Demokratins dödgrävare

ETC är en vänsterblaska och blaskans ansvarige utgivare är vänstermänniskan Johan Ehrenberg.

Den svenska demokratin utmanas inte bara av NMR, utan också av extremister på vänsterkanten och deras islamistiska vänner. Fast det tycker inte Johan Ehrenberg.

Det största hotet mot vår demokrati är inte nynazister, våldsanvändande vänsterextremister eller religiösa fanatiker och terrorister. Det största hotet mot vår demokrati är…

Jodå, inte ens aktivisterna i NMR är ett lika stort hot. Fast jag undrar om Ehrenberg vet vad han talar om. Dessa rubriker har nått oss de senaste dagarna.

Ung vänster anser sig ha rätt att förstöra riksdagspartiers valmöten och inte bara valmöten. Riksdagspartiernas valaffischer är också de ett hett villebråd.

Fast nu ska ju inte allt skyllas på Ung vänster. Rättvisepartiet socialisterna roar sig också hjärtligt.

Vilken begåvad individ som helst inser att ungkommunisternas sätt att agera är ett direkt hot mot demokratin. Inte deras unkna åsikter som de har rätt till, utan deras unkna sätt att visa dem.

Gemensamt för Ung vänster och Rättvisepartiet socialisterna är att ungkommunisterna förmodligen är läsare av vänsterblaskan ETC och att de i mångt o mycket hämtar sin världsbild därifrån. ETC, där Johan Ehrenberg är ansvarig utgivare, har förövrigt blivit påkomna med att fuska med presstödet och blivit återbetalningsskyldiga med flera miljoner. Vänstersocialister som annars vurmar för höga skatter och att ingen ska kunna sko sig med hjälp av skattemedel.

 

15 thoughts on “Demokratins dödgrävare

 1. Sverigedemokraterna skull aldrig sjunka så erbarmligt lågt som V har gjort i denna valspurt.
  Jonas Skithög kan ta sitt rövarpack och flytta till Syrien och agera bombmat.

  • Varför skall man lyssna på idioter för när det finns kloka människor som JIMMY ÅKESSON !!!!!!!

 2. J Å har nu börjat sin valturné i Luleå.
  Det var som vanligt med att Vänstern stod skränades och skrek.
  J Å är less på Vänstern fasoner och därför upphörde med att tala i 10 – 15 min.
  J Å sade även åt polisen att få tyst på gaphalsarna.

  Det hörs i inslaget hur trött J Å är på Vänstern.

  ”Jimmie Åkesson (SD) fick tillfälligt avbryta sitt tal i Luleå”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/jimmie-akesson-sd-fick-avbryta-sitt-tal-i-lulea

  Åkesson (SD) om mottagandet: ”Ovärdigt en demokrati”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/akesson-sd-om-demonstrationerna-ovardigt-en-demokrati

 3. Sverige kryllar av människor, som vill förstöra vårt land. Det är framför allt två ideologier, som går i spetsen för den förstörelsen: Liberalismen och Marxismen.

  Om man skalar bort alla dimridåer och allt BS, kokar dessa ideologier ned till samma sak: De extremrika oligarkernas globala diktatur i New World Order.

  Det är ingen slump att Rothschild-dynastin finansierade både Adam Weishaupt (den Franska (anarko-liberala) Revolutionens fader) och Karl Marx. Rothschild-kumpanerna Paul och Max Warburg finansierade sedan den Ryska Revolutionen och därefter Hitlers maktövertagande i Tyskland.

  Varken liberaler eller marxister önskar sant folkstyre. Den variant som liberalerna står för, den parlamentariska demokratin, fungerar utmärkt för oligarkerna. Genom att de kontrollerar (nästan) alla media, inklusive Hollywood, så kan de enkelt styra folken i de olika länderna att välja vilka av oligarkernas politiker de vill regeras av. I det kommande valet synes Annie Lööf vara den utkorade av oligarkerna, men de övriga duger nästan lika bra.

  Liberalernas radikala gren, anarkisterna, förespråkar ultrademokrati – alltså anarki, kaos och inbördeskrig. För att förstöra ett land fungerar det klockrent och det är vad vi nu går mot.

  De moderata marxisterna, socialdemokraterna, kör på en liknande linje som liberalerna, de skiljer sig egentligen bara åt i retoriken. Marxisternas radikala gren, kommunisterna, skiljer sig från anarkisterna också i stort sett bara vad gäller retoriken – och båda älskar blodbad.

  Oligarkerna sitter i lugn och ro och rycker i trådarna. De tussar sina olika politiska rörelser mot varandra och väntar in vem som segrar av dem. Så smart uppbyggt är det, nämligen, att oligarkerna alltid vinner. De äger ju alla ideologierna och alla politikerna.

  För Sveriges del är det ju så, efter 200+ år av indoktrinering, att 90% av väljarna antingen är liberaler eller marxister och fortfarande låter de sig styras av lögnmedia, även om pensionärer och yngre börjat få upp ögonen för alternativa medier. Att väcka alla dessa zombies är nog i stort sett omöjligt.

  Det enda vi kan göra, mot den hotande utvecklingen, är att slå vakt om nationalstaten Sverige. Den är vår sista bastion, faller den, så ligger vi bra risigt till.

  • Det blir mycket svårt för Svenskarna att vinna tillbaka Sverige från muslimerna.
   Vi måste först se till att få militären på vår sida.
   Militären är finansierad av staten och lyder under huliganen Löven.
   Misslyckas vi med detta så har Svenskarna ingen chans.
   Lyckas vi däremot övertyga militären om att Sverige styrs av en muslimsk regering så har vi goda chanser att lyckas med att få tillbaka Sverige till en suverän stat igen.

   • Den svenska jägarkåren består av nästa 300 000 personer som är väl övade och känner sina vapen. Vapnen och ammunitionen förvaras i vapenskåp i bostaden och är omedelbart tillgängliga vid behov.

Kommentera