Att förbjuda burka leder inte till mer jämställdhet…

ISLAM. Att förbjuda våldtäkter kommer inte leda till att fler kvinnor känner sig trygga utan snarare till det rakt motsatta, enligt socialdemokraten Veronica Palm:s logik på Twitter. 

-Pettersson säger att de som önskar den jämlikhet burka och niqab ger har möjlighet att flytta till något av de drygt 50 muslimska länderna som finns. Annars kan mussarna följa koranen där det står att om man reser till ett land där det inte finns sharialagar ska man följa det landets lagar och seder.

Undrar för övrigt om ni ser skillnad på vilken av nedanstående som är en bödel från en medeltida ideologi och vem som kan vara en självmordsbombare?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

15 thoughts on “Att förbjuda burka leder inte till mer jämställdhet…

 1. Det kan finnas många flera skäl varför burka borde förbjudas på allmän plats.

  ”Butik rånades i Nacka forum av män i ”burka” – Ulrika vittne.
  Två män, enligt vittnen klädda i ”heltäckande burka”, rånad en butik i Stockholm under lördagen.

  Ulrika, 44, satt på en buss och såg hur rånarna flydde från platsen.

  – Det var som att de hade burka på sig, man hajade till, säger hon.”
  (Publicerat 2016-05-14)

  Läs gärna vidare på länken nedan:

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/butik-ranades-av-man-i-burka–ulrika-vittne

  Manlig självmordsbombare i burka dödade 15.
  Hände i Tchads huvudstad N’Djamena i Afrika men skulle kunna hända även här i Sverige. (Publicerat 12 juli, 2015)
  Mer på länken nedan:

  https://petterssonsblogg.se/2015/07/12/manlig-sjalvmordsbombare-i-burka-dodade-15/

  • Nja, hördu, vi måste åndå iaktta lite hyfs och rim och reson. Den där bilden känner jag igen och originalet visar definitivt en annan dam.
   Palm har fått en välbehövlig läxa, men detta är en Photoshop-produkt och jag skulle själv avstå från att publicera den kränkande bilden.
   I all kamratlig välmening,
   Andreas.

 2. Det moraliskt defekta fruntimret Palm och hennes undermåliga logik har alltid borgat för ett slags lättsinnig lyteskomik, preciöst presenterad som folkfostrande pekpinnar hämtade ur matriarkatets manierade manual.

  Här har en av det inhemska globalistväldets härjade harmensdamer optimerat sig genom att antyda att radikala restriktioner mot förekomsten av människofientlighetens och förtryckets mest framträdande symbol, den islamistiska huvudbonaden, inte påverkar de koranförslavade översittarnas
  handel och vandel.

  Det må så vara – huvudsaken är att etablera ett lagstadgat motstånd mot dessa misogyna kulturyttringar och tydligt markera att den demokratiska och egalitära ambition med vilken Sverige i tid och otid stoltserar, är något mer än vackra teoretiska konstruktioner utan praktisk tillämpning.

  Till yttermera visso för det godas och allmänmänskligas sak måste man angripa det sekteristiskt och emancipationsfientliga emblem dessa huvudbeklädnader representerar, i stället för att löpa fiendens ärenden, göra sig medskyldig till detta själsdödande tvång och dessutom ha den förbannade fräckheten att titulera sig feminist.
  Andreas.

 3. Åh, alla dessa marxistiska fruntimmer och deras verklighetsflykt och extrema ologiskhet.

  Med samma logik skulle man kunna säga: Att förbjuda hustruaga skulle inte leda till mera jämställdhet utan till det rakt motsatta.

  Veronica Palm, och hennes medsystrar, bekräftar dagligen manschauvinisternas alla fördomar om kvinnor.

 4. Palm har kommit på hur vi ska få ett jämnställt samhälle. Burka åt alla!! Hurra!!. Något att ta upp på partiprogrammet inför valet kanske.
  Den logiken kan endast fungera hos en socialist som anser att elände åt alla är jämnställdhet.

 5. Jag läste att enligt en undersökning bär 0.03 % av de muslimska kvinnorna i Sverige burka eller niqab och där jag bor har jag aldrig sett en kvinna i den utstyrseln.

  Men jag tycker ändå inte att den klädseln ska tillåtas på offentliga platser eftersom det blir en slags maskering. Och så fruktansvärt överdrivet.

  • I bland annat bostadskvarter helt fria från mångkultur där vurmare av helig mångkultur bor förekommer förmodligen inte denna typ av osvenska klädesplagg !

   • OK tittar aldrig på TV4 s morrronsändningar men förstår att hon är motsvarigheten till Ohly som var med i SVTs nyhetspanel var och varannan vecka och fick sitta och spy ut sina vidriga kommunistiska åsikter fritt i direktsändning.

 6. Veronica P skriver ”varje människa som tänker ett litet steg till vet” eller varje ”rättänkande människa” av sossar omhuldade uttryck eftersom de anser att vad sossar tänker är alltid rätt.
  Det skulle inte alls förvåna mig om sossarna skulle önska en lag om att alla som inte är sossar nu skall anslutas till partiet.

Kommentera