Två poliser misshandlade med tillhyggen i Vivalla

BROTTSLIGHET. Två civila poliser hotades och attackerades av en man med tillhyggen i en lägenhet i Vivalla, Örebro. Händelsen inträffade när polisens jourrotel skulle informera mannen om ett familjedrama och mannen gav sig på poliserna och misshandlade dem. 

Två civilklädda poliser som sökt upp en familj i Vivalla för att lämna ett dödsbud blev på söndagseftermiddagen misshandlade av en familjemedlem.

– Det var en i familjen som reagerade väldigt starkt på nyheten och angrep de två poliserna med någon form av rör, förklarar Peter Persson på Örebropolisen. Polisen hade inte hunnit förklara ordentligt vad som hänt för mannen som sedan försvann från lägenheten!!!

Andra poliser som mötte upp utanför blev hotade av mannen som sen avvek i en bil. Läs igen, mannen spöade två poliser med ett rör men greps inte!!!

Enligt polisen ska det i samband med händelsen blivit väldigt oroligt i bostadsområdet och flera personer uppfattade felaktigt det hela som att polisen låg bakom att en person dött.

Polisens roll var att lämna ett dödsbud men det gick inte fram till alla i familjen eller området.

SVT

-Pettersson säger att Vivalla är inte vad det en gång var, läs HÄR, men det är inget att gnälla om, Vivalla har blivit som vi röstat och den tråkiga familjen Svensson har flyttat från Vivalla…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Två poliser misshandlade med tillhyggen i Vivalla

 1. Snälla!

  Klaga inte på våra poliser, våra skyddsänglar, våra hjältar!

  Vem, av oss andra har ett arbete där vi riskerar att bli mosshandlade eller t.o.m. dödade, som en del av vårt yrke?

  Hjälp våra poliser!
  Ge dem beröm, om du får tillfälle! T.e.x. en blomma från vägkanten,
  placerad under vindretetorkaren på en polisbil.

  Våra poliser är snart vårt enda skydd mot islam och sharia.

  Vårt land är i fara — hjälp till att rädda Sverige!

 2. KAP (Kalle Anka Polisen) har gjort det igen.De kunde inte övermanna personen utan blev själva misshandlade,förstärkning kom men de var lika värdelösa.
  Polisen vill ha högre lön men om lönen är kopplad till arbetsinsatsen så ska de vara tacksamma om de får behålla den lön de har idag.

 3. Man hör i pressen hur folk blir rånade ,våldtagna, bilar brinner och hur man till och med har börjat fjutta på i trapphus i det mångkulturella Rannebergen i angered. Det låter som att dom mångkulturella har börjat försöka bränna folk inne nu också. Sen undrar man hur mycket som pk media lyckas mörka av dessa hemskheter .

 4. Varför hör man aldrig något från det nya rikspolischefen ? Kanske har han lärt sig att hålla käft och sitta still, som mr. Bean blev föreslagen.

  • Alla med vanligt folkvett begriper att den nya rikspolischefen är och måste vara 100% PK som inte får sticka ut speciellt inte under ett valår det är naturligtvis regeringen och övriga 7 klövern som bestämmer vad denna förmodligen mycket välbetalda s.k chef får och ska säga men å andra sidan vad hjälper det vad en rikspolischef som kommer ifrån och umgås med ryggdunkarfamiljen säger och tycker ?
   DET BETYDER INGENTING.

 5. Örebros stolta högst prioriterade mest påkostade och heligt mångkulturella Metropol Vivalla förnekar sig aldrig !
  Hoppas de två poliserna klarade sig och mår bra men det är naturligtvis inte prio ett nu för PK-media och politiker utan hur den stackars missförstådda parasiten som angrepp poliserna mår, tänk om parasiten mår dåligt och kanske råkar illa ut det blir aldrig väl och Sverige stannar naturligtvis upp ett tag tills parasiten mår bra igen.

 6. Andra poliser som mötte upp utanför ifrågavarande adress blev alltså hotade – ändå tilläts den våldsamme individen avvika från platsen.
  Förbannat egendomligt!
  Andreas.

 7. Poliser som utför sitt arbete får ta emot mycket skit från allmänheten som mellan skitkastningen klagar på att inte polisen gör någonting.
  Jag skulle aldrig vilja bli polis med allt detta hat hela tiden. Vist det finns dåliga poliser men den övervägande majoriteten är bra poliser med mycket dålig lön

  • Det går tyvärr inte, därför i ny Pippi film-kommer klang att bytas ut av SF mot en neger, enligt riksdagsbeslut.

Kommentera