Är svenska poliser socialarbetare? De ska gripa kriminella…

BROTTSLIGHET. Bianca Muratagic om polisen, gängkriminella och bilbränder: ”Det sker mitt i centrum, fullt synligt. Och förövarna, ’ungdomarna’, visar noll rädsla och noll respekt. För de vet redan att de kommer undan. De vet att de har makt. De vet att polisen inte kommer att ingripa.

Det här är fullkomligt vansinne. Personligen associerar jag bilbränderna med terrorattacker. Sedan läser jag snyfthistorier om att poliser kallar kriminella terrorgäng för ungdomar och inleder ’orosamtal’ med ungdomarnas föräldrar. De väljer att inte gripa utan ’identifiera’ och ’prata’ med ’ungdomarna.’ Är svenska poliser socialarbetare? Kuratorer? Psykologer? Vad håller de på med? Ni ska gripa dessa män och skydda oss!”

Läs mer på Katerina Magasin…

-Pettersson säger att i natt har det varit nya bilbränder, i Malmö, Göteborg, Borås, Karlshamn och på andra platser. Tror politikerna att ytterligare 40 års dalt hjälper?

Tror ni på dessa politiker så rösta på sjuklövern, annars fundera över alternativen…

Stöd bloggen…

Det är dags att Löfven (S), Kristersson (M) och de andra politikerna funderar i nya banor. Det hjälper inte att skyffla pengar i svarta hål utan att göra något åt Sveriges grundproblem, för många asylinvandrare och fortsatt för stor asyl- och anhöriginvandring.

Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten, allt!

När ska politikerna och journalister fatta det? Eller fattar de men är för fega att ta tag i problemet.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

34 thoughts on “Är svenska poliser socialarbetare? De ska gripa kriminella…

 1. Var är den nya rikspolischefen, det är dödstyst därifrån i dessa tider men han har säkert mycket att göra, jobbar naturligtvis i det tysta ?

  • Han inledde sin utnämning,med sin lagskrivna rätt till Semester !
   ”Återkommer när det lugnat ner sig ”…..

   • Det förklarar saken, man är naturligtvis inte förvånad i mupplandet Sverige !

 2. Dagens svenska politiskt totalt styrda s.k polis är inget annat en än korvgrillande mysgrupp !

 3. Jimmie Åkesson i intervju, visst är det tid och har egentligen varit länge att byta ut ……………………..

  • 7 klöverpartiernas företrädare är papegojor som skall sättas i bur för allmän beskådan på ett zoo snarast efter valet.

 4. Jan Kallberg, professor i statsvetenskap och säkerhetsforskare och verksam i USA. Ger några tips till naiva svenska politiker, angående gängkriminaliteten och de senaste härjningarna med bilbränder.

  Jag ger nio åtgärder som effektivt skulle ta bort gängen från svenska städer:

  1. Erbjud 50 000 kronor kontant till dem som anonymt anmäler illegalt vapeninnehav och detta leder till dom. Då är det slutviftat med vapen från BMW. Det bryter upp lojaliteten.

  2. I USA säger man ”follow the money” – öka samkörning och kontroll av offentliga register för gängmedlemmarnas närstående för att lokalisera var de parkerat vinsterna från kriminell verksamhet. Nyttja Skatteverket till att få fram svar, eventuellt sköntaxera och utmät – och var beredd att utmäta tillgångar i utlandet.

  3. Samordna mellan a-kassa, Försäkringskassan, kommun och andra myndigheter att fastställd kriminell inkomst avbryter bidragsutbetalningar. Sammanför samboende som falskeligen separerat i folkbokföringen och nyttja den taxerade kriminella inkomsten för att omvärdera bidrag.

  4. Öka avståndet mellan hemorten och fängelsevistelsen även om det skulle innebära byggande av en riksanstalt i Karesuando. Idag kan fängslade gängmedlemmar behålla sin status när deras wannabees och flickvänner kan komma och gå på frekventa besök. Fängslad gängmedlem går från megastars till förlorare.

  5. Tillåt inga personliga kläder, skor, accesoarer eller smycken som kan indikera status i fängelsemiljö utan fokusera på fängelseuniformer designade som albanskt 60-talsmode med texten ”Tillhör Statsverket”. Låter löjligt – men du blir förvånad hur det stör gängmedlemmar eftersom de nekas visa status.

  6. Brottsverktyg, oavsett art, i de kriminella nätverkens verksamhet förverkas och säljs av staten till förmån för Brottsofferfonden. Vare sig det är bilar, bostadsrätter, mobiltelefoner och datorer. Förstahandskontrakt på lägenheter överförs till kommunens bostadskö.

  7. Avskaffa förtidsfrigivning för alla utom förstagångsdömda som uppför sig väl. Inse att det kan handla om förvaring.

  8. Ett trendbrott – tillåt åklagare erbjuda straffrabatt för gängmedlemmar som vittnar mot andra kriminella.

  9. Ytterligare ett trendbrott – tillåt polisen att göra brottsprovokation.
  Endast genom att slå sönder kriminella gängens affärsmodell och undergräva status kan man komma tillrätta med problemet.

  Allt annat är bara fagert tal.

  https://www.svt.se/opinion/jan-kallberg-om-kriminella-gang-och-bilbrander

 5. OM…jag skulle få för mig att slå en politisk förrädare på käften. Skulle jag då kunna urskulda mig själv genom att åberopa de stora Klyftorna i samhället ? Eller skulle jag få stå för mina handlingar och ta konsekvenserna av mitt tilltag ? (Röstar på det senare alternativet.)

 6. I ett civiliserad samhälle är föräldrar ansvarig för deras minderåriga barns handlande, och kan straffas och är betalnings ansvarig för skiten deras yngel ställer till med. Om man håller sig till den regeln och föräldrarna av dessa yngel vet att de få ta konsekvenser bli det nog andra bullar.
  I Tyska lagen sägs det ”Eltern Haften für ihre Kinder” meningen föräldrar är straffansvarig för deras barn.

 7. Svenska poliser är konflikträdda. Det märks uppenbarligen att vi inte har varit i krig på över 200 år.

  • Svensk polis, ja…. Ett gäng bakbundna muppar ungefär, helt oförmögna till vad övriga världen skulle kalla för ”polisarbete”. Och pistolerna tar de inte fram i onödan. Utom möjligen då man perforerar en 20-årig autistisk pojke i Stockholm. Det törs man, dessutom 3-mot-1. Osmakligt!!

   • ”Och pistolerna tar de inte fram i onödan”

    6 personer har skjutits ihjäl av polis i år.

 8. Såg att Jan Björklund vill ha in fler. Det måste vara något allvarligt fel på honom, noll konsekvenstänkande. Jag mår illa!

 9. Lagarna i de olika europeiska länderna gäller tydligen inte för alla medborgare, vilket många av oss har varit medvetna om under många år.
  Ytterligare ett exempel, så tröttsamt.

 10. Vad hjälper det om polisen griper de här ungdomarna.
  Enligt lagens mening är de för unga och efter några
  tillsägelser är de ute hånflinar åt poliserna.

 11. Mia ! Är du nöjd med polisens lugna fina arbetsmetod ??? Med vilken rätt har våran generation fått förstöra ett helt land för våra nästa generationer ???????????

  • Du borde istället fråga vår nye rikspolischef om han är nöjd, men han har visst blivit en helig ko som inte får ifrågasättas. Istället fortsätter man att ge sig på Dan Eliasson.
   En del tycks inte förstå att även om man genom kameror sett vilka som varit på plats, så är det inte samma sak som att man kan gripa dem om man inte har bevis på att de tänt på.
   Men tre personer är gripna och man får väl avvakta fortsättningen.

   Att föräldrar blir delaktiga i vad speciellt yngre söner håller hus och misstankar om vad de sysslar med är ett bra initiativ, tycker jag.
   Poliser kan säkert med sin erfarenhet veta bättre vad som gynnar deras arbete än denna Bianca Muratagic.

   • Mia ! Vad är det du inte förstår ??? Det behövs ingen kritik till polisen alls ! Hade vi bara stoppar all invandring och slängt ut alla som inte har rätten att vara här plus avsatt alla politiker som är ansvariga för detta och fått bort hjärntvättningen på dom som röstar för detta och FORTFARNDE tror att handbromsen är dragen ! Då hade vi inte behövt några fler poliser . Då hade vi inte haft några problem !!!!

   • Du frågade om jag var nöjd med polisens arbetsmetod och det har jag svarat på.
    Jag är däremot inte nöjd med att vårt land tagit emot fler än vad vi klarar av och det har jag redan förklarat för dig åtskilliga gånger.

    Men man kan inte agera efter hur det borde vara utan för hur det faktiskt är.

   • Mia ! Agera ??? Tycker du det är att agera när det beräknas att komma 100 000- tals nya raket forskare dom närmsta åren ??? Tycker du polisens arbets metoder funkar bra ??? Tycker du våran lagstiftning funkar bra ??? Motivera gärna till alla drabbade offer i vårat land också varför ni vill ha det så här !!!

   • Mia ! Jag frågade dig även med vilken rätt har våran generation mandat till att förstöra ett helt land för nästa generation ???

  • Svensk polis kan gripa alla men vad hjälper det i land med ett totalt havererat rättsväsende och med hotell som patetiskt kallas för fängelser ?
   Vad säger och tycker SD som säger sig ha den bästa kriminalpolitiken av alla partier i riksdagen ?

 12. Polisen är så felaktig och består av efterblivna mammalediga galningar men har ändå rätt att häkta dig 3 år utan rättegång och sätta dig felaktigt i livstids fängelse med heltokiga blattar.

  • Ska det i höstens val röstas på SD som enligt uppgift på sikt och på något mirakulöst sätt kommer att rädda Sverige från undergång ?

Kommentera