Stäng

23 reaktioner på “Ett stackars flyktingbarn

 1. Helt ok och bra med även tummen ner för inlägg här på Petterson hoppas och utgår från att dessa tummar ner då och då själva tycker till och i text står för egen egen åsikt vilket ju ingår i ett äkta demokratiska debattforum, för och emot gäller !

 2. Vilken liten buspojke, som klippt och skuren för ett svenskt medborgarskap och framtida pensionsräddare !
  Lövet, Annie och de övriga ryggkliarna i riksdagen hälsar välkommen till det mångkulturella paradiset Sverige.

 3. https://pbs.twimg.com/media/DbkXqrWWkAAp_1v.jpg
  Har ju flera gånger skrivit hur dåligt vi behandlar de ”skyddssökande barnen” här inom EU. Nu har de ju sedan år tillbaka tvingats,att själv söka fritidsintressen.Ett av dem är sabotage genom att anlägga bränder.
  I Brandenburg finns ju inte så många bilar i de mindre orter,en stor del av dessa fått sin boplats.
  Men i gengäld är Bundeslandet rikt på skogar. Vid ett f.d, ryskt militärt övningsfält söder om Berlin,har det i sommar bränt otaliga gånger. Först idag avslöjades öppet att bränderna var med säkerhet anlagda ! På fem olika ställen började det i natt på nytt,att slå lågor samtidigt.
  En by med 400 personer tvingades upp ur bäddarna,och fick evakueras.
  Denna gång drabbades även importörerna själva,när röken vällde in över deras hem i Potsdam.
  Detta gav tydligen (äntligen) signaler enda upp i President-palatset.
  I dag fann Presidenten (sosse) sig tvingad att yttra sig över dessa bränder och bad i ett tal,byborna om ursäkt för det inträffade.

  1. Ja just det, stoppa denna för landet farliga figur, hon kommer inte göra något gott för landet, vi ska inte ha ett tredje skadedjur på den högsta posten i Sverige!

 4. Ett stackars missförstått litet flyktingbarn. Våra batikhäxor tar mer än gärna emot han i sängen.

 5. Alla är inte kriminella, alla är inte våldtäktsmän, men säg det till den som drabbas. Vilket barnsligt resonemang som framkastas, av politiker och programledare. Fattas bara att alla skulle vara det. Enligt Brå statistik 2005, så har 23% av människor som kommit från Nordafrika varit misstänkta för brott. Brottsförebyggande rådet 2005, det är mycket. Hur många procent av svenskarna hade varit misstänkta för brott under samma tid , inte många promille om man tar Svensson och Johansson. Är det inte kulturellt betingad, så vet inte jag vad som är det.

  1. Följande har jag läst:

   I Brå-rapporten från 2005 poängteras att andelen av samtliga utrikes födda som är misstänkta för ett sexualbrott är mindre än en halv procent, och andelen som misstänks för våldtäkt och försök till våldtäkt är mindre än 0,3 procent.

 6. Här hade den så kallade svensken fått lastbilskort gratis av Kriminalvården och SFI-privatlärare

  1. Vad var det för bra med att visa hur en flock hundar plågar en hjort?
   Sadism av värsta sort. Hundarna borde skjutits allihop.

 7. I Spanien pågår en kampanj mot kvinnovåld. De redovisar varje dag på nyheterna om utförda dåd och antal.kvinnor som har kränkts. På festivaler och fiestor står det tydliga plakat att tafsning bestraffas hårt och att det inte accepteras.
  Manada är en känd gruppvåldtäkt där förövarna endast dömdes för våldtäkt och inte för misshandel. -lagarna ses nu över, det var stora demonstrationer utanför domstolen. Kvinnodagen blev en manifestation mot kvinnovåld och det blev en överraskning hur många som deltog i hela landet.
  Det är inte kaffe, bullar samtal armband direkt.

 8. I en del muslimska länder straffas (eller gjorde i alla fall) stöld med en avhuggen hand. Personer som den på bilden skulle straffas ännu hårdare. Fegt och ynkligt. att ge sig på¨äldre och försvarslösa.

   1. Absolut, en sån jävel skall inte sparas! Dessutom blir det ju väldigt billigt, kastar man sedan i honom i havet till hajarna så blir hela processen mycket ekonomisk för staten!

   2. Med en 44 Magnum, skulle inte det göra väldigt ont på denna stackars missförstådda s.k flykting ?

 9. Man förstår varför muslimerna har egna lagar för sina egna. Dom är helt galna och måste straffas hårt för att inte göra om det. Hade han, det stackars barnet ovan blivit dömd, hade straffet varit att hugga av ena handen. Men nu handlade det om brott mot en otrogen. Två oskulder i paradiset. Hade hon dött 10 oskulder i paradiset.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: