Att visa böghatare från Mellanöstern hänsyn går bra…

PRIDE. Samtidigt som Europride pågår uppträder den libanesiska popstjärnan Nancy Ajram på Göteborgs kulturkalas. Nu tvingas arrangören att plocka ner regnbågsflaggorna från scenen på Götaplatsen, skriver Göteborgs-Posten, bakom betalvägg. 

– Vi kan inte tvinga på Nancy Ajram att göra ett politiskt statement genom att uppträda på en regnbågsscen. Vi vill helt enkelt inte förstöra hennes karriär, säger Tasso Stafilidis, verksamhetsansvarig på Kulturkalaset.

Westside/Europride accepterar Kulturkalasets beslut, men är besvikna och förväntar sig att flaggorna kommer att sättas upp igen.

-Pettersson säger att det tydligen går bra att visa hänsyn till ett gäng böghatare från och i Mellanöstern men visa vanliga svenskar hänsyn är inte att tänka på…

18 thoughts on “Att visa böghatare från Mellanöstern hänsyn går bra…

 1. Hela tiden kommer bevis på att islam inte passar in hos oss ändå lyssnar inte folk. De kommer fatta först när Sverige blivit muslimskt.
  Och homosexuella går i spetsen för det som kallas mångkultur men egentligen bara handlar om att ge muslimer mer inflytande.

 2. Man måste vara bra dum i huvudet när man uppträder med
  Hammaren O skäran på brösten, tydligen helt jävla okunnig
  hur mycket lidande som utövarna av denna symbol åstadkommit
  mot miljoner människor?

  Åtminstone borde dom ställa sig frågan varför inte Ryssland, som
  prövat detta system i 75 år har kvar det, plus övriga Östeuropa?

  Fast då behöver man tänka, och det är ju inte nödvändigt
  bland kommunister, vare sig stora eller små!

 3. Den libanesiska artisten Nancy Ajram är katolik – inte muslim.

  https://hollowverse.com/nancy-ajram/

  Nancy sjöng nyligen på en känd homosexuell nattklubb i Libanon och pratade om det i arabisk tv. I Göteborg lär hon haft ett kontrakt som lovade en neutral scen. Hur kan hon då ha kränkts av Pride-flaggorna utanför scenen? Nej, de togs nog ner för att hennes muslimska fans skulle komma som publik, för de skyr Pride som grisen.

  Om det funnits någon moral kvar hos arrangören Kulturkalaset, skulle de prioriterat EuroPride’s deltagare från hela Europa på deras egen årliga festival – inte bilbrännare från förorten.

  • Tack för tillrättaläggandet. Det ligger annars nära till hands att tro att alla från MENA, förutom det lilla inklämda landet, är muslimer då Islam har som mål att dominera.

 4. Va fan tog dom hit henne då för . Är det bara för att smörja dom hitflyttade araberna .Vänta bara tills dom börjar slänga bögar från hustak. Sicken jävla dubbelmoral dom bestämmande i denna stad har.

 5. Här är det således fråga om en selektiv dispens från det eljest icke förhandlingsbara obligatorium det provokativa och allestädes närvarande regnbågsrandade tygavfallet representerar, med exklusiv ensamrätt för aktörer från de delar av världen där begrepp som demokrati, valfrihet och jämlikhet inte äger någon som helst praktisk relevans.

  Våldsvänstern, HBTQ-maffian, koranpromotorerna och shariasyndikalisterna har uppenbarligen ingått en förborgad överenskommelse, där allt är tillåtet så länge den islamistiska agendan och dess labila lakejer erbjuds obegränsad aktionsradie i den nordiska kulturdödens och den demografiska degenerationens namn.

  En kulturell karambolage utan krav på konsekvensanalytiskt omdöme eller fördömanden från det kotteri av kognitiva krymplingar som med alla tillgängliga medel vill krossa såväl det vita patriarkatet som kärnfamiljen och dränera den resterande bottensatsen av samhällsmoralen.
  Ergo:
  Vi bespetsar oss på något slags självsanering då dessa inkompatibla krafter detonerar och drabbar samman!
  Andreas 😉

 6. Det är alltså inte så viktigt med Pride. Tänk det trodde jag, så mycket liv som det är kring det.
  En glädjande nyhet, helt enkelt.

 7. Det blev en kompromiss.
  Först krävdes att även samtliga flaggor på Avenyn skulle tas bort.
  Tala om att kunna ha islam och Pride tillsammans.
  Vem som då får vika ner sig med svansen mellan benen..

  F T nämner i sin artikel med bl.a.

  ”Göteborg tar ner Prideflaggor – för att inte kränka islam”

  ”Det var när Nancy Ajrams team anlände till Göteborg i går som de upptäckte att det pågår en Pridefestival i staden.

  De krävde att Prideplaggorna skulle tas ner.

  Först ville de att samtliga flaggor kring Avenyn skulle tas ner.

  Detta gick dock inte igenom.

  Till slut enades parterna om att regnbågsflaggorna kring Götaplatsen skulle tas ner, vilket skedde under natten till fredag.

  – Det är viktigt att påpeka att det här är en artist vars karriär till 99 procent finns i länder där det är förbjudet och i en del fall belagt med dödsstraff att vara öppet homosexuell. Vi kan inte tvinga på Nancy Ajram att göra ett politiskt statement genom att uppträda på en regnbågsscen, säger verksamhetsansvarig för Göteborgs Kulturkalas och ordförande för West Pride i Göteborg, Tasso Stafilidis, till GP.”
  http://www.friatider.se/g-teborg-tar-ner-prideflaggor-f-r-att-inte-kr-nka-islam

 8. Alltså fy f-n..! ”Vi kan inte tvinga Nancy Ajram att uppträda under Prideflaggor men det hade varit häftigt”!!! Detta från vänsterjournalister och pridearrangörer!! Kan ni tänka er..” Vi kan inte tvinga Jimmie Åkesson att uppträda under Prideflaggor men det hade varit häftigt”!!!???

 9. Självklart tar man bort pride-flaggor när icke-svenskar ogillar dessa. Men inte om svenskar ogillar detsamma. Så fungerar det i Sverige.

Kommentera