SR håller valdebatt på arabiska för de som inte vill lära sig svenska

VALET 2018. I dag drar Radio Sweden igång en serie debatter, seminarier och workshops inför valet på Kulturhuset i Stockholm. Först ut är arabiska redaktionen med en politisk debatt där representanter från riksdagspartierna bjudits in för att debattera olika frågor, på arabiska.

– Vi kommer att fokusera på de ämnen som berör vår målgrupp. Men det är också viktigt att vi belyser dem om hur det kommer se ut efter valet, det svåra parlamentariska läget som vi kommer att befinna oss i, säger Samar Hadrous.

Även under valveckan kommer Radio Sweden att inta Sveriges Radios scen på Kulturhuset en timme varje dag från klockan 12. Det blir seminarier och workshops på arabiska, somaliska, persiska och kurdiska och en politisk debatt på engelska.

-Pettersson menar att de som inte kan svenska ska inte ha rösträtt, men i dagens Sverige får icke-svenskar lära sig vilka de ska rösta på för att slippa lära sig svenska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “SR håller valdebatt på arabiska för de som inte vill lära sig svenska

 1. Vad har förståndet tagit vägen? Det klagas på att integrationen går dåligt men ingen kan lägga ihop 2+2 utan får det till multikultur!

 2. Vad sägs om att SR skall vara
  ”Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet”.

  När AFS hade torgmöte i ett regnigt Östersund fanns det enl. SR
  ganska många motdemonstranter.
  Demonstranterna gjorde även en tyst manifestation samt flertalet hade plakat och pride flaggor.

  När SR rapporterade ifrån torgmötet var det med:
  ”Tyst motmanifestation när AFS besökte Östersund”.
  Med den påstådda manifestation hur den gick till framgår inte av deras artikeln.

  Enl. bilder stod det enbart 2! st. kvinnor med varsin flagga.
  ”Sveriges Radio påstår att ”ganska många” protesterade mot AFS genom att demonstrera med plakat och vifta med prideflaggor.
  I verkligheten fanns det två personer med flaggor på torget.”

  Den s.k. ”tysta demonstrationen” bestod av ett 50 talet åhörare.
  Som därmed stod och lyssnade.

  Tala om hur SR svarar med bortförklaringar på frågorna som FT ställer.

  ”Så bluffade Sveriges Radio om AFS valturné”
  http://www.friatider.se/s-bluffade-sveriges-radio-om-afs-valturn

  • Inte bara mot AfS….Denna form av fake-news drabbar alla,utom PK-pressens egna röd/gröna partier….

 3. Varför inte bara på arabiska det svenska språket kommer ju i alla att vara i minoritet eller försvinna inom en snar framtid, det kanske blir bara arabiska vid valet 2022 ?

 4. … ”inte vill…” Pettersson behagar brunnäsa media.

  … ”personer som VÄGRAR lära sig svenska…”

  -> att man bryter på sin moderstunga och har en pikant accent när man talar är acceptabelt…. men det är OFÖRLÅTLIGT att åberopa svenskhet och begära svenskt medborgarskap om man inte kan läsa och förstå – fläckfritt – svenska. Den som inte klarar av ÅK9 svenska ska inte kunna bli svensk medborgare.

 5. En enkel regel att införa i landet, kan man inte läsa svenska, så har man inget i vallokalen att göra. Att fixa röster på det här sättet är skamligt.

 6. Enda syftet med denna servila service är att finkratta den politiska manegen för de demokratifientliga krafter av islamistisk karaktär den elitkriminella regimen importerat, för att tillgodose behovet av nya potentiella väljare – allt enligt CIA:s och globaliststrategernas kommando.

  Systematisk infiltration och folkförräderi presenterat som valdebatt via värdegrundens och den falska integrationens försåtliga fabrikat, är självfallet propagandamaskineriet SR:s angelägenhet att tillhandahålla.
  Andreas.

 7. När kommer Sverige att bli normalt och lagom igen? Jag har tappat hoppet!
  Hoppet finns den 9 september om det inte blir en ändring då så finns det bara att planera för det värsta scenariot.

  • Enligt uppgift så ska SD åtetställa Sverige om partiet får politiskt inflytande efter valet i September, när i då fall detta återställande exakt är genomfört är väl inte ännu riktigt klarlagt !

 8. ”Kommer att fokusera på ämnen som berör vår målgrupp”- inte mycket till integration där, va?
  Finns det debatter i valet som positivt fokuserar på enbart etniska svenskar som målgrupp? NEJ självklart inte för det vore ”rasism”.

 9. Ja inget förvånar i idiotlandet längre, framförallt inte i kommunistkanalen SVT, men här dräller ju en j–la massa Somalier också som inte vill lära sig språket, ska SVT inte köra det på Somaliska med?

  • Gratis få lyssna till det ap-läte,som andra betalar inträde på Zoo för !
   Att se beskåda dem är ju också gratis,på våra gator o. torg….

Kommentera