Ny bok avslöjar EUs döljande av migrant-kriminalen statistiken

Migrantkriminalvågen är en bok skriven av Janice Atkinson, MEP och VP för Europe of Nations and Freedom Group. 

I hennes exposé avslöjar Janice vad som har prackat på oss som en ”multikulturell utopi”, som  gett ”migrerande getton med höga nivåer av brott och sexuella övergrepp” .

Ms Atkinson och hennes medarbetare har sammanställt EU-statistik som inte är officiell.  Som ledamot i EU parlamentet  har Janice tillgång till information som normalt ej är tillgänglig.

Att Brottstatistiken återspeglar ett nytt Europa. Våldsbrott och antalet fångar med invandrarbakgrund har stigit kraftigt, uppmärksammat Janice  i sin bok.

Denna faktaspäckade bok kan laddas ned som PDF fil:

HÄR 

5 thoughts on “Ny bok avslöjar EUs döljande av migrant-kriminalen statistiken

 1. Det är den internationella bankmaffian som driver på med Goldman & Sachs i spetsen. Att Europas födelsetal står stilla eller minskar är deras största fasa för då kan pyramidspelet i skulder rasa samman.
  Kriminalitet gynnar också tillväxten.
  Tar man bort tillväxten i Sverige som flyktingindustrin och kriminella invandrare generera så kommer tillväxten att hamna på ett rejält minus tror jag.
  Förr i tiden så kunde ett krig ha samma effekt.

 2. I beaktande av utvecklingen från makttillträdet 2014 till dagens situation 2018, gratulera vi Sveriges sittande regering med Socialdemokrater och Miljöpartister för dess stora framsteg på listan över mest brottsutsatta nationer och städer i Europa:

  2014
  Sverige: plats 16 crime rate 36,28
  Malmö: plats 259 crime rate 33,12

  2018
  Sverige: plats 2 crime rate 49,29
  Malmö: plats 5 crime rate 52,31

  Således, vid ett förnyat förtroende i höstens val, torde det inte vara omöjligt för Sverige att toppa listan år 2022 – i så fall en formidabel framgång fullt jämförbar med seger i melodifestivalen.

  https://www.numbeo.com/crime/rankings.jsp

 3. Nedladdningen fungerar inte !
  Kan ni ordna, behöver se/läsa den riktiga sanningen….inte den hycklande och förljugande sanningen som bl.a Löfven babblar om.

  TACK.

Kommentera