SD med tunga valaffischer och hårda argument

VALET 2018. I går onsdag placerade Sverigedemokraterna ut ett antal antal valaffischer i form av betongblock på olika platser i Halmstad. Partiet hoppas genom det förebygga sabotage, rapporterar SD, Halmstad.

Det varade inte länge, och det måste vara ”små barn” som saboterar eftersom de inte kan stava…

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “SD med tunga valaffischer och hårda argument

 1. Hoppas SD ledningen i Halmstad inte åtgärdar stenen utan låter den se ut som den gör nu. kommer i så fall att ge många röster på SD.
  SD 2018.

 2. Vem har sparkat på demokratin. Det kan ju inte vara svenska snorungar, för dom är ju fridlysta. Det kan ju heller inte vara utländska snorungar, för dom är ju också fridlysta. Återstår då svenska pensionärer som blivit grundlurade av såssarna… Ja, så måste det ju vara……….

 3. Sossarnas valarbetare( mycket mörka plus vänsteryngel) verkar
  inte ha något att syssla med mer än att pissa på demokratin.
  Ynkliga varelser. Men dom lite äldre Sossarna verkar inte heller
  tycka att alla ska få göra sin röst hörda, i Grannkommunen Varberg
  var inte SD s valsedlar framtagna, vid påpekande om detta var
  valförrättarna stora i käften.Luspudlar av sämsta sort!
  Kan man inte ha någon som kontrollerar att alla valsedlar är på
  plats, eller är det pöbeln som sätter agendan även på detta
  område?? Om inte alla valsedlar är på plats när ni kommer, ta fram Mobilen och ta bilder på det odemokrater ska synliggöras! )

 4. Detta är tonåringar, somalier, araber, afrikaner och liknande, folkgrupper som inte har någonting att bidra med i ett civiliserat samhälle, de saknar GENER för att bli produktiva…De befinner sig faktiskt på särskolenivå, det är lika dumt att tro att de kan bli produktiva som att tro att Afghaner kan arbeta som byggnadsarbetare….? De kan inte läsa, skriva eller räkna på en högre nivå än en normalbegåvad 1:a klasselev på 7 år…..

  ALTERNATIV FÖR SVERIGE – ÅTERVANDRINGSVERKET

  • De kan lika väl vara svensk ungdom som ropade Allahu Akbar till SD när de hade ett torgmöte. Intelligensen är en kunskapsvara och det saknar alla skolkare och övriga,ofta från vänsterfalangen. Fridolin och Björklund har misslyckats när vuxna inte ens kan skriva. Jag ser många vänsterkillar arbeta i Second hand och dit hamnar analfabeter.

Kommentera