Nu brinner det i idyllerna


Lilla Strömsnäsbruk i Småland var en gång en idyll. Precis som många mindre idyller tvingas nu invånarna på orten se hur idyllen förvandlats till något helt annat.

I natt brann både butik, bostäder och bilar i den lilla orten.

En restaurang i centrala Strömsnäsbruk, tre bilar och ett antal av de lägenheter som finns i fastigheten har drabbats i det som polisen betecknar som mordbrand.

Smålänningen

En film från förödelsen finns att skåda.

Strömsnäsbruk har figurerat tidigare på Petterssons och är ett tydligt bevis på alla de baksidor en okontrollerad och överdimensionerad asyl- och anhöriginvandring medför. Ha i åtanke att regeringens nya bosättningslag tvinga små orter som Strömsnäsbruk att ta emot en stor andel av dessa nyanlända vi inte vet vilka de är och vad deras egentliga agenda består av.

Det är förövrigt till Strömsnäsbruk syriern med sina tre fruar och sexton barn fick flytta på egen begäran.


28 responses to “Nu brinner det i idyllerna

 • Lena

  När får vi möjlighet att uttrycka oss om vad som händer i våra idyller ?
  https://voiceofeurope.com/2018/08/beautiful-german-town-unrecognisable-after-it-accepted-1200-migrants/

  Gilla

 • Grune

  Svensken är unik. Det finns bara ett fåtal Svenskar kvar i Sverige numera så vi som finns kvar tillhör ett utdöende folkslag.

  Gilla

 • Lena

  Lilla Falkenberg i Halland för några minuter sedan blev en man skjuten i låret utanför en restaurang, tur att jag gillar att laga mat och äta hemma !

  Gilla

 • Maya

  HUR FAN kan regeringen bara se på allt som sker! Sinnessjukt.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Klagar de? Varför då? De har ju röstat för det!
  Det är ju dessutom KULTUR!!!
  Kolla med Mona!

  Gilla

 • Carl ska tro

  Rösta rätt denna gång .

  Gilla

 • Lena

  Tjänstemännen visar nu sin styrka de gör som råttorna som överger det sjunkande skeppet.
  https://ledarsidorna.se/2018/08/margot-wallstrom-forbereder-sig-infor-en-valforlust/
  Kanske inte helt fel att veta vilka dessa är ?

  Gilla

 • gamgubben

  ”Som de bäddar får de ligga.” Bara för att ordspråket ”bättre dämma i bäcken än i ån” aldrig har förståtts av svenska politiker de som styrt landet vill säga.

  Gilla

 • B Bäver

  Hörde Annie Lööf på SR i morse, lyssna på henne om ni har goda nerver. Hon säger rent ut hon vill ha allians regering annars går det lika bra med S o Mp. Hon kan också tänka sig bli statsminister. Den gumman gör allt för att kunna öppna gränserna igen på vid gavel. Så röstar ni på någon av dom sju, får ni AL Skräcksenario

  Gilla

  • Onkel Björn

   Följer Annies vidare öde med spänning. Ska bli intressant och se vad som sker efter valet när det gäller henne. Detta med tanke på att hon var med på Bilderbergsmötet. Många politiker som har varit med på dessa möten har faktiskt blivit statsministrar.
   Kommer hon så långt så kan man nog undra om inte Sverige då har hamnat i samma liga som Afrikadiktaturerna.

   Gilla

  • Grune

   Hon vill ju dessutom ha hit alla afrikaner och andra som vill komma hit ( C:a 60 miljoner) och dom skall bo hemma hos henne allihopa och försörjas av henne.

   Gilla

   • Lena

    Grune :
    Min enda erfarenhet av rödhåriga är att de är djävulskt envisa och att de älskar allt som ser svart ut .

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Tyvärr, det går inte eftersom sko-Annie bor i en mångkulturell friad zon precis riksdagens övriga politiker från V till SD gör !

    Gilla

 • ossie

  Hoppas att många gamla sossar bor där så de får vad de röstat för.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det är inte bara regeringens fel! Många landsförrädare hyr gärna ut till ockupanterna för blodspengar!

  Gilla

  • Maya

   Oavsett titel. En läkarkvinna i Täby byggde många små radhuslängor på sin tomt, slutade arbeta och tog någrra ensamkommande att bo hos sig. Nu har hon byggt ett hus i Frankrike. 200 000 per månad minimum i inkomst för ingenting. Inte nattar hon pojkarna (förhoppn ingsvis).

   Gilla

 • Lena

  Som privatperson ville jag se den medeltida och senare under 1400-talet påbyggda vackra kyrkan i St Olof, en vackert belägen kyrka .
  https://www.svenskakyrkan.se/simrishamn/st-olofs-kyrka
  St Olof en sömnig liten idyll på Österlen gjorde mig konfunderad mitt inne i byn så såg jag bara ”berikare” och massor av deras barn, en bild som fastnade på näthinnan var en mycket solbränd kvinna med flera barn som stod framför ingången till ett tegelhus byggt lite som hus i stadskärnor i USA kan vara.
  Såg liknande bilder då jag besökte Chikago och Detroit på 70-talet.

  Gilla

 • Stenbock

  Ort efter ort skall programmässigt islamiseras….I detta fall en av Lööf`s tidigare lugna och gudfruktiga mindre orter,där troligen aldrig tidigare någon exot satt sin fot.Nåväl för de fåtal kvarvarande från lyckligare dagar, måste denna nya mångkultur av arabiskt avskum,kännas fruktansvärd.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Låter mysigt !
  Skönt att bo i ett tryggt och heligt mångkulturella Sverige.

  Gilla

 • Kent

  När Stefan Löfven och hans anhang bestämde över kommunernas huvuden att de skulle ta emot flyktingar så var det som att slå näven i en hög med skit det stänker och stinker överallt.

  Gilla

 • Ståfräs

  Står det inte på Feministregeringen’s valmanifest ”Nu bränner vi ner det Svenska folkhemmet för att bygga upp kalifatet från grunden” iaf kan man tro det, grattis PK.

  Gilla

 • Mm

  Bästa reklamen SD och AFS kan få, bränn gärna lite mer, idioter=numera valarbetare till ovanstående. Men gör det nu så de aningslösa boende i Strömsnäsbruk hinner rösta rätt, så vi får ordning på Sverige igen en gång för alla. Ni som bor i orter som brinner ni har faktiskt röstat in de helt värdelösa politrukerna som tillåtit detta att fortgå och de gäller alla utom SD. Röster ni på korvätaren, han kanske får för lite lön, så får ni 4 år av ett helvete, då har det kommit in ytterligare en miljon att försörja futon de som redan slunkit in

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: