Aftonbladets ledarredaktion påstår att invandrare saknar hem

MEDIA. Jonna Sima är ledarskribent på Aftonbladets politiska redaktion där Anders Lindberg är chef. Aftonbladet verkar tro att invandrare inte har några hem eller aldrig är inomhus. 

Är det någon som begriper vad ledarskribenten menar?

Twitter

SVT – våldtäktsmännen är invandrare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Aftonbladets ledarredaktion påstår att invandrare saknar hem

 1. Personligen saknar jag det hederliga homogena kristna trygga och icke mångkulturellt Sverige som man haft turen att få växa upp i och uppleva !
  En härlig tid inga konstigheter, alla pratade svenska en riktig rejäl poliskår ett starkt försvar inga s.k stackars utsatta ghetton eller tiggare i varje gathörn, inga Prideflaggor inga dagliga skjutningar våldtäkter/gruppvåldtäkter personrån misshandel inga knivar osv osv stannar där men listan kan göras lång.

 2. Jonna Sima anställd på sin ungdomliga skönhet på den sexfixerade aftontidningen.
  På övervåningen ekar det tomt hur det är på nedervåningen vet väl endast en del chefer på Aftonbladet.

 3. Hur vet J. Sima vad som försiggår i svenska hem? Är inte förhållandet likvärdigt som utanför hemmen, eller inte. En viss religions män lär ju äga sina fruar så då blir det naturligtvis aldrig våldtäkt.
  Sluta läs de s.k. kvällsblaskorna så blir sådana figurer som Sima arbetslös.

 4. Hur många utrikesfödda finns det i Sverige nu, av de ca10 miljoner som bor här. Eller har Sverige 10 miljoner medborgare + de som uppehåller sig här är i processen så att säga.
  Jag är rädd för att dels kan man räkna på flera sätt och man kan nog fullt lagligt få fram siffror som skrämmer sk…n ur folk ordentligt.
  Då blir det definitivt Adjö Stefan.

Kommentera