Vad fan håller ni på med?

Statsminister Stefan Löfven ryter till och jag tror han är uppriktig när han i en intervju med SVT utbryter…

Kan statsministern svära i TV, kan jag svära på bloggen. Stefan Löfven är precis lika uppriktig som alla de hundratusentals hederliga medborgare som är så in i helvete trötta på dessa importerade skitstövlar vars enda mening i livet är att förstöra för andra.

I SVT:s artikel kan vi också läsa hur andra politiker reagerat på skitstövlarnas kvällsnöje.

Ulf Kristersson (M)

””I praktiken har Sverige tolererat detta alldeles för länge. Nu måste det helt enkelt få ett slut”

Morgan Johansson (S)

”Hoppas att ligisterna kan gripas så att de kan få de straff som de förtjänar”

Roger Haddad (L)

”Det som dessa unga kriminella killar ägnar sig åt är oacceptabelt”

Adam Marttinen (SD)

”Vi kommer göra er sömnlösa med samhällets fulla kraft till den dagen vi sätter dit er”

Den enda som kommer undan med hedern i behåll är just Marttinen. Av riksdagens åtta partier är SD det enda som inte bär någon som helst skuld till detta. SD är det enda av riksdagens åtta partier som varnat för utvecklingen. Övriga sju har blundat trots erkända problem och därmed låtit det hela skena iväg. Den s.k. 7-klövern har ett gemensamt ansvar för att detta kan fortgå år efter år.

Menar övriga politiker allvar och med övriga politiker avser jag de i 7-klövern, är det nu att en gång för alla ta i med hårdhandskarna. Vänsterpartiet vill helst gulla med patrasket, möjligen också Miljöpartiet, men övriga har en skyldighet mot alla hederliga medborgare i landet att lämna silkesvantarna i garderoben.

Skärp straffen och även för det unga buset, utvisa samtliga tillsammans med deras familjer, beslagta deras tillgångar och se till att varje timme de befinner sig på svensk mark ska vara så jävlig att de frivilligt väljer att återvända till det land där de borde stannat.

Ja, jag är förbannad och troligen mer ilsk än vår statsminister. Fast då skulle ni höra reaktionerna på jobbet idag. Vår lilla vänsterfeminist kröp ihop i ett hörn och sa inte ett ord på frukosten.

Sedan har Alice Teodorescu en poäng i vanlig ordning.

78 thoughts on “Vad fan håller ni på med?

 1. Att få något sånär ordning och reda i vårt arma land vill jag se först innan jag tror på vad 7 klöverpartiernas ledare häver ur sig. Att fixa 40 års VANSTYRE gör man inte i en handvändning om det är någon som går och tror på detta. Jag har i bästa fall 20 år kvar av livet och tror inte att jag får uppleva detta. Jag har varit med om Sveriges uppgång och förfall och har svårt att se att jag hinner med ännu en uppgång. Skulle SD få egen majoritet och ta i med hårdhandskarna direkt kommer de bara få en mandatperiod. De som vill något annat med landet än SD och deras väljare är i grunden fler.

 2. Synd att Mohammed (fjärrstyr Islamic Republic of Suedi-pack folk) inte kallat ens en enda sak i vår Brottsbalk haram gärningar.

 3. Den desperata odemokratiska partiledaren för det lilla patetiska mångkulturfanatiska partiet Liberalerna J.Björklund ger sig aldrig, nu vill han ha en storkoalition i Sverige efter valet i September för att hålla SD borta från politiskt inflytande men landsfader Lövet ger naturligtvis inte något besked om det innan valet men en sak är helt säker att när valet väl är över så kommer 7 klövern eller de partier från klövern som är kvar i riksdagen att bilda någon typ allians i den politiska sandlådan för att mota SD i grinden självklart inget som gynnar Folkhemmet men vad har partierna från 7 klövern gjort de sista 40 åren som varit bra för Sverige, en totalt okontrollerad massinvandring och ett medlemskap i rikemansklubben EU som skapat dagens svenska kriminella anarkisamhälle ?

 4. Polisen har inlett oros samtal så lugnet återvänder snart och vi får en rofylld tid framöver, bilbränderna har minskat enligt statistik från i förrgår,
  hälsningar Morgan, Dan och Anders hälsar också.

