Man skjuten i Eskilstuna

BROTTSLIGHET. En 41-årig man hittades död i utkanten av Årby naturreservat i Skiftinge, Eskilstuna under fredagskvällen. Mannen var skjuten och polisen har inlett en förundersökning om mord. 

I Fröslunda, Eskilstuna var det full slagsmål mellan två ”grupperingar” och en  unga man fick föras till akuten med skärskador.

Ekuriren

Om Skiftinge på bloggen…

Om Fröslunda på bloggen…

– Pettersson säger att det är inget att gnälla om, Sverige blir som vi röstar, och Eskilstuna har blivit som många andra städer i landet, mångkulturella, spännande, paradis…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Man skjuten i Eskilstuna

  1. Dan Eliasson fick nytt jobb i den svenska motsvarigheten till KGB. Ersattes av säpokillen Anders Thornberg som tycks bry sig ännu mindre om det eskalerande våldet . Vart är Sverige på väg ?

    • Sverige är totalt på väg utför, fler förslag och vem är så naiv och trodde att ny välbetald ryggkliande polischef skulle uträtta någonting?
      Ingen kan vågar eller kommer att göra ett dyft åt dagens svenska kriminella anarkisamhälle där det är brottslingarna som indirekt styr landet.
      Enligt uppgift så ska SD rädda Sverige framöver om och när de får politisk makt, det återstår att se är bara att önskas J.Å lycka till på den resan.

Kommentera