Socialdemokratiskt kommunalråd förbannad på misshandlad och rånad nattvandrare


BROTTSLIGHET.  En medlem i Nattvandrarna i Hörby blev nedslagen och rånad när han skulle påbörja ett av sina pass. Det upprör att en person som engagerar sig starkt behandlas så. – Det är skrämmande att man ger sig på någon som ställer upp på det här sättet, säger Mikael Olsson, ledare för Nattvandrarna i Hörby, enligt Samtiden. 

I Hörby har det varit mycket våld och otrygghet de senaste åren. En anledning är att den lilla kommunen i Skåne har tagit emot många ensamkommande män som skapat etniska konflikter band olika grupperingar som slåss om knark och territorium i Hörby.

Afghaner och albaner pekats ut. Nattvandrarna har försökt att motverka otryggheten genom att envist fortsätta finnas ute på gatorna, prata med de unga som hänger ute och försöka bygga relationer med dem.

Nåväl, överfallet på nattvandraren gjorde Hörbys kommunalråd Susanne Meijer (S) förbannad, dock inte på dem så misshandlade och rånade nattvandraren utan på Sverigedemokraternas nättidning Samtiden, som skrev om händelsen. I ett offentligt inlägg på Facebook skriver Meijer att ”Den tidningen vet mer än alla andra och gör hej vilt sina egna tolkningar. Allt för att ställa grupper mot grupper och med stor okunskap utnyttja tillfället som ges,” enligt Nyheter Idag.

Meijer tillägger att ”Jag anser det oacceptabelt att en av våra medborgare blev rånad och nedslagen enligt pressen. Men återigen drar SD direkt igång med sin skrämseltaktik och trista tolkningar.”

-Pettersson noterar att i Socialdemokraternas värld är det inte brottslingarna som är problemet utan dem som talar om vilka dessa är…

Nåväl, tycker ni det är rätt taktik så röstar ni naturligtvis på socialdemokraterna den 9 september, annars får ni fundera över alternativen…

Hörby har knappt 16.000 invånare, läs om Hörby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Socialdemokratiskt kommunalråd förbannad på misshandlad och rånad nattvandrare

 • ruben

  Det var väl ett typiskt politikeruttalande. Kommunalrådet talar om att SD gör egna tolkningar och blir därför de värsta skurkarna att uppröra sig över. Jag tror inte det behövs några tolkningar alls för att förstå när någon blir nedslagen och rånad på gator och torg. Skall kommuner stå ut med egna politiker, som tycker att SD inte får tycka illa om grova rån av kommunens invånare? Skall kommunpolitikerna försvara kriminella gärningsmän bara för att kommunerna är jäviga av att ha sanktionerat de kriminellas inflyttande i kommunerna. Hoppas invånarna gillar höga skatter. Tur att det är val snart.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Kommunalrådet Meijer borde veta bättre än att söka upprätthålla en skönmålad kuliss som redan fallit samman och obarmhärtigt blottat den bittra verklighet vi realistiskt begåvade medborgare sedan länge kunnat bevittna och bekräfta.

  Vidare borde ifrågavarande språkrör nedtona den kritik som riktas mot de alternativa nyhetsförmedlarna och reflektera över de repetitivt nyttjade värdegrundsfloskler hon i egenskap av socialekvilibristisk förnumstighetspredikant alltjämt skamlöst begagnar sig av.

  Har man icke vid detta laget insett allvaret och det bittra faktum att dessa importerade droghandlare och våldsutövare aldrig umgåtts med några planer på att låta sig ”inkluderas” i den feministiska stormaktens näpna lilla integrationsplan, vilken endast består av kulturmarxistisk kosmetika utan praktisk innebörd, är man naturligtvis klart olämplig för sin förtroendepost.
  Andreas.

  Gilla

 • Ingvar Gustavsson

  Väntar med spänning på n’r Fredrik Reinfeldt ska skicka ut sin fru på gatorna nattetid
  https://omni.se/reinfeldt-mammor-pa-gatorna-stoppar-kriminella/a/rL1xwK

  Gilla

 • Tony

  Det kontonummer du uppger fungerar inte Pettersson,
  får besked från min bank att det numret finns inte?

  Gilla

 • Macke

  Tala om vad Nyheter Idag skriver mera om kommunalrådet Susanne Meijer (S)
  Att även svenskar är involverade.
  Jämför mellan Hörby och Kristianstad kommun.
  Hörby har 22 st. HVB- hem på ca. 15. 000 invånare,
  Kristianstad har endast 20 st. HVB- hem på 80. 000 invånare.

  ”Susanne Meijer missnöje med pressen begränsas dock inte till Samtiden.
  – Jag vill också vara så modig att säga att vi inte alltid haft lokalpressen med oss, sade hon till Aftonbladet i juni.

  – Jag kanske kastar sten i glashus, men det är svårt att få ut vår politik om hur vi vill inkludera hela samhället. Där tycker jag att SD har fått för mycket gehör, menade Meijer.

  Socialdemokraterna tog över styret i Hörby kommun 2014 i en koalition med Centerpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Liberalerna. Susanne Meijer blev kommunalråd, och efterföljde Lars Ahlkvist (M) som blev mycket omskriven när han beställde en stor väggmålning med sig själv avbildad som romersk legionär.

  Sparkade VD och polisanmälde karikatyr

  Även Meijers mandatperiod har kantats av kontroverser och skriverier. Skånska Dagbladet kunde i maj 2016 rapportera att Meijer mot regelverket tagit emot dubbla arvoden under två års tid. I mars 2017 sparkade Meijer det kommunala fastighetsbolagets VD efter uttalanden som Meijer ansåg stred mot kommunens värdegrund. Samma månad polisanmälde Meijer elva personer för att de delat en karikatyr från Ledarsidorna.se. I November 2017 lämnade samtliga partier utom Socialdemokraterna den regerande koalitionen efter en konflikt om nedläggningen av ett äldreboende.

  Men framförallt har skriverierna handlat om den ökande otryggheten i Hörby, som skakats av gängvåld och knarkuppgörelser. Efter att en tioåring sparkats ned och skenavrättats när han spelade det populära mobilspelet Pokemon Go var pojkens mamma kritisk till Meijers bemötande.

  – Hon svarar inte på varken samtal eller mejl och ignorerar oss, sade mamman till Skånska Dagbladet.

  Meijer avfärdade kritiken i en senare artikel i Skånska Dagbladet.

  – Jag har inte negligerat eller försökt mörka eller på något sätt agerat för att inte ta detta på allvar, sade Meijer.

  – Men sådant händer ibland och nu är det polisen som hanterar det här, påpekade hon också.

  ”Även svenskar involverade”

  Enligt Meijer var det oroligt på byn, men hon ville inskärpa att ”Det är ju blandat och där finns svenskar också. Så man ska inte heller formulera att alla är flyktingar eller någon annan nationalitet. För där är även svenskar involverade.”

  I en tidigare artikel i den av Meijer hårt kritiserade Samtiden spekuleras i att våldet hänger samman med att den lilla kommunen Hörby, med sammanlagt cirka 15 000 invånare, har hela 22 HVB-hem, vilket tidningen jämför med betydligt större Kristianstad Kommun, som har 20 HVB-hem på 80 000 invånare.”

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Välkommen ut till dagens och Lövens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  Gilla

 • tikamax

  En fråga: Varför gå ut och nattvandra om man inte är beredd på att attackeras? Tror man är det är fråga om en rask promenad från hemmet och runt omgivningen ”fridfullt och med kvackande gäss som flyger i morgonrodnaden”???

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Visst, om man bara blundar tillräckligt hårt och länge, så försvinner nog problemen. Sen skjuter vi budbäraren när sanningen kommer ifatt oss. Susanne M.- Varför inte utrota alla problem med knark och våld, med det klassiska receptet : Hoppborg och ballonger till barnen. Skulle nu det, av någon outgrundlig orsak fallera, så ta till ett hett och aktuellt knep : Pride-festival. Saken är klar. Alla blir lyckliga och du blir huvudet kortare. Häpp !

  Gilla

 • Danne

  Intressant att de tror att bara för de nattvandrar så är de inte ett mål för invandrarna.
  Det är heltenkelt så att svenskarna alltid räknas som fienden och därmed blir offer. Det är bara de som spelar med invandrarna som klarar sig eftersom de ses som nyttiga idioter.

  Invandrarna har inte viljan att integrera sig till det Sverige de föraktar.
  De vill leva i sin egen kultur men ta del av de svenska fördelarna. Lätt att få tillgång till put och därmed systemet som lockar dem, välfärdssystemet.

  Trots att många menaländer är otroligt rika, tack vare oljan, så skulle det inte falla dem in att ta emot alla som kallar sig flyktingar. De är mer medvetna än svenska politiker om att nationen är det viktigaste. I deras fall byggt kring släktskap och nepotism, men hos oss den gemensamma kulturen och den välfärd vi byggt.

  De som inte inser det är nog inte medvetna om att de fördelar de tar för givna kan vara borta inom en snar framtid om demografin förändras.
  De muslimer som idag har byggt upp parallellsamhällen här, har en helt annan syn på vilka som ska gynnas, oftast är det släkten eller allierade.
  Svenskarna är bara ett bondeoffer på vägen dit.

  Gilla

 • Nicklas

  Välkommen till dagens Sverige!!.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: