kan jag meddela från kvällens propagandanyheter i ZDF,att alla de vi på denna blogg (med två undantag) inte speciellt gillar,framför nu sina kondoleanser. T.ex. Merkel,Macron och otal andra skitstövlar,räknades upp som sörjande !
   F.ö. får inte Trump närvara vid hans begravning.Vilket troligen var för presidenten en lättnad.

 15. De som historiskt undergrävt legitimiteten i valsystemet har varit politiker, ombud eller väljare för det Socialdemokratiska partiet, vilka tillgripit många av sina fulaste knep som också använts förut.

  https://nyheteridag.se/wp-content/uploads/2017/07/Ackefjord-tweet.jpg

  Det är hittills bara företrädare för Socialdemokraterna som vid många olika tillfällen på många orter i Sverige har blivit påkomna och dömts i domstol för valfusk i Sverige. Man har t ex ”hjälpt” (d v s hänsynslöst lurat och vilselett) skröpliga gamlingar på äldreboenden att få röstningen enkelt avklarad.

  Ombuden hade redan i förväg lagt Sosse-valsedlar i valkuverten och sedan klistrat igen dem. Åldringarna fick inte ens chansen att välja valsedlar själva eller se de valsedlar som ombuden lagt i de igenklistrade kuverten, som sedan lades i valurnorna.

  S-valarbetare dömda för valfusk

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/valarbetare-domda-for-valfusk

  Inga politiker från några andra partier i Sverige har såvitt jag känner till dömts i domstol för valfusk. Hur stort kan mörkertalet vara tro? D v s allt fusk som tyvärr aldrig blir upptäckt.

  Socialdemokraterna är därför ohotade svenska mästare i valfusk sedan 10 – 15 år bakåt i tiden, sannolikt ännu längre.

 16. Om denna varelse gick ut i verkligheten skulle han få en hjärtattack och dö omedelbart av vad an fick uppleva.

 17. Det spelar ingen roll vilken fakta men ger Lindberg. ”Himlen är blå” troligtvis Moderaternas fel.

 18. Ja fruktansvärt att kräva att ens valsedlar ska finnas i vallokalen, och inte stjälas eller gömmas undan… Skandal…😊😂

Kommentera