Vänsterledaren uppmanar till skolk

VALET 2018. Vissa drar sig inte för att använda barn för egen vinning. Vänsterledaren Jonas Sjöstedt uppmuntrar barn att bryta mot skolplikten och sköta de vuxnas jobb. Det är bra att barn är politiskt intresserade men det intresset bör de sköta efter skoltid. Allt annat kallas skolk.

Twitter 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Vänsterledaren uppmanar till skolk

 1. Jaha, nu är det inte längre någon tvekan om att kommunist-Jonas är en övertygad ANARKIST ! Alldeles nyligen Hyllade han, helt öppet, antidemokratiska attacker på politiska motståndare. Och nu öser densamma beröm över denna, av sin mamma utskickade, skolpliktiga och skolkande elev. Både skolk och barnarbete för att gå de vuxnas smutsiga ärenden. Skollagen är mycket tydlig här och detta tilltag kommer att belasta den djupt indoktrinerade flick-kraken i hennes dokumentation. Det kan även leda till avstängning under en tid. Till och med kan det bli aktuellt att hon får gå om en klass. Föräldrarna bör bli ett fall för de sociala myndigheterna. Allt detta om hon nu hade varit en Vanlig unge, alltså. Men nu handlar det ju om ”de goda i PK-ankdammen”. Så förmodligen gäller gräddfilen, som brukligt är.

 2. Ja där bor ganska många typer på Södermalm, som tror att
  detta är Världens centrum, Varför sitter inte Gretas Mor där?
  Har inte Skolorna börjat i Stockholm ännu? Vi har väl skolplikt
  ännu? Eller är Malenas Boklansering övergripande skolplikten?

  Sådan Mor ,sådan Dotter!

 3. Betyder det att de vänsterblivna har förstått hur dålig den svenska har blivit under deras styre? Det är ju osannolikt att flickan missar något av värde, särskilt som läsåret just börjat och lärarna enligt personlig erfarenhet mentalt fortfarande är på semester.

 4. Förbluffande förståndshandikappat!
  Man ges dagligen anledning att häpna över det genomkorrupta etablissemangets och den deformerade moraliska parnassens förvekligade och infantiliserade uppvisningar, där man inte ens generas över att begagna sig av lättmanipulerade barn i syfte att intensifiera den pseudovetenskapligt baserade skrämselagendan innan valdagen.

  Synnerligen motbjudande arrangemang med moraliskt nedbrytande förtecken – perfekt för den clownstat vårt land förvandlats till.
  Andreas.

 5. Är inte detta ett s.k. gatubarn som lär finnas gott om i Stockholm? Att medvetet placera ut barn på gatan oberoende av syftet, måste vara olagligt enligt barnkonventionen. Här borde nog Barnombudsmannen ingripa och ge barnet en trygg uppväxt i fosterhem.

 6. Nu fattas bara Frigolit med några handhjärtan också så är freakshowen nästan komplett.
  Socialen borde gripa in och undersöka förhållandet i hemmet när barn skolstrejkar publikt.

 7. Vänsterledaren har dålig koll och beter sig illa .

  Genom att utnyttja barn, för egen vinnings skull. Precis som hennes föräldrar.

  Greta med sina diagnoser, är värt något bättre än detta.

 8. Morsan är säkert bra på att sjunga o kan sina noter men om klimatet kan hon inte ett dugg och det kan inte Tok o Hittepå partiet MP heller. Som sagt varför drar man in sina barn i något som hon inte har någon koll på, bättre att ungen gör något som är en plikt att göra, gå i skolan. När barnet kommit så långt i sina studier så kan hon kanske undervisa sin korkade morsa, om vulkaners aktivitet, solens avmattning…cyklerna i universum, då hjälper inte elcyklar för 1,2miljarder.

  • Det är synd om tösen… 😢
   Hon blir lika vilsen och borta från verkligheten som sin mamma.
   Det är beklagligt när man påverkar sina barn så i denna grad, att eget tänkande och förnuft inte får existera.
   På samma sätt som en hel del röstar på Socialdemokraterna…bara för de alltid har gjort det.

   ”Bara för att jag gick i träskor när jag var barn, så går jag inte i träskor hela livet”.

   Låt VAL 2018…bli ett VAL MED FÖRNUFT !

Kommentera