Hur ska sjuklövern integrera en halv miljon människor?

INVANDRING. Över en halv miljon människor ska integreras de kommande åren. Ett generöst välfärdssystem går inte ihop med ett mottagande som är större än man klarar av.

De närmaste åren kommer allt fler att ansöka om anhöriginvandring till Sverige. I sin senaste prognos uppskattar Migrationsverket antalet till 181 000 fram till 2021. Under de senaste fem åren har Sverige beviljat upp emot 300 000 uppehållstillstånd till asylsökande och anhöriga. Hopslaget med det beräknade mottagandet blir det över en halv miljon människor som ska integreras.

Då bör man ha i åtanke att det tar åtta år innan hälften av de utrikes födda får in en fot på arbetsmarknaden. Sverige har därmed tagit sig an ett stort åtagande, och det kommer inte att räcka att enbart lösa den ekonomiska biten med att se till att människor har tak över huvudet och kommer i arbete. Integrationen, som är den verkligt svåra delen, måste också lösas, skriver Cecilia Blomberg på Hallandsposten.

-Pettersson undrar hur sjuklövern tänkt sig att integrera en halv miljon ”nya svenskar” plus de som de misslyckats med under de senaste 30-40 åren när de fortfarande pratar om mer av samma, alltså miljarder och olika projekt till ingen nytta.

Hur kan sjuklövern prata om stängd gräns är över 100.000 människor får uppehållstillstånd varje år?

Nåväl, litar ni på att sjuklövern ska ordna upp landet så rösta på dem den 9 september 2018, annars får ni fundera på något annat parti…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Hur ska sjuklövern integrera en halv miljon människor?

 1. Mia ! Är det fortfarande osanna siffror ??? Du skulle återkomma i ärendet ??? Handbromsen är stenhårt dragen ??? EU, s mini nivå ??? Kolla gärna upp och jämför med våra grannländer !!!

 2. Utöver den halva miljonen tillkommande invandrare som ska integreras, tillkommer den miljon som redan invandrat men inte ännu integrerats. Alltså ska de närmaste åren 1,5 miljoner invandrare integreras. Men som erfarna politiker från andra länder säger: Alla kan integreras utom muslimer. Det är omöjligt att integrera muslimer.

 3. Om någon av de nyanlända röstar med 7-klövern, då är de integrerade enligt nomenklaturan. Skulle de drista sig till att rösta SD så blir de automatiskt rasister i Absurdistan. Länge leve nationen!

 4. EU kan eventuellt tvingas ta en smärre paus för att inte upplösa unionen, de länder som inte vill deltaga i vansinnet får en tillfällig respit. Sverige däremot, avser inte att vika en tum från globalisternas order att förstöra hela Europa. Den feministiska och humanitära stormakten Sverige betalar priset med glädje och stolthet, likt en blåst idiot.

 5. Det kommer naturligtvis att gå som en dans i ett av världens absolut rikaste länder med outömmliga resurser !
  Utan det trygga och heligt mångkulturella Sverige stannar världen.
  Om bara några år är det tvärtom, då är infödda äkta svenskar i solklar minoritet och måste anpassas till ett icke kristet Sverige !!!!!

 6. sjuklövern är förkastliga! Sämsta vänster-eländet som vi Svenskar blivit utsatta för!!
  Dårar/pajas-”politiker”/SverigeFrånVända
  Sålt ut Sverige och Svenskarna billigt till förmån MENA-individer med Sverige All Inclusive
  Vadf@nfårjag???

 7. Nä, nä ,nä, det är ju vi pur Svenskar som skall integreras i det nya Sverige, det ha ju Feministregeringen gått till val med, det är ett ”icke problem” hälsar 7 klövern, PK jublar.

 8. Vår hund kan räkna till tre men tydligen finns de ingen i 7-klövern som kan räkna alls Jag har sagt att alltför få riktigt kloka människor blir politiker men att alla i 7-klövern tydligen är fullständiga dårar De e nog redan världsrekord

 9. 7 klöverpartierna har väl aldrig tänkt på hur utan bara tänkt på ” hurra vad vi är goda”, lycka till säger jag bara för det har börjat gå åt helvete med landet , det fortsätter gå åt helvete med landet och det kommer att gå åt helvete med landet.

 10. Den absolut sista chansen att stoppa detta vansinne är den 9 september i år annars så är det ragnarök som återstår.
  Europas miniminivå verkligen fake news.

 11. En sak som jag tycker är både otrevligt, farligt och förkastligt är att politiker kan komma undan med uttalanden som i Stefans fall – Ja vi ärvde (fick överta) en helt ohållbar flyktingpolitik .
  Både de som skapade och förvaltar det arvet borde bära ett stort ansvar, ett ord som de populärt borde googla på.
  Sedan att bara skylla ifrån sig på föregående regering trots flera år vid makten?
  Det här är ju inte bra, varken för de nya eller infödda i landet.

  • Vad spelar det för roll om man ärvde en ohållbar flyktingpolitik när man sedan inte vill göra något åt den? Dessutom bildar man regering med det parti som låg till grund för den hållbara politiken och gör allt för att svartmåla det parti som äger frågan.

Kommentera