  • I trygga och heligt mångkulturella Sverige är och blir det alltid lungt och fridfullt !
   Lite småbus i form av bilbränder, stenkastning våldtäkter/gruppvåldtäkter och annan lite oskyldig kriminalitet utfört av stackars missförstådda grottmänniskor är inget att fästa sig vid, i alla fall görs inte det från politiskt extremvänsterns och det övriga välgödda etablissemangets håll.

  • Det brann i natt igen .Utöver blev en man 24 år mördad i Brandbergen utanför Stockholm och en kvinna sårad. Så visst har det blivit lugnare ,till i natt skulle jag tippa. Sverige är som en bil som kör utan chaufför.Alla som råkar i vägen på fel ställe kan bli masakerade.

  • Bilbränderna har minskat betydligt mellan tisdag och onsdag !
   Med Löfvens mått mätt med cirka 87%, fantastiskt resultat sittande regering åstadkommit. Det hade aldrig gått med stora skattesänkningar !

 5. https://www.youtube.com/watch?time_continue=259&v=JkIzi29SPKs

  Stefan och andra som beklagar sig måste se till vad människor som kommit till Sverige och fått uppehållstillstånd som asylflyktingar.
  Enligt ovan video är det en IS terrorist som intervjuas orsaken varför han gick in i IS och vad som utfördes av gruppen.

  Sådana finns det massor av, som Sverige tagit emot och gett dem bidrag livet ut och de fått bostad..

 6. Jag tror de sätter till en utredning som vanligt, sen händer det nada. 🙂

  Nä, säger som trädgårdsmästaren: Ogräs måste ryckas upp med rötterna.

 7. Den inbillade landsfaderns och övriga folkfientligt sinnade politikers hycklade vrede, erinrar endast om det faktum att höstens val nalkas.

  Dessa manierade statskonstnärer har lyckats implementera det värsta scenariot i modern svensk historia och den låtsade förfäran de förevisar, symboliserar ett kompakt förakt för det folk de påstår sig representera.
  Andreas.

 8. ”Vad fan håller ni på med? Fattar ni inte vad detta förstör för våra opinionssiffror?”

  • Detta var bara ett stort tack för att dom fått komma hit och bli uppfödda av de Svenska skattebetalarna.

 9. Bevingade ord.
  ”Vad fan håller ni på med?”
  ”Vad fan får jag för pengarna?”

  De ene fick sluta. Spännande och ser vad som händer med den andre.

 10. Nu måste muslimerna köpa många utsläppsrätter, alternativt kan regeringen beskatta moskéerna. Nån djävla rättvisa får det vara nu när Miljöpartiet höjt flygskatten för oss svenskar pga av utsläppen. Antar att bilar som brinner är mycket giftigare är flygplansbränsle.

  • Med tanke på allah muslimer som tre gånger om dagen ligger med röven i vädret så lär de förorsaka stora mängder ”utsläpp”!

 11. Jag tror han är mest arg på sig själv. Han börjar fatta vad han ställt till med och är oförmögen att ställa det tillrätta.

  • Jag tror att han inbillar att hela världen uppskattar honom med hans humana och liberala sätt att ta tag i problemen i landet. Nej inte här, i andra länder. När han ligger pyrt till då blir det en gåva till något land långtborta! Typ Somalia med 300 miljoner extra i bistånd. Sverige skiter han i /på.

 12. Vad är problemet Röven ??? Du/ni har för fan valt detta själva eller ??? Så djävla tragiskt för våra nästa generationer !!!

  • Han bryr sig inte om bränderna, då de har hållit på i Sverige i många år utan åtgärder…Han är bara bekymrad över att än fler röster nu går till andra partier, och han inte får styra i sandlådan mer, med fortsatt sönderfall.

   • Bara röstfiske !
    Naturligtvis bryr sig inte Lövet eller någon annan politiker i 7 klövern ett dyft om dessa bilbränder som märkligt nog alltid bara drabbar s.k vanliga hederliga arbetande infödda svenskar ute i verkligheten aldrig hör man talas om att bilar brinner i mångkulturellt fria zoner där politiker och det övriga välgödda etablissemangets bor.
    Har Sveriges s.k framtida räddare J.Å och hans SD uttalat sig om bilbränderna, har inte hört något därifrån ?

