Valskandal i stadshuset, Falkenberg!

VALET 2018. Från Sverigedemokraten Sara-Lena Bjälkö. 

Jag stod vid vår valstuga idag och strax efter kl.11.00 kommer det fram ett par upprörda medborgare till oss.

Dom hade varit inne på stadshuset för att förtidsrösta och till deras förskräckelse fanns inga SD valsedlar framme!

Då dom påtalade detta tillsammans med andra som skulle förtidsrösta så blev dom totalt nonchalerade av de som hade ansvar för förtidsröstningen.

När jag fick höra detta, så rusade jag naturligtvis in på stadshuset och kollade först, innan jag högt ifrågasatte vart våra valsedlar var någonstans.

Ingen av de som satt som röstmottagare ville lyssna på det öra däremot kom en kvinnlig tjänsteman och jag fortsätter ställa min fråga vart är våra valsedlar?
Då hämtar hon kommunfullmäktige sekreteraren Oskar, han var oförskämd och han höjde rösten mot mig. Jag krävde våra valsedlar skulle fram omedelbart, han påtalar att det finns inga samt att ingen har lämnat in. Jag står fast vid att valsedlarna finns på plats och ska fram, jag följer honom till sist in till deras förvaringsrum där de förvarar valsedlar.

Vad fanns där! JO, våra valsedlar i obrutna förpackningar!😡 Skandal! Stadshuset om något borde man väl kunna lita på?!?

Vill gärna att du som är för demokrati gärna ha ögonen öppna och ser du att det felar gå fram till röstmottagarna och säg till att valsedlarna ska fram, då samtliga vallokaler har fått in från samtliga partier. Efter ni har sagt ifrån, rapportera till det parti det rör, tack!

Sverigedemokraten Sara-Lena Bjälkö

38 thoughts on “Valskandal i stadshuset, Falkenberg!

 1. Fyfaan alltså. Hade jag varit valförrättare hade jag kastat sjuklöverns röstsedlar i papperskorgen med en gång.

 2. AfS-valsedlar låg gömda i reklamen… hur många tackar nej till reklam? Typ nästan alla i huset där jag bor.
  Man kan skriva tydligt på tomma valsedlar!

 3. Så snackas det om demokrati !

  Fy fan, för detta pack, som inte har förstånd nog att inse att dom själva står på tur…nästa steg är att plocka bort alla parti-lappar som inte sätter islam och islamiseringen av Sverige och världen främst.

  Det är synd om dessa människor…så vilse, så litet eget tänkande, så lätt-ledda.
  Förvånande att människor vill bli ledda och utnyttjade samt förnedrade.

  LÅT VAL 2018….bli ett VAL MED FÖRSTÅND !

  Ps. Jimmie är den klart bäste, rakryggade och verklighetsförankrade partiledaren, inte nån hycklande, ljugande feministisk ullmösse bärare. ( Detta vet 7-klövern, det är därför dom känner sig i underläge och gör som barn i småskolan…mobbar och förtalar. )
  Vill ha en ny stadsminister som kan agera som en stadsminister, och inte nån sandlåde fjant.

  SD > 35% 👍

 4. Ett tydligt exempel på avsiktligt bedrägeri och valfusk – en allvarlig överträdelse som vid upptäckt skall polisanmälas!
  Erhöll till min lättnad SD:s valkuvert härom dagen och är därför förvissad om att inte ställas inför något otillbörligt krångel vid röstningstillfället, trots att jag kommer att inspektera travarna med valsedlar för att se om de lokalt ansvariga ombesörjt sina förpliktelser.

  Dessa försnillande manövrar är naturligtvis organiserade, vilket gör brottet desto mer allvarligt. Nu har emellertid de ohemula antagonisterna ögonen på sig och kommer att tvingas lära sig att rätt skall vara rätt!

  Vi kan bara beklaga incidenten i Falkenberg och bära i minnet att vara extra vaksamma mot demokratifientliga oegentligheter, iscensatta av politiskt ignoranta och ohyfsade röstningsförrättare.
  Andreas.

  • Man kan elda upp alla röstsedlar utom SDs. Det betyder att alla bara får tillgång till SD i valet. Det i sin tur medför en kaskad med positiva fördelar för Sverige, inte minst för Schyffert och Bergqvist. Dessa figurer kan ju inte tänka och därmed är behovet av en bra ledning uppenbar för dem.

 5. Man låtsas glömma/slarva bort valsedlarna så om någon undersöker det närmare så skall det inte se ut som dom gjort något medvetet fel…
  Det är ju också ett sätt, det känns lite som att all personal var överens om att göra så, undrar vad de ansvariga skulle säga i ett polisförhör?

 6. SD gör tydligen ett massutskick.
  Här med posten kom i brevådan kuvert från dem med valsedlar i.
  Med namn på så man kan personrösta.
  Risken är att i lokalerna innan valet så är det blanka valsedlar med enbart partinamnet på..
  På dem går ej att personrösta.

  Förmodl. så kommer det vart efter också från flera partier.
  Men SD var först

 7. Min erfarenhet är att Svenskar är mycket obenägna att lämna in polisanmälan mot tjänstemän i Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna) då dessa begått brott.

  (Brottet Tjänstefel finns i Brottsbalken Kap 20)

  Därför sökte jag och fann Bjälkös man. Han visste att anmälan om brott är inlämnad till Polismyndigheten. Det är utmärkt. Jag hälsade ”tumme upp” till frugan.
  Tomas.

 8. Det kommer säkert att bli mycket av den varan fram till valet. Aktivister som försöker sabotera på olika sätt borde åtalas och lagföras samt ännu värre är personen anställd tjänsteman så ska avsked ske samma dag.

 9. Det borde polisanmälas och bli någon rejäl utredning med konsekvens av handlingarna. Det är kvalificerat valfusk.

 10. Kan mycket väl ha skett som berättas.Detta p.g.a. av att Falkenberg och hela Halland,är ett Centernäste…. Med deras ohyfsade ledarinna och arabiska kandidater,har dessa kanske infört följt Orientaliska regler !

 11. Hämtade valsedlar igår, kollade att SD fanns på plats. Och då kommer en gammal tant och trängs med mig och plockar upp röstsedel för SD. Sådant värmer hjärtat!-

 12. Är det samma personer som räknar rösterna?
  Läste om att OSSE ”Organisationen för samarbete och säkerhet i Europa” kommer att skicka två valobservatörer till Sverige i år, men detta visar ju tydligt att det skulle behövas minst en i varje vallokal.
  Oskar Åhrén (kommunfullmäktigesekreteraren) = Valfuskare & antidemokrat som nog skulle passa bäst i Nordkorea.

  • De två i OSSE kommer enbart att titta på hur valskärmarna är utplacerade för insyn samt att det finns valsedlar framme.
   Det är Putin som har krävt att det även skall finnas observatörer i västländerna när det finns hos dem.
   Att det blir enbart två är en markering till Putin att det finns även observatörer här med.
   Efter att vallokalen är stängd öppnas valurnorna och rösterna räknas av dem som sitter där.
   Därefter görs den slutgiltiga rösträkning och den sker inne på Länsstyrelsen.

 13. Eftersom Sverige inte är en demokrati så skiter de i att följa reglerna, som ju ändå inte har någon effekt, det blir inga påföljder när de bryts.

 14. Hur säkert är det att förtidsrösta? Bör det undvikas?

  Jag röstar alltid på valdagen så att jag kan övervaka rösträkningen personligen!

  Detta måste vi alla hjälpas åt med! Enligt vallagen är denna offentlig.

  ”11 kap. Preliminär rösträkning i vallokal

  1 § Omedelbart efter att röstmottagningen i vallokalen avslutats och samtliga valkuvert som skall läggas i valurnan lagts ner i den skall röstmottagarna ta ur kuverten och räkna rösterna.

  Rösträkningen är offentlig och skall genomföras utan avbrott. Resultatet av rösträkningen är preliminärt.”

  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/vallag-2005837_sfs-2005-837

  • Förtidsrösterna skall vara inkomna till respektive vallokal.
   De kuverten plockas fram när vallokalen är stängd.
   Gås igenom med röstlängden ifall någon har varit inne och röstat i vallokalen. I så fall räknas förtidsröstningen som ogiltig.
   Annars stoppas röstningskuverten ned i respektive valurna och prickas av i vallängden.

   Den slutgiltiga rösträkningen görs senare inne på Länsstyrelsen.
   Är också öppen att medverka på.

 15. Det är en helt obegriplig fräckhet mot all regler. Det skall orsaka kännbart straff för att hindra ordningen av yttrandefrihet och demokrati. Den, som hade ansvaret för vallokalen, bör polisanmälas och straffas. Skall vi inte få slippa såna maffiametoder från kommuner?

 16. Om du har tänkt att rösta på SD så är det säkrast att ta med egna valsedlar som du får i SD:s valstugor. Det är nämligen så att 7-klövern går runt i vallokalerna och plockar bort SD:s valsedlar av den anledningen att dom är så enormt rädda för att gå miste om makten och att dom har ett så stort hat mot Jimmy Åkesson, inte SD:s politik för den har dom kopierat men Jimmy Åkesson anser 7-klövern är en så stor risk för att Sverige blir Svenskt territorium och inte islamitiskt som 7-klövern vill så han måste elimineras.

  • Stämmer verkligen detta? Det skulle komma valobservatörer från / via EU till Sverige just för att kolla systemet med valsedlar, de tyckte det var tokigt att folk kunde se vilka valsedlar de röstande tog med in i båset. Om jag inte missuppfattade saken.

 17. Finns anledning att syna alla vallokaler i landet. Det gäller givetvis även Biblioteket i Oxelösund som öppnade 22/8 för röstning.

  Jag besöker ett antal vallokaler bara för att kontrollera att allt är i sin ordning, och öppen med det. De ska veta att vi har ögonen på dem och dokumenterar ev. fuffens med valsedlarna.

  När du googlar på vallokaler för förtidsröstning så hamnar du märkligt nog på Centerpartiets hemsida (Vallokaler.se.)
  Sök i stället på Valmyndigheten.

  • Behövs ingen sökning, eftersom adressen till Valmyndigheten är enklast tänkbara: val.se

 18. Valpåverkare finns inte i Ryssland som regeringen påstår för att avleda från realiteter. De finns infiltrerade på närmare håll.

 19. ”Svenska modellen” av demokrati.

  Bedrövligt hur det går till i Falkenberg.

  Får hoppas att det funkar bättre på andra förtidsröstningar, runt om i Sverige. Samt att alla partiers valsedlar läggs fram.

 20. Det är politiskt tillsatta val och röstsamordnare, alla borde ställas inför ansvar om undanhållande av urkund, i detta fall röstsedlar. Vi får alla vara uppmärksamma på den valfusk som vänster partierna, då räknar jag sju partier, iordningställer på vallokaler.

 21. Det är bara att polisanmäla de ansvariga! Inget annat hjälper!
  Sedan uppmanar jag alla som tänkt förtidsrösta att ta med egna valsedlar. Det är säkrast så.

  • Absolut! Egna SD-valsedlar att ta med!
   Alla Sverigevänner vet hur sjuklöverns fortsatta landsförräderi fortsätter i vår ”demokrati”. Speciellt vad vänsteraktivister kan utföra!

 22. Slog mig nu, jag kollade inte om SD valsedlarna fanns på plats när jag förtidsröstade igår … Jag hade dem med mig, hämtade dem innan i SD valstugan …..

Kommentera