En sur en

Mannen på bilden nedan är Daniel Assai.

Tillsynes tillfreds med tillvaron skålar han tillsammans med Sverigedemokraternas ledning. Sedan hände något.

Assai gick med i SD 2007 efter att ha lämnat Moderaterna och avancerade snabbt uppåt. Enligt honom själv p.g.a. invandringsfrågan som han ansåg att bara SD hanterade uppriktigt.

2013 meddelar Assai att han lämnar partiet, men enligt partiet utesluts han p.g.a. en konfliktskapande agenda. Vad som är vad vet bara Assai, men väljer man att på eget bevåg lämna ett parti. Är det då ett vuxet sätt att hänga ut sina forna partikamrater och sälja smutsiga historier till media? Självklart inte. Sånt gör man bara om man inte nått dit man hoppats, inte fått de uppdrag man trodde sig få och känner en stor besvikelse (läs misslyckande).

Jag känner inte till någon sanning, men jag tror att Daniel Assai trodde mer om sig själv än verkligheten visade. Assai som idag representerar KD ägnar stor del av sin fritid och kanske också arbetstid, åt att smutskasta SD på olika sätt.

Daniel Assai erkänner i en intervju med SVT 2014, att han smygfilmat interna möten och avslöjat personliga saker om representanter i partiet. Agerar en politiker som självmant valt att lämna ett parti på ett sånt smutsigt sätt? Nej, självklart inte och hur många fler av alla avslöjanden som sålts och undertecknats med hans namn vore intressant att veta.

Assai är en person som vill uppnå maximal uppmärksamhet och inflytande. Från M via SD till KD på bara elva år. Det vittnar om en person som till varje pris vill se sig själv på topposition, kosta vad det kosta vill. Många har funderat över de privata mejlkonversationer som exempelvis David Baas ständigt publicerar som ”nyheter”. Daniel Assai är säkerligen en av de som sålt dem till högstbjudande.

Om Daniel Assai på bloggen…

8 thoughts on “En sur en

 1. Skulle nog inte förlora ett vadslag om huruvida mannen är medlem i ”Muslimska Brödraskapet”. Så många byten är ett typexempel för hur MB agerar. Men viktigare fråga för partierna är nu – vilka ”trojanska hästar” ur MB har karlen lyckats infiltrera med i resp partier?

 2. Opportunist som tappar i trovärdighet för varje partibyte- eller i alla fall bevisar att den egna karriären är det som räknas. Jämför med Anders Wikman som väl hunnit vara politiker i alla de borgerliga partierna…

 3. Tydligen en som prövar sig fram i livet !
  Verkligen en trovärdig person, undrar hur många som tror på och lägger sin röst på honom i valet ?

 4. Påminner om Jabar Amin, mp och Umeå, slickade opp sig efter att inte fått gräddfil hos sossarna. Nu ser vi resultatet. Han hoppar av med full pension. En riktig parasit!

 5. Denna Daniel Assai beter sig som en typisk entrist.
  Frågan är, åt vem eller vilka han infiltrerar?

  Också underligt att dessa nämnda partier släpper in denna sorts människor utan vidare funderingar eller riskanalys.

 6. En terrorist och mentalt sjuk person skall nu i det liberala Kanada få en andra chans………varför sänder föräldrar sina ungdomar till en sådan skola? Skolan borde inte ha en enda elev, de kan sitta där ensamma med galningen.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=111&v=S0tEnkswJxU
  Titta på fotot, man blir alldeles chockad varför har vi i Västvärlden förlorat förmågan att koppla samman våra synintryck med hjärnan ?

 7. Törhända den blankpolerade intrigmakaren och sykofanten en dag råkar slinka ned i en av de fällor han gillrat och småningom nödgas stå till svars för ett och annat lumpet trick.
  Andreas 🙂

Kommentera