Nils Karlsson, MP, äger ingen bil…

VALET 2018. Nils Karlsson, Miljöpartiet, är kommunalråd. Nils är som Miljöpartister är mest. Nils ”Filosofen” Karlsson äger ingen bil och hans förstånd kan ni läsa om nedan.

Hur tänker du nu Nils?

Twitter

-Pettersson vill inte gå in på detaljer men det verkar som Nils ”Filosofen” Karlsson borde ha hållit sig till sitt tidigare löfte att sluta Twittra som han avgav i mars 2016 efter att ha jämfört SD och KD med islamska staten…

Nåväl, Nils har varit med en hel del på bloggen. Läs HÄR. Men var inte för hårda mot herr Karlsson, han är miljöpartist…

Nils ”Filosofen” Karlsson, kommunalråd för Miljöpartiet i Malmö

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Nils Karlsson, MP, äger ingen bil…

 1. Han verkar oförmögen att dra slutsatser av sina egna förvirrade ideer.
  Att hedersförtryck finns och är norm i Mena och andra ställen, är inget argument för att de ska komma hit.

  Det verkar som Nisse inte förstår, att här kämpar hans parti med många andra, för att muslimerna ska få behålla sina kvinnoförtryckande åsikter och seder. Det blir inte bättre för kvinnorna att bo här om de måste leva vidare i de parallellsamhällen som skaps här.

  Eftersom invandringsextremisterna inte vill assimilera muslimerna så bör de heller inte släppa in dem. Lösningen blir som Nisse själv indirekt nämner, att det måste till demokrati i deras egna länder för att bryta det urgamla förtrycket. Det är inte här vi gör det utan i Mena och då genom demokratiprojekt som bryter detta.

  Om kvinnorna inte vill bryta med kvinnoförtrycket, utan fortsätta med att leva med det, så är det inte ett argument för asyl.

 2. Han har ingen bil och ej heller någon rakapparat, ja inte ens en rakhyvel.

  Usch så ovårdad han ser ut i ansiktet, då kan man fråga sig hur den övriga kroppen ser ut.

  • Nej och ovanpå allt detta verkar karlen inte ens ha något förstånd, fast det är ju legio i Miljöpartiet? Har Nils Karlsson ”Pyssling” aldrig
   varit utanför Malmö Statsgräns eftersom han verkar att tro att alla arbetsplatser ligger där? ”Det är lätt att vara Miljöpartist, men behöver inte ha något förstånd att dras med”? Detta bör vara deras valslogan.

 3. Skrämmande att en så okunnig och nonchalant person kan sitta som kommunalråd. Tragiskt att så många malmöbor röstar på MP.

 4. Han är av samma skrot och korn som Annie L, lika förvirrade. Fem minuter om hedersförtryck och inte ett ord om att det hänger samman med den islamistiska religionen. Att såna människor som han och hans likar kan bestämma över nåt i samhället, är en skam för alla normalt funtade.

 5. Det står ju inte riktigt rätt till där hos han!
  Vem fan har röstat in han?
  Helt klart finns det dårar som inte borde få rösta.

 6. Synnerligen excentrisk individ, vars fåraktiga fysionomi vittnar om en knölaktig karaktär med utpräglad faiblesse för provokativ absurdism.
  Tja, mina herrar, det torde vara hart när ogörligt att avstå från detta föga smickrande signalement.
  Andreas 🙂

  • Oj då, Nûjens går in på främlingars sociala medier och kontaktar sen deras arbetsgivare…. Är det bara bror Özz N som får tycka och håna allt som inte passar honom..?

   • Dom har väl lärt sig av Expressen o Aftonbladet, dom
    praktiserar ju dessa sjuka metoder, och Muslimer sysslar
    ju mycket med hot.

 7. Ännu en pladderpajas och en skam för vårt land och vår ras! Tänk att sånt värdelöst ogräs tillåts frodas på vår bekostnad!

Kommentera