Persson – invandringen fungerar så länge invandrarna arbetar men…

INVANDRING. Tidigare statsministern Göran Person (S) och tidigare finansminister Anders Borg (M) anser att de senaste årens invandring skapat problem. Persson menar att vår modell fungerar ”perfekt så länge invandrare jobbar”.

– Om du gör det, då är du mer än välkommen, säger Persson.

Den stora gruppen invandrare som har anlänt till Sverige de senaste tio åren är ett problem, säger förra statsministern Göran Persson.

– Svensk öppenhet ska vara en del av inställningen till invandring – men inte den naiva politiken med öppna dörrar för alla.

Förra finansministern Anders Borg håller med och hyllar den nuvarande regeringens åtstramade flyktingpolitik: – Det var absolut nödvändigt att gå i den riktningen.

Expressen

-Pettersson säger att Borg och Persson har rätt och fel:

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Persson – invandringen fungerar så länge invandrarna arbetar men…

 1. Tack Pettersson!
  Jag blir bara mer incentiverad efter att läsa dina inlägg att prata öppet vart jag än går om pk 7 bedrägeriet ..
  Hoppas ni också gör allt för att regeringsbyte sker..
  SD2018

 2. Våra nuvarande politiker verkar inte alls tycka att det är viktigt att de som kommer hit jobbar, de får väl röster ändå på sitt parti och det ses väl som det viktigaste skulle jag tro…

 3. Hoppas att vi någon gång får politiker som kan regera och lösa problem under den tid de sitter vid makten och inte när de har tvingats avgå.

 4. 99,7 % arbetslöshet gäller bland asylsökare (exempel år 2015 av 162 700 asylsökare arbetade ca 417 st) troligen arbetar svenne i högre grad på sin All- inclusive semester än nyadelsmän.

 5. Jaså du har insett det nu Persson? Lite sent uppvaknade kan jag tycka. Undrar vad föredragshållaren Reinfeldt som far land och rike runt och håller välbetalda föredrag tycker?

 6. Den sista punkten är intressant. Hur kommer det sig att Åkesson inte använder den sortens uppgifter i sina diskussioner. Här visas 2017 års siffror. 2018 är i princip lika stora enligt migrationsverket. I snitt kommer det alltså 300 nya varje dag, alltså varje dag och många av dem går rakt in i bidragsindustrin

 7. Den välgödda GODSÄGAREN från arbetarpartiet har talat !
  Patetiskt och vidrigt svenskt hyckleri.

 8. Persson i sitt gods blir inte lidande av den katastrofala invandringen. Han har pengar att leva tryggt och befriad från det, och den ekonomi som många andra i Sverige måste genomleva. Samma med Borg, så deras uttalanden måste ses i den kontexten. Båda har medverkat till läget i Sverige. Ätit upp de sparade medel som var ämnat åt pensionen. Hycklare.

Kommentera