SD ligger bakom bilbränderna…

GALENSKAP. Trots att både polis och åklagare har avfärdat konspirationsteorierna om politisk inblandning i bilbränderna så ger de sig inte.

Trots att det hörs på videofilmer vilken sorts människor som grillar bilarna.

Trots att de gripna har sina rötter i Mellanöstern och är etablerade yrkeskriminella så ger de vänsterblivna sig inte och jag pratar inte om anonyma nättroll utan om etablerade artister, journalister och politiker.

Twitter

26 thoughts on “SD ligger bakom bilbränderna…

 1. SD ligger bakom bilbränderna ?
  Naturligtvis vem/vilka skulle det annars vara ?
  AFS då ?

 2. De lever i en sekt, hjärntvättade av sina egna dogmer, blinda för det verkliga hotet mot dem själva. Jisses, det är komiskt på samma gång som riktigt allvarligt.

 3. Den s k ”rap-artisten” försökte i efterhand ”korrigera” sitt klantiga och lögnaktiga uttalande från scenen genom att förvärra sitt budskap med att skicka ut det här twittret:

  SILVANA IMAM‏ @SilvanaImam
  Svar till @Bergmark

  SD eller SD sympatisörer glömde jag inflika
  00:33 – 15 aug. 2018

  En villkorslös pudel hade varit bättre … men det bästa hade varit att hålla käften helt och hållet från allra första början.

 4. Fick inte SVT, SR, DN och SvD statliga pengar för att
  rapportera om Fake News.

  Har varit märkligt tyst ifrån de här medierna om den
  här saken eller är orsaken till tystheten att det var
  fel grupp/grupperingar som spred dessa Fake News?

 5. Ytterligare en s k ”artist” att bojkotta!
  Tillsammans med ”Skyfflaskit/pizzaekonomen”, Ösch N, Ernman m fl
  Vägrar att mina surt förvärvade pengar skall bekosta dessa.

  • Dina surt förvärvade gör ju redan det. Dina skattepengar går till låg-iq patrasket i förorten som sedan för dina pengar har råd att gå på ”artistens” show.

 6. Var han Sverigedemokrat som den Turkiska polisen fick
  tag i ? Djävla nötter, att kommunisterna är som dom är,
  och även Anders Lindberg, men när en Centerledare gör samma infantila bedömning så visar det på hur djupt det partiet sjunkit, bara för att rättfärdiga sina egna sinnessjuka beslut att låta 9000 välfärdssnyltare stanna kvar trots att inte ett enda skäl i världen ger dem rätt att stanna.

  Bönder och andra. skippa detta uppenbart sjuka parti i valet, det räcker mer än väl med dom katastrofer vi haft i fyra år! När ett från början landsbygds parti börjar att styras från Stockholms innerstad blir det bara skit av det.

  • Såg att de ska utvisa tvångsgifta flickor till Afghanistan. Då går det minsann. Men män verkar inte kunna klara sig i menaländerna, det måste vara något allvarligt fel där.

 7. Om en muslimsk kvinna får 40 000 i skadestånd för att hon inte tar i hand, måste SD få min 4 miljoner i skadestånd för grovt förtal.

 8. Det är tydligt vilken panik och vilken paranoia vissa i vänsterfacket känner idag.

  Just att utmåla bilbränderna som någonting som varit planerat och sen även utfört av högerextrema.

  Ja det kommer nu slå tillbaka även det, och SD och vi i SD vi tackar och bockar artigt.

  Att de inte begripit detta med den sk ”politiska rekylen” alltså den tillbakastudsen det innebär och som alltid kommer i dessa situationer.

  Situationer då något politiskt block blir anklagad felaktigt, bara för att kort därefter se blocket växa istället.

   • JU faktiskt ,jag fick det sagt och också om hur de behandlar SD och SDare…Så om hon ,trots att hon var polis ,bara har läst streammedia så fick hon reda på hur det är i verkligheten.
    Och nej jag gav inte tumme ner. 😉

 9. Polis, åklagare och professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, Henrik Oscarsson, kritiserar de vilda spekulationerna på de sociala medierna om orsakerna och vilka de skyldiga är till bilbränderna på olika platser de senaste dagarna i Sverige.

  Delcitat

  Politiker spekulerar om bilbränderna – ”olyckligt” säger forskare

  Den vänsterpartistiske riksdagsledamoten Daniel Riazat gick tidigt ut på Twitter och menade att bränderna såg ut att vara en politisk aktion, orkestrerad av extremhögern, ett spår som flera andra hakade på.

  Centerpartiets rättspolitiske talesperson Johan Hedin skrev på Facebook att bränderna bara kan ses som ett försök att förändra valet och att sprida en bild av ett Sverige i upplösning, ett tema som också upprepades av Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg.

  Både polis och åklagare har sedan avfärdat att politiska motiv skulle ligga bakom bränderna. (Publicerat15 augusti 2018)

  Slut delcitat

  Läs gärna vidare på länken nedan:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/diskussion-och-spekulationer-i-sociala-medier-efter-bilbranderna

  • Man behöver inte spekulera, inte heller vara Einstein för att veta vilka grupperingar som ligger bakom bilbränderna. Inte är det småkillarna från Bullerbyn inte.

 10. Efterblivna krakar. Om polisen gjort det som de skall göra vid brott, hade den hör situationen aldrig behövt inträffa. Polisen påstår att de vet vem som utför bilbränderna ”de är kända”, men så gör ert jobb, samla ihop skräpet och internera den i avvaktan på den rättsliga processen. Men då får de väl 7-klövern emot sig, för det här är väl vad de vill ha, beställningsjobb.

  • Enligt svensk dialogpolis beror bilbränderna på att sommarlovet är slut !
   Begåvningsreserven har talat i dårhuset Sverige i totalt fritt fall.

Kommentera