Äntligen skärper S straffen för bilbrännarna

BROTTSLIGHET. Socialdemokraterna går får klarhet till klarhet, det är fullt möjligt att de kommer upp till 20 procent i årets val. 

Ja, nu är  Sveriges inrikes- och justitieminister Morgan Johansson (S) förbannad på riktigt. Herr Johansson har kommit på att det faktiskt är förbjudet att vara kriminell i Sverige och när man bryter mot lagen ska det delas ut kännbara straff.

Så nu har Morgan gett order att dra in på senapen till dialogkorven när de är ute och snackar ”ungdomar” till rätta men det räcker inte, nu blir det hårda tag och det är garanterat inte valfläsk, bara för att det tagit fyra år och komma på…

Bilden från Politikfakta…

Stöd bloggen…

19 thoughts on “Äntligen skärper S straffen för bilbrännarna

 1. Detta är inget annat än Socialdemokraternas anpassning till i Islams Taqiyya .
  Glöm aldrig att Islam samarbetade med Hitler , som var Vänster ,när judarna skulle utrotas .

 2. Eländiga Hyckleri från såssarna! Litar inte en sekund på dem, tillsammans med sjuklövern.
  Valfläsk duggar tätt då hycklarna fortsätter sitt usla skådespeleri.
  En röst på sjuklövern är en förlorad röst!
  En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!

 3. Att S och övriga 7 klövern skulle skärpa straffen för stackars heliga brottslingar som verkligen skulle vara rejält kännbara är helt osannolikt det är mer sannolikt att solen slocknar imorgon !

 4. Skärpta straff !
  Ska stackars missförstådda kriminella parasiter som straff behöva kratta löv även när det regnar ?

 5. S kommer att lova vad som helst för att lura väljarna så att S kan klamra sig fast vid makten.

 6. Men gasa på med era löften, det som vi hört år efter år och inget hänt, ni har bara hämtat nya invällare, nu med flyg och lite mer multikulti, afrikaner från hela Afrika, gjort om lagar för en specifik grupp, afghaner för att det finns batikhäxor som behöver deras tjänster i sänghalmen. Ge kärringarna en enkel resa till Afghanistan,
  De som fortsätter att rösta på er quislingar, tar ett stort ansvar. Har ni valt 7-klövern så är det ok med sharialagar och fler no go zoner.

 7. Det som 7 Klöverns företrädare nu påstår att de vill genomföra OM de vinner väljarnas förtroende är som tidigare löften helt utan substans. Det är gammalt härsket valfläsk från 40 år tillbaka. Allt som de lovar väljarna skall gå in genom ena örat och ut genom det andra. Om de någon gång har haft minsta lilla förtroendekapital är det helt förbrukat sen årtionden tillbaka.

 8. Hahahaha…sossarna skämtar….! Det tragiska är att Sveriges befolkning matas med dessa lögner av SVT och hatmedia och deras förmåga till eget tänk finns inte!! Omorganisationen av polisen är sossarnas verk, de har monterat ner en fungerande polis, det gjorde de strax innan invasionen av asylsökande 2015 då Dan Eliasson blev chef för polisen och sparkade 250 kompetenta chefer! Några ord om FEMINISMEN….Jag har under många år intresserat mig för polisarbete genom att följa hur de jobbar i USA! Några grundläggande saker är att i stort sett alla brottslingar är män mellan 15-50 år, ibland mycket våldsamma….Det dessa brottslingar har gemensamt med polisen i USA är att de också är män, oftast i åldern 20-50, en vanlig ålder på en ordningspolis är c:a 25-30 år, ungefär där ligger många av de kriminella männen….Ofta är dessa kriminella narkotikapåverkade och extremt, extremt, extremt våldsamma…..Det kan krävas 3-4 vältränade poliser för att gripa en sådan här kriminell och det går inte med kaffe och bullar….Om man ser på denna verklighet så blir de svenska poliserna i många fall kvinnor placerade på helt fel plats i livet….! Detta tycker jag är SKRÄMMANDE….Polisen måste återställas till en fungerande myndighet och de lokalkontor som stängts över hela Sverige åter öppnas! Jag tror detta kommer….

  • Socialdemokratiska ”Tro och SOLIDARITET” slösar medborgarnas pengar på lyxbilar åt sig själva!!?? Om detta är sant är det en stor skandal! Så totalt omdömeslöst!
   Ett öppet hån mot Sveriges fattigpensionärer och en spottloska i ansiktet på låginkomsttagare och arbetslösa.

   Visar dock med utmärkt tydlighet hur långt vår politiska överklass fjärmat sig ifrån oss ”vanliga” svenskar. 700 000 betraktas nog som en struntsumma i ögonen på våra skurkaktiga politiker, där den totalt obegåvade Löfvén väl drar in runt 4 miljoner per år med partistödet.

   Fy och tvi för detta skurkparti!

 9. Kommer den här viktiga straffskärpningen att tillkännages vid djupintervju i SVT:s Morganstudion?

Kommentera