Stäng

Nu brinner det i idyllerna

Lilla Strömsnäsbruk i Småland var en gång en idyll. Precis som många mindre idyller tvingas nu invånarna på orten se hur idyllen förvandlats till något helt annat.

I natt brann både butik, bostäder och bilar i den lilla orten.

En restaurang i centrala Strömsnäsbruk, tre bilar och ett antal av de lägenheter som finns i fastigheten har drabbats i det som polisen betecknar som mordbrand.

Smålänningen

En film från förödelsen finns att skåda.

Strömsnäsbruk har figurerat tidigare på Petterssons och är ett tydligt bevis på alla de baksidor en okontrollerad och överdimensionerad asyl- och anhöriginvandring medför. Ha i åtanke att regeringens nya bosättningslag tvinga små orter som Strömsnäsbruk att ta emot en stor andel av dessa nyanlända vi inte vet vilka de är och vad deras egentliga agenda består av.

Det är förövrigt till Strömsnäsbruk syriern med sina tre fruar och sexton barn fick flytta på egen begäran.

28 reaktioner på “Nu brinner det i idyllerna

 1. Svensken är unik. Det finns bara ett fåtal Svenskar kvar i Sverige numera så vi som finns kvar tillhör ett utdöende folkslag.

 2. Lilla Falkenberg i Halland för några minuter sedan blev en man skjuten i låret utanför en restaurang, tur att jag gillar att laga mat och äta hemma !

 3. Klagar de? Varför då? De har ju röstat för det!
  Det är ju dessutom KULTUR!!!
  Kolla med Mona!

 4. ”Som de bäddar får de ligga.” Bara för att ordspråket ”bättre dämma i bäcken än i ån” aldrig har förståtts av svenska politiker de som styrt landet vill säga.

 5. Hörde Annie Lööf på SR i morse, lyssna på henne om ni har goda nerver. Hon säger rent ut hon vill ha allians regering annars går det lika bra med S o Mp. Hon kan också tänka sig bli statsminister. Den gumman gör allt för att kunna öppna gränserna igen på vid gavel. Så röstar ni på någon av dom sju, får ni AL Skräcksenario

  1. Följer Annies vidare öde med spänning. Ska bli intressant och se vad som sker efter valet när det gäller henne. Detta med tanke på att hon var med på Bilderbergsmötet. Många politiker som har varit med på dessa möten har faktiskt blivit statsministrar.
   Kommer hon så långt så kan man nog undra om inte Sverige då har hamnat i samma liga som Afrikadiktaturerna.

  2. Hon vill ju dessutom ha hit alla afrikaner och andra som vill komma hit ( C:a 60 miljoner) och dom skall bo hemma hos henne allihopa och försörjas av henne.

   1. Grune :
    Min enda erfarenhet av rödhåriga är att de är djävulskt envisa och att de älskar allt som ser svart ut .

   2. Tyvärr, det går inte eftersom sko-Annie bor i en mångkulturell friad zon precis riksdagens övriga politiker från V till SD gör !

   1. Vilket betyder att 80% röstade FÖR multikulturalism. Jag gråter mig inte till sömns för deras skull.

   2. Ska vi gissa på en fördubbling,när nu orterna i kommunen verkligen muslimskt berikats ? Dessutom lär väl en del äldre sossar ha sussat in,under de gångna 4 åren.

 6. Det är inte bara regeringens fel! Många landsförrädare hyr gärna ut till ockupanterna för blodspengar!

  1. Oavsett titel. En läkarkvinna i Täby byggde många små radhuslängor på sin tomt, slutade arbeta och tog någrra ensamkommande att bo hos sig. Nu har hon byggt ett hus i Frankrike. 200 000 per månad minimum i inkomst för ingenting. Inte nattar hon pojkarna (förhoppn ingsvis).

 7. Som privatperson ville jag se den medeltida och senare under 1400-talet påbyggda vackra kyrkan i St Olof, en vackert belägen kyrka .
  https://www.svenskakyrkan.se/simrishamn/st-olofs-kyrka
  St Olof en sömnig liten idyll på Österlen gjorde mig konfunderad mitt inne i byn så såg jag bara ”berikare” och massor av deras barn, en bild som fastnade på näthinnan var en mycket solbränd kvinna med flera barn som stod framför ingången till ett tegelhus byggt lite som hus i stadskärnor i USA kan vara.
  Såg liknande bilder då jag besökte Chikago och Detroit på 70-talet.

 8. Ort efter ort skall programmässigt islamiseras….I detta fall en av Lööf`s tidigare lugna och gudfruktiga mindre orter,där troligen aldrig tidigare någon exot satt sin fot.Nåväl för de fåtal kvarvarande från lyckligare dagar, måste denna nya mångkultur av arabiskt avskum,kännas fruktansvärd.

 9. När Stefan Löfven och hans anhang bestämde över kommunernas huvuden att de skulle ta emot flyktingar så var det som att slå näven i en hög med skit det stänker och stinker överallt.

 10. Står det inte på Feministregeringen’s valmanifest ”Nu bränner vi ner det Svenska folkhemmet för att bygga upp kalifatet från grunden” iaf kan man tro det, grattis PK.

 11. Bästa reklamen SD och AFS kan få, bränn gärna lite mer, idioter=numera valarbetare till ovanstående. Men gör det nu så de aningslösa boende i Strömsnäsbruk hinner rösta rätt, så vi får ordning på Sverige igen en gång för alla. Ni som bor i orter som brinner ni har faktiskt röstat in de helt värdelösa politrukerna som tillåtit detta att fortgå och de gäller alla utom SD. Röster ni på korvätaren, han kanske får för lite lön, så får ni 4 år av ett helvete, då har det kommit in ytterligare en miljon att försörja futon de som redan slunkit in

Kommentera

%d bloggare gillar detta: