Namnen på ”högerextremisterna” som eldade bilar på Västkusten

BROTTSLIGHET. Under kvällen och natten mot tisdag eldades över 100 bilar upp i Västsverige i vad som verkar vara ett planerat terrordåd.

Det har spekulerats vilt från speciellt vänsterblivet håll om att det skulle vara högerextremister eller Sverigedemokrater som låg bakom för att skjuta skulden på invandrare.

Hittills har sex misstänkta personer gripits, tre är släppta men fortfarande misstänkta!, De tre andra är föga förvånade:

 • Mohannad Ali Easar, född 1999 och av PK-media kallad 18-åringen
 • Alan Hussen, född 1999, kallad 19-åringen
 • Dahud Kavak, född 1998 och kallad 20-åringen

Herr Ali Easar greps i Turkiet, de båda andra herrarna greps i Frölunda. Alla tre är tidigare straffade.

Polisen, politiker och journalister påstår att bränderna inte har något politiskt motiv men självklart är det politiskt, någon eller några som är missnöjda med Sverige ligger bakom och de vill inte använda det politiska systemet för att påverka utan kör Mellanösternteknik.

Den vänsterblivne riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) sa bland annat…

-Pettersson tycker det är otroligt att denne illegale invandrare från Iran inte har åtalats för rasism och hets mot folkgrupp. Han är definitivt inte lämplig till att sitta i Sveriges riksdag, men gillar ni Daniel så rösta på V den 9 september, annars fundera på alternativen…

Daniel Riazat, vänsterbliven riksdagsledamot

 

Stöd bloggen…

39 thoughts on “Namnen på ”högerextremisterna” som eldade bilar på Västkusten

 1. Har vi källa på ovan artikel?
  Hade varit intressant att se varifrån informationen kommer från då jag själv inte lyckas googla fram den.

 2. I natt brann ytterligare bilar.
  De muslimska terroristerna tillåts härja fritt i landet utan att den så kallade regeringen gör något åt det.
  Det är daks att Svenska folket skaffar sig vapen och att vi inför skottpengar på muslimer och 7-klöver anhängare.

  • Orsaken att myndigheterna gör ingenting mot de här muslimska terroristerna, som sannolikt är asylinvandrare är att regeringen är rädd för att mista röster från asylinvandrarna.
   Det kan inses att asylinvandringen är en röstimport för att få socialiströster.
   Fanns väl ingen orsak annars att ta in de här bidragsinvandrarna, som var mycket lätt att förutse det skulle bli bidragstagare.

 3. Javisst var de ”högerextrema”. Eller rättare sagt de har alla anknytningar till kollektivistiska ideologier. Orsaken till att Hitler, Stalin, Mussolini och Amin al-Husseini kom så bra överens, initialt i alla fall, var att de var anhängare av besläktade ideologier som på en höger-vänster-skala normalt skulle klassas som vänster om det inte vore för att det är stigmatiserande för vänstersidan som därför kallar dem ”högerextrema”.

  Höger är liberalism, konservatism och nationalism och förespråkar demokrati och mänskliga rättigheter. Islam är emot allt detta och indoktrinerar människor från tidig ålder att en muslim inte är en muslim om man tror på demokrati och mänskliga rättigheter.

 4. Idioten erkänner ju samtidigt då att andra är bättre på att planera
  än vänsterpacket, eftersom det var välorganiserat.

  Ifall han är läskunnig så säger ju namnet allt om vilka kräk det är
  som förstör för andra?

  Så återigen står vänster tölparna med både byxor o kalsongerna nerdragna över anklarna.
  Och från Miljöpartiet råder största TYYYYYYsnad?

 5. De här bilbränderna och annan skadegörelse kommer att fortsätta därför de som utför dåden får inga straff,
  Det första som borde göras är att dra in deras körkort om de har sådant och se till att de får svårigheter skaffa körkort.
  Sedan bör fängelse och skadestånd utdömas mot förövarna, som går till kronofogden och gör att de blir svartlistade från mycket.
  Ryktet sprider sig snabbt att bränna bilar blir stora konsekvenser, och som gör att det skulle upphöra.