  • ”Vad fan håller JAG och regeringen på med?”
   Antagligen kommer han nu att skylla på att ”Sverige har varit för naiva” igen då det alltid någon annans ansvar.
   Aldrig någon konsekvensanalys eller framförhållning. Alltid skjuta upp till morgondagen det som kan göras idag.
   Han påminner mycket om Kronblom.

  • Ja och denna primitiva importerade grottfrukt verkar tyvärr inte vara skämd, är fullt aktiv på många negativa sätt i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

 13. Vad sägs om detta ”hårda ” fördömandet av en partiledare på sin Twitter.
  Inte ett ord om hårdare tag.
  Vad Ung Vänstern håller på med mot SD och J Å:s valturné är en fråga för polisen med att bedöma om det är störande.
  Inte om att det är frågan om :
  ”Störande av allmän sammankomst”.

  Jonas Sjöstedt‏ @jsjostedt ·
  ”Vidrigt att se de kriminella bilbränderna. Särskilt oroande att det verkar vara samordnat och förberett. Hoppas polisen kan gripa de skyldiga.”

 14. Stenbock som ni gamla på bloggen känner till,tittar eller lyssnar aldrig på SVT´s propagandasändningar.
  I kväll gjorde jag p.g.a. av de 150 bilar dessa terrorister eldade upp i går kväll,ett undantag.
  Döm om min förvåning,denna nyhetssändning var ju lika tillrättalagd,som sista gång jag tog del av svensk information,på 80-talet !
  Dessutom låg denna inrikes nyhet först efter broraset i Genua !!!
  Nåväl till slut erkändes att terrordådet i London av niggern,verkligen inte var en olycka. Slutligen ännu mer valpropaganda då de menade att våra el-priser skulle sänkas efter 9 September.. F-n Tro´t !

 15. För att nå fram till förövarna och överbrygga språkbarriärerna borde Stefan Löfven ha framfört sin fråga på en hel del andra språk än vårt eget:

  Svenska: Vad fan håller ni på med?

  Arabiska: ماذا تفعل بحق الجحيم؟

  Somaliska: Maxaad qabanaysaa?

  Swahili: Je, uzimu hufanya nini?

  Afrikaans: Wat is die hel wat jy doen?

  Persiska: چه جهنمی هستی؟

  Kurdiska: Ma hûn çi bikujin?

  Uzbekiska: Siz nima qilyapsiz?

  Pashto: تاسو څه شی دي؟

  Engelska: What the hell are you doing?

  Franska: Qu’est-ce que tu fais?

  Etc Etc

  (Jag har använt Google translate där många språk saknas, t ex Dari)

 16. Som jag läser politikernas kommentarer:

  Ulf Kristersson (M)
  ”Vi ha låtit det här fortgå utan att ha gjort något åt det med förhoppning att det löser sig av sig självt”

  Morgan Johansson (S)
  ”Vi hoppas någon annan löser det här problemet”

  Roger Haddad (L)
  ”Det här var ju inte bra i valrörelsen. Nu blev det lite jobbigt här”

  Adam Marttinen (SD)
  ”Ni kommer åka fast. Vi ger oss aldrig”

 17. Jag vore tacksam om ngn Feminist o Sosse (Mia) eller ngn annan kan förklara hur man räknat att ”det blir lönsamt på sikt”, är blygsamt talat rätt styv på matte så shoot!

 18. Löfvens förtrogne bäste vän Dan Eliasson, sitter säkert på sin kammare och mumlar :

  Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig ?

  Detta sa Stefan Löfvens Socialdemokratiska parti-vän, högsta polischefen Dan Eliasson, om en mördare som stack en kniv i ryggen 22-åriga Alexandra.

  Så då bör ju, (även i detta fallet)…bara glömma och förlåta…samt be dessa mordbrännare att…snälla, ni behöver väl inte bränna bilar…det är inte bra….snälla,snälla.

  Sen att våra kvinnor och barn blir gruppvåldtagna och misshandlade samt får leva resten av sina liv i fruktan, och den extremt stora risken för att blivit smittade av AIDS och andra helvetes sjukdomar….det ser inte Sverige sk. ledare och 7-klövern som nån ”stor grej”.

  Låt er inte luras av denna hyckleri och spel för galleriet som pågår, de har haft 4-år på sig att lösa detta, men har valt att låsas som att det inte finns några problem…allt detta sjuka bara för att få röster, för att fortsätta sönderfallet av Sverige.

