”Svensk” gripen för mord på pojke i Danmark

BROTTSLIGHET. En 34-årig ”svensk” man misstänks för mord på en sextonårig pojke i Köpenhamn i oktober 2017. Han anhölls vid halv elva på torsdagskvällen. Pojken hittades mördad på en gata mellan stadsdelarna Nørrebro och Østerbro.

”Svensken” misstänks för att ha planerat mordet. Enligt polisen är han innehavare till en revolver av den typ – colt Cobra – som användes vid dådet.

-Pettersson säger att i svenska medier inklusive TT som sprider över hela landet är den gripne svensk.

Aftonbladet och Expressen/Kvällsposten tvekar inte. Svensk!

Danska medier rapporterar lite seriösare. En man har fängslats, han är av jugoslaviskt ursprung med svenskt medborgarskap. 

Ekstrabladet, och danska TV2

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “”Svensk” gripen för mord på pojke i Danmark

 1. Innan jag ”hittade” alternativa medier läste jag utländska tidningar, framförallt danska, tyska och engelska på nätet för att slippa mörkandet. Det här var ett bra exempel på varför man ska göra det, sen lär man sig litet danska mm på köpet😊

  • I alla fall i Sverige räknas tyvärr alldeles för många som svenskar vilket naturligtvis inte är sant !

 2. Juggen bor kanske i Malmö ? Beundrar Danmark som inte lider av rädsla, att nämna packets ursprung.
  Stackars land som råkat hamna mitt emellan de två stora lögnaktiga ”korrekta”, Tyskland o. Absurdien ! Skit i alla riktningar….

  • Lögn och skitblaskan HD publicerar nu stolt,att mannen är en
   ”Helsingborgare”….
   För att liksom i en krimi göra det hela mer spännande,förklarar man också att de är förhindrade att nämna något ytterligare över Jugoslaven ! Tillåt mig le i smyg !!!

   • Roma befolkning från Kosovo deklarerades som Jigoslavisk eftersom dem kom till Serbien i 1998, 1999, 2000. I dåtiden kallades landet Jugoslavien. Han själv sa ej att han är jugoslavisk men landet står i hans personbevis. Vad har ni att göra med en upprättelsen av Romer och med folk som fick svensk medborgarskap lagligt utan våld av svensk myndigheten??

   • Personligen är jag ledsen för er Serber,Slowener och Kroaters skull,om det nu ligger till som du skriver,att mördaren är en zigenare från Kosovo !
    Har om du kanske följt Pettersson länge,uppmärksammat att Stenbock inte har något över för dessa,och dessa s.k. Kosovoalbanerna. ;(
    Tyvärr blir det så när ett land som Absurdistan hela tiden liksom i dåtida Sovjet,censurerar för att dölja verkligheten.

 3. Stackars Danmark behöver stenhård gränskontroll mot Sverige så att det kan hålla Mellanöstern och Muslimerna ute!

 4. Det måste vara en värdig representant för Feministregeringen eller hur, Mia? För du kan väl inte anklaga hen för att vara en rasistisk SD? eller?
  Vi har inte tvingat hen att fly hit.

   • Alla gruppvåldtäktsmän, mördare, IS, rånare, bilbrännare. verkar vara SVENSKAR. Väktare behövs i ”utsatta områden ” badhus, bibliotek mm, mm! eller vad fan är det som händer är det SVENSKAR enligt ditt parti som behöver ngn träffa ngn pedagog typ Mona och få bidrag, bostad och jobb på förskola så kan vi pursvenskar leva i lugn o ro? Förlåt men det verkar emellertid som Er valboskaps flyktingar, INTE gör ett skit för att skapa ett tryggt Sverige som Landsfadern trumpetar ut! Är målet att bränna ner folkhemmet som faktiskt Per Albin skapade och göra Sverige till ett kalifat, ursäkta men jag tror Ni kommer misslyckas totalt.

 5. Hur var det nu igen…”Etnicitet är helt ointressant”, och ändå tycks hela världen bestå av svenskar. Varför njuter media av självförnedring ?

Kommentera