  Idag får förövarna inga straff ,självklart fortsätter det,, de ser det som spännande att bränna bilar.
  Det blir bilägarna som drabbas i slutändan med höjda försäkringspremier.

  • Ett bra exempel hur skadegörelse kan stoppas.
   För många år sedan var det populärt av vissa ungdomar åka omkring och spraya skyltfönster och fastigheter, de som saluförde det som de tyckte var felaktigt.

   Nu var det en fastighet med många skyltfönster och inne i lokalen i dess källare jobbade ett yngre gäng grabbar med uppackning.
   Någon hörde att sprayburkar skakades och samtliga rusade upp och tog fast de här sprayarna i sena natten, som också var många tjejer, de höll fast dem och tillkallade polis och anmälde dem för skadegörelse..
   Sprayarna tiggde och bad att de skulle bli frisläppta men det gjordes inte, utan de blev anmälda och registrerade för skadegörelse.
   Sedan togs en saneringsfirma som sanerade fasaden till mycket stor kostnad, som drabbade de som orsakat .skadegörelsen.

   Därefter upphörde nästan all sprayning, som var skadegörelse,,sannolikt spred sig ryktet, att det kunde bli mycket besvärliga konsekvenser.

   Därför med dessa bilbränder, skarpa, kännbara åtgärder måste vidtas, i annat fall kommer det att fortsätta och blir endast värre.

  • Försäkringarna på bilar blir så höga att vanliga människor inte har råd att ha bil utan det blir miljonärerna vilkas bilar aldrig blir utsatta för något som kommer att kunna åka omkring i sina miljon-bilar.

 6. Kan inte denne Daniel byta namn till Viasat, för han verkar få signalerna till hjärnan från den yttersta rymden

 7. I kväll fick SVT be om ursäkt för att man igår kväll sade Anders L. var avskydd i många kretsar. Märkligt gäng dom på SVT, att man ber om ursäkt när man för en gångs skull säger sanningen.

 8. Så har vi väl slutligen fått reda på vilka de små busungarna är antar jag.
  Vi måste dock ha på det klara med att det finns starka krafter i Sveariket som anser dessa små nutida ”Emil i Lönneberga” i själva verket är offer och det oavsett vad de än gjort eller gör.
  Krafterna jag talar om består av en icke obetydlig del pursvenskar och det behöver väl inte klargöras av vilken sort.
  Sen att behöva se en sådan där ta sig ton i ett land där han inte hör hemma för fem öre är rentav äckligt.

  • Stödet kommer från förväntat HÅLL !!
   Varför vet de som inte vet varför är de helt hjärntvättade !!!

 9. Jag tror att de som har utfört detta brott , bryr sig noll om svenska val .
  De har sin egen bok som de följer.

  • Dom som leder denna invasion av Sverige har sedan många år planerat detta helvete för Svenskarna och har i och med detta skrivit under sin egen dödsdom. Dom följer förstås de redan uppdragna linjerna och utbildar sina barn i hur dom skall utplåna Sveriges befolkning och därmed skaffa sig ett eget land att fortsätta sin utplåning av jordns befolkning ifrån.

 10. Låter som ung vänster eller moderpartiet.
  De har definitivt samma åsikt om mitt och ditt. Om du har mer än mig då stjäl jag det eller förstör det så vi är jämlika.

  Maximal orgasm får de om de kan beskatta dem som försörjer med typ 102%, omskrivet som pomperipossa av Astrid Lindgren.

 11. Om bränderna är organiserade behöver det ju inte vara samma personer som utfört dem som de som stått för planeringen.

  Nej, jag tror inte det är SD.

  • Mia ! Du om någon borde ju veta vilka som ligger bakom eller ??? Men hur som helst kan vi både du och jag konstatera att vårat Sverige ser annorlunda ut än för 20-30 år sedan !!! Och det är inte till något positivt enligt mig !!! Men eftersom du tycker om våran regering kan du väl skriva vad som är bra ??? Framför allt kan du väl förklara för våra nästa generationer ???

 12. Det finns ju som bekant mången invandrare, som kommer att lägga sin röst på SD. De arbetar och sköter sig, försöker skapa en framtid i Sverige, för sig själva och sin familj. De är hjärtligt trötta på att samhället daltar med det kriminella packet. De blir inte gladare av att buntas ihop med en massa dårar, eller att företrädas av sådana i riksdagen. De tänker fritt utan hjälp från S, V och MP och de är viktiga i det här hjärntvättade landet. De väntar inte på att bli kvoterade, men på att få sin röst hörd, utan efterföljande epitet såsom ”husblatte” och onkel Tom. Public Service måste förändras i grunden, och de krafter som livnär sig på egenkärlek och polarisering måste kliva åt sidan.

  • Varför går inte dessa s.k. fina invandrarna ihop och utrotar de skithögar som förstör landet, inte bara för Svenskarna utan även dessa goda.

  • Man får inte blanda ihop invandrare med asylinvandrare och anhörighetsinvandrare.
   Alla som önskar invandra till Sverige måste ansöka från svensk Ambassad om uppehållstillstånd, gäller även de som gifter sig med svenskar..
   De måste kunna försörja sig och ha bostad innan uppehållstillstånd beviljas som är temporärt,
   Den här gruppen invandrare försörjer sig och har jobb, de ligger inte samhället till last.

   Asylinvandrare är något helt annat de kommer in i landet som asylsökande och söker uppehållstillstånd i landet.
   Anhörighets invandrarna tas in av asylinvandrare, som många gånger är åldringar, sjuklingar, handikappade.

   Myndigheterna slår ihop de här grupperna och kallar dem för invandrare där orsaken är att få bättre statistik.

   Skulle asyl och anhörighetsinvandrarna skiljas ut blev det mycket dålig statistik för dem gruppen vad gäller sysselsattning, brottslighet m.m.
   .

   • Att det ser ut som det gör i landet är inte alls underligt, myndigheterna tror att brottsligheten bland de här muslimska asylinvandrarna löses med vänlig dialog och bjuda dem på kaffe och varmkorv.
    De skrattar åt polisen och inser att det är de som bestämmer och inte polisen, är det kvinnliga poliser blir de kallade för könsord och annat nedsättande och de poliserna kan inte agera.
    När det gäller muslimpacket som gör ofog skicka dit manliga poliser och även med schäferhundar och låt hunden agera..
    En tränad polishund håller fast förövaren, utan att hugga, men helt säkert, packet skulle bli skiträdda.

   • Om polisen skall få respekt bland de här muslimska asylinvandrarna, som ställer till ofog, måste de agera bestämt och hårt, något annat finns inte.
    Genom .den här slappheten som visas, har det blivit kraftigt ökat kriminalitet, och medför att alla invandrare dras över en kam som att alla är bidragstagare och kriminella, som inte är sanningen.

 13. Jo det stod väl för alla normala tänkande,klart vad dessa ”svartklädda” hade för ursprung.Endast de vänsterextrema gröna skribenterna på Absurdiens PK-organ nekade inse,att det var deras egna ”skyddssökande”.
  F.ö. är det idag årsdagen av attentatet i Barcelona. Dagens minnesstund skedde på Plaza De Catalunya i närheten av Las Ramblas.
  Bland de besökande var Spaniens Konung Filipe.Hela 16 offer lyckades Islamisten med sin skåpbil döda.

 14. Pettersson du är en PÄRLA !
  Det var väl inget oväntat att det var ”såna” namn på BILBRÄNNARNA !
  Sänd dom till Grönland eller Svalbard på en ”överlevnads” resa !!!!!

 15. Och hur tusan ska de nu ta sig ur detta med näsan över vattenytan, utan att skägget fastnar i bensåret. Ska bli intressant att höra bortförklaringarna. Tänk om någon hade påstått att det är ziggarna, som vanligt. Vilket pådrag det hade blivit då. De ”goda rasisterna” har uttalat sig.

 16. Hoppas polisen jobbar snabbt :-). Jag tror att vi härmed har bevisat att Lindberg inte är ond utan otroligt korkad, han tror faktiskt själv på det han skriver.

Kommentera