  Val 2018…för STOPP AV HYCKLERI och RIKTIGT ANSVAR !

  💛 till minnet av Alexandra.

 19. MP måste höja skatten på bilbränning om vi någonsin ska få bukt på problemet. Om inte annat så gör miljöns skull….

  • Kom på att biltillverkarna även måste deklarera utsläppen vid bränningen så att rätt skatt kan tas ut.

 20. Hörde en märklig kommentar från ett litet menlöst kommunistyngel,hon heter visst Amanda Nyberg, hon uttalade ”att det är inte okej att SD s rasistiska politik sprids öppet”? ” vi vill helt enkelt inte att SD ska ges utrymme” ?
  Vem är vi i sammanhanget? Företräder hon andra än ynglen i bland Småkommunisterna`Tror hon sig vara talesperson för hela Sveriges befolkning? Att kommunister tror att deras ord är dom enda rätta är inte konstigt, det har dom alltid trott, men det får väl vara någon måtta på uppblåstheten från denna lilla dam Vi vill ……. Ja herre jisses!

 21. ”Vafan gör ni? Vet ni inte att vi försöker valkampanja EMOT Sverigedemokraterna?
  Kan ni inte vänta med att bränna bilar till efter valet när rösterna är räknade?”

 22. Hade Lövet tagit så stora ord i sin mun om det inte var valår ?
  Nej, då hade det naturligtvis varit dödstyst.

 23. Ja, hur ska vi komma tillrätta med de här buspojkarna; några örfilar, utegångsförbud i en vecka, indragen veckopeng? Nä, vi låter frivilliga vuxna bevaka bilarna dygnet runt, vi kan ju inte förstöra den fina relationen med bestraffningar. Buspojkarna behöver mer resurser och fritidsgårdar, de har ju ingen lokaaaaaaal!

 24. Svenskar har under de senaste decennierna varit delvis upptagna med att berätta för pöbeln att realister är inte rasister men det går inte att tala med korkade och totalt obildade.
  Nu kan ni i den ”livsfarliga ledningen för Sverige”, reda upp det ni har skapat, nämligen ett kaos !
  Er förbannade signalpolitik som har förstört vårt land !

 25. Det ända som skulle kunna få skutan Sverige på rätt köl igen, en mycket omfattande återvandring.
  Röstade (skickade redan i väg brevrösten) därför AfS och inte SD.

  • Då måste du befinna dig utomlands för att kunna brevrösta.

   ”Alla som befinner sig utomlands kan brevrösta det vill säga skicka sin röst med posten. Det gäller också för sjömän på fartyg i utrikes fart.

   Brevrösten får skickas från utlandet tidigast 45 dagar före valdagen. Brevrösten får inte postas från Sverige. Brevrösten ska ha kommit fram i tid till rösträkningen.

   För utlandssvenskar som fallit ur röstlängden måste brevrösten komma fram senast dagen innan valdagen för att räknas i valet.

   Särskilt material behövs för att brevrösta

   För att brevrösta behöver du ett särskilt material. Materialet finns färdigförpackat i ett kuvert och innehåller valkuvert, blanka valsedlar, ytterkuvert och omslagskuvert. På de blanka valsedlarna kan du själv skriva partiets namn.

   Brevröstningsmaterial kan beställas från Valmyndigheten, en kommun, en svensk ambassad eller ett konsulat.
   http://www.consulateofswedenseattle.com/?p=1038

 26. Ven skall inte invigningstala på ”Skydd” ute på Stockholmsmässan i Älvsjö
  Ingen mindre en självaste Fredrik Reinfeldt.

  ”Skydd” är Nordens största fackmässa för säkerhet, brand och räddning.
  SKYDD arrangeras på Stockholmsmässan 23-25 oktober 2018

  ”Aktivera samhället mot livskvalitetsbrott”,
  ”Fredrik Reinfeldt talar om Trygghetskommissionens rapport där några av de viktigaste åtgärderna handlar om att involvera kommuner, fastighetsägare, säkerhetsbransch, näringsidkare, försäkrings¬bransch samt akademi och ideella krafter i det trygghetsskapande arbetet.
  23 oktober 11:00 – 12:00
  Scen SKYDD, A21:40

  ”Nordens största mötesplats för
  säkerhet, brand, räddning och personligt skydd”
  https://www.skydd.net/?sc_lang=sv-se

 27. Förre statsministern stridshingsten Reinfeldt är sannolik väldigt nöjd med utvecklingen i landet, förfallet av Sverige går enligt plan.

  • Det passar för honom som hand i handsken med att få invigningstala med sin Trygghetskommissionens rapport.
   När Nordens största fackmässa ”Skydd” är på mässan i Älvsjö.

 28. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  En statsminister borde kunna uttrycka sin ilska med ett betydligt bättre vokabulär.
  Att han och Socialdemokraterna liksom 6 andra partier har stor skuld och är de enda skyldiga till det som har inträffar inser nog var och en välinformerad person.

 29. Man blir inte en bra statsminister för att man varit en lågt utbildad ordförande i Metall. Där kanske man kunde avgöra ett avtal genom att svära på varandra. Det funkar inte i ett rättssamhälle.

  • En svetsloppa måste ha tagit rejält fel den förmodligen enda gången den s.k utbildade svetsaren Lövet försökte sig på att svetsa innan han blev en illröd fackpamp !
   Patetiskt.

 30. Alltför länge har man skyllt alla drongos brott på samhället.
  Korrelationen mellan vad de gör och vad samhället ska ha underlåtit att göra är mer än lovligt dåligt underbyggd.

  Allt handlar egentligen om inställningen man får från barnsben, om det alltid ursäktes med faktorer utanför din egen möjlighet att påverka. Då blir nog din livssyn så hela livet.

  Problemet eskalerar när man importerar kulturer som gärna ser sig själva som offer. Därför är mena-invandrare och vänsterextremister lierade i sin kamp mot en osynlig fiende. En fiende som ger dem allt de behöver och sedan används som ursäkt för det egna dåliga beteendet.

  Att de sedan även är de som utnyttjar samhällets resurser mest och även fuskar mest, ursäktas ofta med att de betalat in så mycket skatt och att det är en rättighet. Vid närmare titt så är det tvärtom, de flesta kommunister är de som fuskar mest och bidrar minst, de skulle inte klara sig utan välfärden. Därför slåss de så hårdnackat för att alla andra ska betala mer, men de får inte ta ut lika mycket som de betalar in.

 31. ”Vad fan håller ni på med?”…… i riksdagen.

  Ni alla fasadpolitiker, med era dumma konspirationsteorier, får väl ta och ge er nu.

  ”Vänsterpartiets riksdagsman Daniel Riazat misstänker att extremhögern ligger bakom måndagens bilbränder i Göteborgsområdet. Riksdagsmannen skrev om sina misstankar på Twitter sent måndag kväll.”

  https://nyheteridag.se/v-riksdagsman-misstanker-hogerextrem-inblandning-i-branderna/

  ”Centerpartiets rättspolitiske talesperson Johan Hedin är en av många som upprörts av måndagskvällens bilbränder i Västsverige. Men han är också övertygad om att det finns en agenda bakom det hela. I ett inlägg på Facebook så skriver han om hur de som tänt på bilarna gjort det för att påverka valutgången.

  Inlägget har gillats av förra justitieministern Beatrice Ask (M) och vänsterpartisten Linda Westerlund Snecker.”

  https://nyheteridag.se/ledande-centerpartist-lanserar-konspirationsteori-om-bilbranderna-de-vill-att-valet-ska-handla-om-bilbrander/

  • Jo jo, det är SÄKERT ”högerextremister” som tänt på. Hahaha.
   Tror man det är man mer än lovligt dum. Så klart är det vänsterdräggen med bibbar och noggors som är i farten. Kalla dem socialdemokrater, kommunister, liberaler, marxister eller fan och hans moster. Same shit – different name. De är avskum som förstört Sverige med sin svartimport och sin ondska. Frågar ni mig blir svaret – de måste spärras in i stora koncentrationsläger där de ska arbeta ihjäl sig på riktigt.

 32. Stefan det är väl trevligt med mångkultur bilbränder våldtäkter mord kniskjärninarg bedrägerier mm…..

 33. ””I praktiken har Sverige tolererat detta alldeles för länge. Nu måste det helt enkelt få ett slut”

  Helt enkelt blir det inte att städa upp efter sjuklövern.
  I vilket fall som helst, först måste sjuklövern bort.
  De lösta aldrig några problem, skapa bara nya och större.

Kommentera