En enda man…

VALET 2018. Gunilla Gomer är Sverigevän, kristen, Konservativ familjekvinna, Pro-Life, Israelvän, Anti-globalist. Riksdagskandidat för Sverigedemokraterna i valet 2018 och skriver några kloka ord på Twitter. 

Säpo räknar med att det finns minst 2000 våldsbejakande islamister i Sverige, till det kommer vanliga kriminella som eldar, skjuter och jävlas, en massa vänsterblivna motborgare och mupparna i NMR, så om vi kunde se till att vi inte fick in fler islamister i landet och blev av med de flesta som är här så skulle landet bli lite säkrare.

Anders Björkroth från Facebook…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “En enda man…

 1. Varför klassar man inte dessa fientliga handlingar, som krigshandling mot nationen? Det skulle kunna utfärdas lokala utegångsförbud med obligatoriska id-kontroller och militära försvarsställningar med omedelbar skottlossning mot det, som kan uppfattas, som fientliga handlingar. Fängsla de, som inte har i Sverige att göra. Kan det vara Sveriges framtid att behöva ha militära befästningar ute på gator och torg? Man talar om att det kan påverka valet. Ja hoppas det. Vi behöver partier, som är beredda att åtgärda krigshandlingar mot Sverige.

  • Jag såg en film som var tagen från ett fönster rakt ner på idioterna som eldade bilar. Vad jag saknade var en gevärspipa ut genom fönstret som avfyrades mot idioterna och gjorde gruppen lite mindre.

 2. VI VET VILKA SOM BÄR DET YTTERSTA ANSVARET FÖR DETTA SÖNDERFALL, OCH TERROR MOT HEDERLIGA SVENSKAR!

  ”En liten ansträngning i början, men en vinst för samhället lite längre fram”
  // Ding Dong Kokko

  VAL 2018….för ANSVAR och FÖRSTÅND.

  Lider med alla utsatta 😢

 3. Standardsvaret från politiskt håll är att det behövs mer resurser= mer pengar = högre skatter utan insyn i hur de används.
  F-n heller. Ni får ju inte ens tillräckligt med sökande till polisutbildningen och när är de klara? 2025? Skärp er.
  Använd de resurser ni har så att bastryggheyen kan garanteras i samhället. Nu! Inte 2025.
  Nu dj-vl-r…

  • För en befolkning på 10M behövs 30000 poliser. När är de operativa? Leasa från Polen kanske? De bjuder inte på fika.

   • Eller hellre – hyr in från Ryssland.
    Några plutoner ryska specialförband ”Spetsnaz” skulle snabbt återställa ordningen samt garanterat inte avstå från att gripa förövarna, som den svenska s.k. polisen i Göteborg.
    Rekommenderas också att förbrytarna får avtjäna sina straff i arbetsläger i ryska Sibirien eller Nordkorea.

  • Jag kräver att mina skattepengar skall gå oavkortat till Svensk välfärd. Inte en enda krona av mina skattepengar skall gå till invandringen och allt helvete som detta innebär.

 4. Rebloggar på micaelsblogspot.
  Det vi ser nu är bara början på det växande eländet som händer i vårt land, tack för det, den tidigare regeringen och vår nuvarande, skörda nu frukten av ert förräderi mot svenska folket, det är vi som drabbas, inte ni.
  Arg som f-n.

 5. Ja just det tack så mycket Stefan Löfven det har du verkligen lyckats med. När kommer förtjänsten?

 6. BNP öka på grund av förstörelsen. Nu måste man sälja fler bilar. Kling & Klang har arbete. Brandkåren har arbete.

  • Det finns bara ett parti som kan rädda Sverige och det är Alternativ för Sverige!!

   AfS 2018 !

   • Jaha..vilket år då..2030 ?
    Skall vi vänta tills alla förstår att ni inte är nazister, rasister som alla andra som inte förstår att Sverige håller på att gå under (förutom för
    SDare).
    Så mycket kamp ,så mycket aggressivitet, spott och förtal vi måste utstå ännu…

   • Kanske kanske att Afs kan komma in vid ett eventuellt omval längre fram om det skulle bli så. Men som det är nu så är SD det säkraste kortet för att lindra så mycket redan skedd skada som möjligt på vårat land.
    Att sätta sin röst på Afs i detta läget är att spela väldigt högt.
    De måste lyckas fånga 4% av rösterna, dvs var 25e röstande…!

   • Till ”OTTO” vill jag bara säga att dessa 4% som du talar om kommer afs vill sno från SD, vilket gör att vi med all säkerhet får ytterligare 4 år av vanstyre av vårt älskade fosterland och att vi får se detta utplånas från världskartan och förvandlas till en likadan grop som Syrien är i dag
    Nej rösta med hjärnan och rösta på SD 2018.

  • Intressant, hoppas man får se och uppleva Jimmys räddade framtida Sverige och inte minst ska det bli mycket intressant att se hur det kommer att gå till att rädda Folkhemmet !
   J.Å och SD får lite att bita i om partiet nu får något politiskt inflytande av 7 klövern eller av de partier som ev är kvar av klövern efter valet i September.

   • Det är tyvärr så att om du Kent är över 25 år så kommer du inte att få uppleva detta eftersom även om SD får över 55% och får bilda regering efter valet så kommer det att ta mellan 75 och 100 år att återställa det som knäppgökarna tar förstört.

   • Till ”Kent Andersson” vill jag bara säga att dessa 4% som du talar om kommer afs vill sno från SD, vilket gör att vi med all säkerhet får ytterligare 4 år av vanstyre av vårt älskade fosterland och att vi får se detta utplånas från världskartan och förvandlas till en likadan grop som Syrien är i dag
    Nej rösta med hjärnan och rösta på SD 2018.

   • Jag måste be om ursäkt. Min kommentar som riktade sig till ”OTTO” är tyvärr felaktig och skall naturligtvis lämnas uta beaktande. FÖRLÅT!!!!!

Kommentera