Pettersson har börjat Twittra

MEDIA. Jag började skriva insändare i lokal- och rikstidningar år 2003 för att försöka påverka sakernas tillstånd i vårt land. I början gick det jättebra. Redaktionerna tog in det mesta, även islam och invandringskritik. År 2009, före valet 2010, när det började märkas att Sverigedemokraterna växte och såg ut att ha en chans att komma in i riksdagen hände dock något. 

Tidningarna började censurera kritik mot invandringen, alla relativt samtidigt. Så debatten som PK-media skröt om skulle vara levande ströps till en rännil och blev enfaldig för att till slut dö ut.

Därför startade jag bloggen, som ni läser nu. Efter några år med bloggen blev det Facebook som komplement. Inläggen som skrevs på bloggen hamnade automatiskt på Facebook.

Efter ett tag kom det varningar från Facebook, bland annat för att bloggen påstods innehålla pornografi, vilket inte var sant som alla läsare vet. Sedan blev jag avstängt flera gånger, varje gång allt längre tid för att till slut bli blockerad och få Facebookkontor raderat. Detta på grund av att vi inte följde Facebooks riktlinjer enligt Facebook, dock vet jag inte på vilket sätt vi bröt mot dem.

Facebook uppmuntrar till kommunikation och att ge utrymme för olika åsikter och debatt, och att Facebook anser att det är viktigt för allmänheten.

Där någonstans sprack det, bloggen avstängt och portad för alltid för att Facebook eller någon annan inte gillar åsikterna som sprids på bloggen trots FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19. ”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.”

Nåväl, för ett par dagar började jag använda det Twitterkonto som jag registrerade år 2011, vi får se hur det går.

En som inte gillade mina tafatta nybörjarförsök var den vänsterblivne motborgaren och riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) som gjorde som nedan…

Herr Riazat, tycker uppenbart inte att Sverige är till för mig, trots att jag garanterat inte är rik. Det kanske beror på nedanstående Tweet som jag förmedlade och skrev om…

…Pettersson fortsätter dock Twittra på, men enbart som komplement till bloggen…

Stöd bloggen… 

Den vänstra driver en blogg och Twittrar, den högre är världens mäktigaste man…

14 thoughts on “Pettersson har börjat Twittra

 1. Tyvärr lär det väl inte dröja särskilt länge innan ditt konto släcks.
  Jag är bara realistisk.

 2. Jag har misstänkt länge att ung vänsterns Svans är dumma i huvudet, och i kväll på Aktuellt bevisade dom det själva med sitt omogna beteende,
  herre gud vilka nollor!

 3. Märkligt att herr Daniel Riazat (V) blockerade Pettersson för att ha publicerat hans tweet här på bloggen.

  Vanligtvis brukar politiker bli jätteglada och tacksamma när deras budskap sprids vidare på nätet genom att retweetas och återpubliceras så mycket som möjligt även på andra sociala medier.

  Men Daniel Riazat upptäckte kanske själv eller ett påpekande av någon vänsterparti-kamrat hur kontraproduktivt innehållet i hans tweet var.

 4. Om Pettersson verkligen ska ner i det fekaliediket rekommenderas en gastät skyddsdräkt med tillhörande andningsskydd.

 5. Man tillhör inte sverige om man inte är rik eller vad menas?
  Verkar som stollen själv är blockerad i skallen så passar inte galoscherna
  så är det bara att köpa en returbiljett!!
  För övrigt så är Pettersson BÄST!

 6. Ha,ha,ha….
  Ja,vissa av oss har de ännu inte lyckats tysta !! 😉
  Bra Pettersson vi kämpar tillsammans vidare,för att återställa det land vi växt upp i !
  Ps.Tyder på att Riazat o. kommunistsvinen följer vad vi informerar om….Vilket naturligtvis oroar dem Ds.

Kommentera