26 thoughts on “De stora motsättningarnas land

  • J.Å sa i telefonväkteriet ring P1 att nu tänkt om och är positiv till samkönade adoptioner eftersom forskningen visar att barnen inte tar någon skada !
   Bara en reflektion inför valet i September.

   • Känner flera som är adopterade från länder där befolkningen har mycket mörk hud. De mår inget vidare och de är enormt noga med att tala om skillnaderna mellan vita och andra folk. De har full koll på var andra mörka kommer ifrån och det är väldigt viktigt för dem. Så att vara adopterad och bo med två pappor, det låter inte som någon hit direkt.

   • Det blir liksom inga rötter, ingen riktig känsla av identitet eller kontinuitet. Rotlöshet snarare.

  • Och kommentarsfältet har man för att uttrycka sig på ett civiliserat sätt.
   A.

 1. Landet med kraftigt tvångssyndrom och som inte vet om ändan ska vara bak eller fram=Sverige 2018 !

 2. Jag tycker att det är fel att neka SD att delta i Pride men om de sedan skulle tacka ja är en annan sak.
  Om många i partiet är homofoba hr jag ingen aning om, däremot kan man läsa bland SD-anhängares kommentarer hur det står till med den saken.

  Att regnbågsflaggorna plockades ner på scenen var ju för att artisten inte blivit upplyst i förväg om att sådana skulle finnas där – en miss av arrangörerna.

  • Mia ! Vad menar du ??? Skulle det spela roll om flaggorna är uppe eller inte ??? Är artisten för detta spelar det väl ingen roll eller ??? Om inte borde hon inte vara så lämplig att uppträda eller ??? Alla ni som strävar efter allas lika värde varför accepterar ni detta ???

   • Nancy Ajram visste inte att Europride pågick.
    Och med tanke på vilka länder hon brukar uppträda i så kanske det inte var så lämpligt att hon uppträdde omgiven av prideflaggor. Det kunde få konsekvenser för henne att bli förknippad med pride.

    För övrigt är hela Göteborg full av regnbågsflaggor och även platsen där artisten uppträdde med undantag av scenen.

  • Vad ska ett parti som SD i det omoraliska spektaklet PRIDE att göra, är det J.Åkessons önskan att få vara med där och vifta med en Prideflagga tillsammans med det övriga mångkulturella välgödda etablissemanget ?
   SD har ju börjat vika ner sig i allt fler för partiet viktiga kärnfrågor bland annat när det gäller samkönade adoptioner så varför inte även när det gäller spektaklet Pride.
   Allt för att bli accepterade och smälta in i den politiska gemenskapen, framöver blir förhoppningsvis AFS det enda oppositionspartiet i riksdagen.

   • Jag ämnar rösta på AfS i valet, men jag vill inte att SD ska försvinna. Båda partierna behövs i riksdagen, om vi skall ha någon chans att hejda Sveriges förfall.

  • Mia ! Kan hon inte stå för allas lika värde när hon är i dessa länder du pratar om så tycker jag hon är en hycklare !!! Vad är det som säger att hon verkligen står för det ??? Det kanske hon bara säger !!!

 3. Jag tycker vi ska ha den dyraste tillställning man kan ha för en grupp det talas väldigt lite om. Det är denna grupp som gör att samhället blir stabilt och utvecklas. Denna grupp har också försörjt hela samhället ekonomiskt och mänskligt. Gruppen heter ” den svenska familjen”, med barn, fru och man. Vad hade Sverige varit utan den?

  • Mycket bra skrivet. Det är den Svenska kärnfamiljen som är hetero-sexuell som är de friska i samhället

 4. Ja det är symtomatiskt i PK-världen. SD kan mobbas och hanteras godtyckligt av olika politiska organisationer eftersom de följer demokratiska regler. Islam viker man sig direkt för eftersom de kan vara livsfarliga och är våldsbejakande. Man ger farliga signaler om vilka, som skall respekteras. Demokratin är bräcklig och viker ned sig av oansvariga individer, som drar in Sverige i ett skadligt självskadebeteende. Det här är tydlig och sorglig symbolhandling kan jag tycka.

  • Vad som är än mer märkligt är att hela 7-klövern är ense om att man måste stoppa mobbingen i skolor och på arbetsplatser men att det skall var helt självklart att mobba i riksdagen. Förklara den som kan.

 5. Det har skrivits många gånger förr att en del tror att dubbelmoral är dubbelt så bra i stället för en moral.

 6. Var just nere i hamnen och tittade på Kalmars triathlonstart 07.00. Inte en enda bögflagga så långt ögat kunde se. Roligt att det finns arrangemang som kan säga nej till skiten ..

Kommentera