Pettersson har börjat Twittra


MEDIA. Jag började skriva insändare i lokal- och rikstidningar år 2003 för att försöka påverka sakernas tillstånd i vårt land. I början gick det jättebra. Redaktionerna tog in det mesta, även islam och invandringskritik. År 2009, före valet 2010, när det började märkas att Sverigedemokraterna växte och såg ut att ha en chans att komma in i riksdagen hände dock något. 

Tidningarna började censurera kritik mot invandringen, alla relativt samtidigt. Så debatten som PK-media skröt om skulle vara levande ströps till en rännil och blev enfaldig för att till slut dö ut.

Därför startade jag bloggen, som ni läser nu. Efter några år med bloggen blev det Facebook som komplement. Inläggen som skrevs på bloggen hamnade automatiskt på Facebook.

Efter ett tag kom det varningar från Facebook, bland annat för att bloggen påstods innehålla pornografi, vilket inte var sant som alla läsare vet. Sedan blev jag avstängt flera gånger, varje gång allt längre tid för att till slut bli blockerad och få Facebookkontor raderat. Detta på grund av att vi inte följde Facebooks riktlinjer enligt Facebook, dock vet jag inte på vilket sätt vi bröt mot dem.

Facebook uppmuntrar till kommunikation och att ge utrymme för olika åsikter och debatt, och att Facebook anser att det är viktigt för allmänheten.

Där någonstans sprack det, bloggen avstängt och portad för alltid för att Facebook eller någon annan inte gillar åsikterna som sprids på bloggen trots FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19. ”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.”

Nåväl, för ett par dagar började jag använda det Twitterkonto som jag registrerade år 2011, vi får se hur det går.

En som inte gillade mina tafatta nybörjarförsök var den vänsterblivne motborgaren och riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) som gjorde som nedan…

Herr Riazat, tycker uppenbart inte att Sverige är till för mig, trots att jag garanterat inte är rik. Det kanske beror på nedanstående Tweet som jag förmedlade och skrev om…

…Pettersson fortsätter dock Twittra på, men enbart som komplement till bloggen…

Stöd bloggen… 

Den vänstra driver en blogg och Twittrar, den högre är världens mäktigaste man…


14 responses to “Pettersson har börjat Twittra

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: