Fler bränder i det nya Sverige

BROTTSLIGHET. Nya bilbränder har brutit ut på flera platser i Västsverige under natten mot söndag, rapporterar flera medier. Den första branden inträffade i Falkenberg vid elvatiden på lördagskvällen. Enligt polisen är det oklart hur branden startat.

Vid 02.30-tiden kom larmet om två bilbränder i Västra Frölunda i Göteborg. Polisen misstänker att de är anlagda och tre personer uppges ha setts fly från platsen.

Vid samma tid brann även bilar i Borås. Strax före klockan fem brann ytterligare tre bilar i Göteborg – denna gång i Björkekärr.

I Angered har det varit fyra bränder i två olika fastigheter.

-Pettersson har inte kollat övriga landet men det verkar som gärningsmännen skrattar åt det svenska samhället…

Tycker ni utvecklingen är bra så röstar ni naturligtvis på något av de sju partierna som byggt det nya Sverige precis som de vill och fått ett mångkulturellt, spännande land…

Bilderna från träffsäkre Steget efter…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Fler bränder i det nya Sverige

 1. Beträffande bilbränder:

  Koranen, 8:60
  ”Muslims must muster all weapons to terrorize infidels!”.

  Koranen, 9:123
  ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Koranen, 22:19
  ”Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; melt their skin and bellies!”.

  Någon mer än jag som är rädd?

 2. Det vet väl alla att bilar självantänder.

  Om någon tänder på bilar så är det vanligtvis Bosse, Janne, Håkan, Peter, Johan, Åke, Viktor eller någon av våra andra svenska pojkar.

  – eller ….. ?

 3. De lågintensiva kriget i Sverige fortsätter medan Svenskarna knyter näven i fickan.
  Om alla som bor i landet skulle förstå hur många livsavgörande problem vi står inför.
  Fienden finns överallt, kronan faller fritt, tomma lador och dessutom inkompetenta politiker.
  MP ser sommarens fotsvett som den största faran för mänskligheten. De finns ingen ände på vansinnet.

 4. åter igen tappade styrande bort sitt fokus på sveriges väl.
  det är bättre och åka runt och lova ditt o datt med falskt valfjäsk och visa upp sig som stolta tuppar och hönor viftande med sin falska fjäderskrud.
  än skydda medborgarna
  Tyvärr är det samma jävla mardröm ute i landet sverige som senaste helgen
  eller tror ni politiker att vi lider av samma dåliga minne som er

 5. Inget på SVT-text om detta. i SVT:s app har man gömt undan det under ”lokalt och Väst”. Det är SVT:s vanliga taktik när man vill mörka något – inte skriva om det under riksnyheterna eller på text-TV utan gömma det på de lokala sidorna.

 6. Mer fritidsgårdar och ännu mera saft och bullar behövs. Känns olidligt långt bort till valet. Dårskapet tar förhoppningsvis slut efter det.

  • Långt bort, jag vet inte. Jag börjar bli orolig att det inte räcker och vi får fyra år till med enbart ökande problem. Både SD och “övriga” har gjort oroväckande dåligt ifrån sig i augustis mätningar.

  • Lena. Ett problem bara våra politiker begriper inte detta utan envisas med att det är socioekonomiska faktorer, utförskap, dåliga intregationsprogram som naturligtvis ska bli bättre nästa vecka och en massa annat dravel med bortförklaringar.

Kommentera