7 thoughts on “Dagens Bild

 1. Jaha, ja. Var det inte invandrarna som skulle ta hand om pensionärerna? Nu är det tvärtom: Pensionärerna måste jobba för att invandrarna inte skall svälta.

  Politikerna i 7-klövern är en samling lögnhalsar, som föraktar sitt folk och hatar sitt land.

  • ladulaas :
   Jag är helt förundrad över att någon svensk någonsin kunde tro så !
   Men kanske är jag orättvis om de bara läser och ser svensk massmedia och inget annat så vad skall de tro ?
   Detta visste de onda och körde sitt förödande race.

 2. De importerade berikarna skulle ju rädda våra pensioner. De skulle ta hand om oss när den åldrade befolkningen växte. De var alla högutbildade. Endast ett fåtal saknade utbildning. Både Fredrik och Måna var Tacksamma för att de valde just Sverige som destination. Sen började Stefan ock hans kumpaner att leta ENKLA arbeten till dessa ”vinstlotter”. Nu blev det så pass bakvänt att vi fick kalla in svenska pensionärer för att curla dessa bortskämda, halvgamla slynglar. Pensionsnivåerna hålls nere eller t.o.m. sänks. Däremot höjs pensionsåldern. Skatterna höjs. Avgifterna höjs. Man kan fråga sig vad man får för sina skattepengar, borde vara ett högst berättigat uttalande. Den importerade skaran får så pass rejäla bidrag så att de kan skicka 32 miljarder/ år till utlandet ! Mycket hamnar förstås i IS fickor. Stefan och ni andra marionett-figurer ; VARFÖR I H-E LJUGER NI FÖR OSS HELA TIDEN. VET HUT !!!!!!!!!!!!!

 3. Arma gamlingar, bit i det sura äpplet – om ni har tänder kvar. Tandläkarbehandlingar är en lyx ni inte har råd med ….Tig och slit hund.

Kommentera