Jonas Gardell är vidrig, osmaklig och en idiot

BÖGPARAD. – Jag och Mark tillsammans med brittiska ambassadörsparet på Pride-brunch på residenset. ”A what a lovely t-shirt!” Sa dom! ”Visst är den!” Sa jag och kände mig som en utmärkt representant för mitt Sverige, skriver Jonas Gardell på sin Facebook där jag lånat bilden. 

-Pettersson undrar vad det är för fel på vissa människor? Kan de inte klä sig i det som passar för till fället. Jag behöver inte kommentera utan tar några kommentarer från Jonas Facebook…

 • Extremt osmakligt
 • Vilken idiot
 • Jävla idiot den där Jonas, finner inget roande över den skitopassande tröjan
 • Porr är en i grunden exploaterande företeelse som har starka kopplingar till trafficking, prostitution, missbruk, psykisk ohälsa och annan utsatthet. Hur kan man vara omedveten om de destruktiva konsekvenser porrindustrin haft för också homosexuella män, som drabbats av sjukdomar, missbruk och begått självmord pga sina upplevelser inom industrin? Fruktansvärt smaklöst, fruktansvärt empatilöst.
 • Porr är vidrigt oavsett sexuell läggning.

Jag måste i varje fall säga att Jonas Gardell inte är en utmärkt representant för mitt Sverige, han är inget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

25 thoughts on “Jonas Gardell är vidrig, osmaklig och en idiot

 1. Britternas torra kommentar om tröjan visar nog vad de tyckte om den. I deras värld så säger man belevad ett men tycker helt annat. De har inte enbart torr humor, den slår igenom i annat också, på gott och ont.

   • Håller med, men visst har väl en del av hans humor fått mig att skratta.
    Ett exempel är ju ”Mormor gråter”, den var bra.
    Däremot Pensionat Oskar, vedervärdig och deprimerande smörja.
    Har även läst en av hans böcker där han talar om sin religiösa sida och sin tro, den var hyfsad men förövrigt nej tack.

 2. Starka ord ska inte användas i onödan, då urvattnas betydelsen. Vidrig är en människa som försöker tvinga sin dotter att inte anmäla sin utländska våldtäktsman för att han kan utvisas. Jonas Gardell är bara fjantig, i alla fall i det här sammanhanget.

 3. Fru Gardell är ett misstag, ett måndagsexemplar, som inte fyller någon som helst funktion. Ett sänke för oss alla. Förr låste man in dom. Nu får dom sitta med i Stasi-TV´s finsoffa. Gör om, gör rätt. År 2050 får vi se om ni kan flyga…

 4. Valet av tröja var kanske inte det bästa, men för övrigt är Jonas Gardell en person som är värd all beundran för alla priser han mottagit för sitt författarskap, filmmanus och artisteri såsom Guldbagge, TV-priset Kristallen, Frödingstipendiet, Tage Danielsson-priset med flera och att han utsetts som hedersdoktor inom olika områden.

  Han har hunnit med väldigt mycket under sitt liv och mer kommer det att bli.

  • Håller med om att han var en bra författare och dramatiker när han slog igenom, tyvärr har han fått total hybris – vi har sett det förr i historien, och skratten blir alltmer ansträngda från omgivningen!

   • Men så mycket som han också gjort som inte är ämnat att skrattas åt. TV-serien ”Torka inte tårar utan handskar” t.ex fick mig att stundtals gråta och det händer inte ofta framför TV:n.

    Läs om honom på Wikipedia så förstår ni varför han är uppskattad av så många.

    För övrigt var han ju på en pridebrunch hos det brittiska amassadörsparet och då tycker jag tröjan inte var så farlig i sammanhanget.

  • Lätt att få priser när man har den rätta ”värdegrunden” och ens kommunistvänner har kidnappat varenda jury!

  • Redan i första raden placerar du en kulturmarxistiskt genomsyrad litotes, för att sedan räkna upp Gardells så kallade förtjänster –
   utmärkelser och förvrängda hedersomnämnanden som enbart verifierar det faktum att vi lever i en tid som kontinuerligt urholkar den allmänna samhällsmoralen med hjälp av etablissemangsägda celebriteter och pseudopedagoger, vars primära uppdrag är att agera i enlighet med den psykopolitiska operationens degenerativa agenda.

   Nominella förtjänsttecken utan verklig innebörd och relevans för andra än det utvalda korruptionskotteri som frotterar sig i varandras sällskap – på bekostnad av vår nationella dignitet och renommé i ett land som upphöjt perversionen och lasten som det optimala idealet.
   Begreppet förtappelse företräder blott toppen av detta fatala isberg.
   Andreas.

   • Jonas Gardell och Mark Levengood har hållit ihop i 32 år till skillnad mot alla som skiljer sig numera. Och de verkar leva ett fullkomligt normalt familjeliv med sina två barn och utan pervesion och last för att använda dina ord.
    Jonas är kanske litet mer impulsiv av de två när det gäller att uttrycka sig medan Mark är den lugna och hans snälla finlandssvenska tycker folk om.

    Du verkar faktiskt vara alldeles för pryd, det har jag ofta märkt.
    Annars har du ju en del gemensamt med dem, både läggningen och att de båda är kristna, Mark är katolik och Jonas har dessutom skrivit en bok om Jesus,

   • Vad du beskriver som pryderi, kallar jag vanlig djävla anständighet.

 5. Ett äkta beteende..
  WT-beteende alltså..
  Är det verkligen nödvändigt att så tydligt demonstrera att man helt saknar uppfostran och klass???

 6. Gardell är så korkad att han inte förstår brittisk konversationsteknik. Britter är utbildade i att alltid kommentera vänligt, Och gärna med sarkasm, som svenskar inte förstår. Dock pratar de gärna skit bakom ryggen på folk trots att de hör.

  Gardell är en stureplanslus som inte vet hur någon annan än han själv lever och känner.

 7. Nån som vet var man ansöker om att sälja halalkorv nedanför taket när Gardell skall ut på den sista flygturen?

 8. Ja det är ju en fin representant för konungariket Sverige , ett litet tips till beslutsfattarna i detta arma land , varför inte utse Jonas som ambassadör i Irak för med den klädseln blir han nog varmt omhändertagen och älskad .

Kommentera