Stäng

Tusentals muslimer i Malmö mumsar på griskött

ISLAM. Denna ”nyhet” är inte färsk men i mina ögon rätt rolig. Tre av tio slumpvis inköpta kebabrullar innehåller griskött trots att säljaren garanterar 100 procent nötkött.

Det visar en granskning som TV4 Nyheterna Malmö gjort tillsammans med Kvällsposten/Expressen. Mest griskött finns i ett kött märkt som halalslaktat enligt muslimsk sed, och som serveras på uppemot ett tjugotal kebabställen bara i Malmöområdet.

-Pettersson undrar vad problemet är? Muslimerna har käkat detta i åratal, de tycker det är gott och blir inte sjuka så…

Muslimerna borde läsa på om Darura, det går bra att äta fläsk utan att Muhammed och Allah blir förbannade…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 reaktioner på “Tusentals muslimer i Malmö mumsar på griskött

 1. Nog för att jag i allmänhet reagerar illa på felmärkt mat, med det där var lite kul… jag hoppas bara att ingen mobb ger sig på restaurangägarna som verkar vara helt oskyldiga.

 2. Våra egna barn får äta det billigaste som finns i skolan kostar mindre än 1/5 del av vad Akilovs mat kostar. Ramadan fest med lamm och lyxdadlar betalar du för på Asptunaanstalten med skrattande fångar i långskjortor o muslim mössor.

  1. Menyn på Kriminalvårdens fina fullservade hotell går minsann inte av för hackor, där sparas det inte på godsaker de stackars missförstådda kriminella parasiterna svälter inte ihjäl de får det som önskas !
   Att så är fallet vet man som fångvaktare eller rättare sagt numera som betjänt åt gästerna på Kriminalvårdshotellet.
   Blir definitivt en röst på AFS i September.

 3. Frågade en muslim om detta med att äta fläsk utan att känna till det för några år sedan. Han svarade att det är den som lurar muslimen att tro det är nöt som blir straffad inte den som äter. Enkelt va?

 4. Välkommen till Sverige. Vi Svenskar har blivit lurade i 50 år. De kallas för den Svenska modellen och man bör räkna med att man blir lurad på ett eller annat sätt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: