Socialdemokraterna skämtar med sina valbudskap

VALET 2018. Måste vara ett skämt!? Anders Ygeman som inte meddelade statsministern om att rikets säkerhet var i fara för att han inte hittade ett ledigt konferensrum – ska göra Stockholm tryggare…

 

Från Politikfakta

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Socialdemokraterna skämtar med sina valbudskap

 1. Jag tycker snart att det skulle vara skämmigt att tala om ifall Han/Hon/Hen är sosse?? Gud vad ett parti kan sjunka i anseende
  dom har ungefär samma standard som Aftonbladet

 2. För alla med någorlunda politisk kunskap, är förstås Ygeman ett dåligt skämt. Problemet är att den absoluta majoriteten av svenskarna saknar elementär politisk kunskap. För invandrare ser det ungefär lika ut.

  Det är därför som Sverige har kunnat domineras av marxismen i ett helt århundrade.

  • Ja fast dom saknar väl inte syn, i vart fall inte alla, det radas
   ju upp skräckexempel varje dag på den ena fronten efter den andra, men det är precis som att håller jag för ögonen så försvinner alla elakheter, och det som händer har inte hänt om jag blundar.

 3. Apropå sossarnas valaffisch och verkligheten………

  Det finns personer i olika former av hemlöshet i nästan hela Sverige, både personer som bor i landet och EU-medborgare som vistas här tillfälligt.

  Trots att färre kommuner deltog i årets kartläggning uppgavs drygt 33 250 personer leva i hemlöshet, enligt Socialstyrelsens definition, under vecka 14, 2017.

  Män är fortfarande i majoritet bland de personer som är i hemlöshet,
  62 procent. Antalet kvinnor har ökat och är nu 900 fler jämfört med hur många de var i Socialstyrelsens kartläggning 2011.

  Drygt hälften av personerna är födda i Sverige. Antalet födda utomlands är i år drygt 2 000 fler än i kartläggningen 2011. Drygt hälften av de utlandsfödda har levt i Sverige i minst fem år.

  Mer än hälften av personerna har varit i hemlöshet i minst ett år och en av tio har varit hemlös i mer än 10 år.

  Försörjningsstöd är den enskilt vanligaste inkomstkällan för personer i hemlöshet. Nästan en av tio har lön från regelbundet eller tillfälligt arbete.

  Personer med missbruk och personer med psykisk ohälsa är något färre jämfört med kartläggningen 2011. Det är främst männen som uppges ha behov av, och under det senaste året fått, stöd och behandling för missbruk och beroende.

  Mer än var femte person i kartläggningen uppgavs inte ha några andra behov som föranleder stöd, insatser eller behandling, utöver boendet.

  För nästan var femte person uppgavs en bidragande faktor till deras hemlöshetssituation var att de blivit avhysta från sin bostad.

  http://www.socialstyrelsen.se/publikationer2017/2017-11-15

 4. Sossarna skall stå till svars för alla uteliggare.
  Idag finns många uteliggare och 98% av dom är Svenskar.
  Detta beror på att det byggs för dyra lägenheter i Sverige.
  Ingen svensk arbetslös har råd att bo där, men invandrare har råd eftersom dom inte betalar någon hyra utan det får fattigpensionärerna och Sveriges skattebetalande Svenskar göra genom socialtjänsten.

Kommentera