Svenskt Ship to Gaza-fartyg har stoppats


TERRORISM. Israel har stoppat det svenska Ship to Gaza-fartyget Freedom som är på väg mot Gazaremsan, uppger militären, enligt AFP.

– Vi har inget olagligt på båten och alla människor har sina papper i ordning, det finns ingen anledning för Israel att göra så, säger Dror Feiler. Han hoppas nu att den svenska regeringen ska agera.

Ombord på Freedom fanns tolv personer från fem olika länder, sju av dem från Sverige. Syfte med resan är att bryta Israels blockad av Gazaremsan. Fartyget har tagits till hamnstaden Ashdod.

-Pettersson säger att Dror och de andra säkert får besöka Gaza om de vill. Israel följer internationella regler och har rätt att kontrollera vad som förs in i Gaza. Vänstergänget får ta landvägen efter kontroll, om nu inte israelerna har något otalt med Dror Feiler som är israel och har gjort militärtjänst i landet. Dror är flera gånger fälld för störande av den allmänna ordningen, bland annat Sverigedemokraternas möten, så för mig gör det inte om Israel behåller honom ett tag eller om han bosätter sig på Gazaremsan och stör politiska möten där.

Dror Feiler hoppas nu att den svenska regeringen ska agera. Jag tror inte det fungerar så bra. Sveriges utrikesminister Margot Wallström är den enda i EU som inte är önskvärd i Israel på grunda av sin anti-semitiska politik, erkännandet av Palestina, fördubbling av biståndet till terrorister m.m.

Ship to Gaza gänget borde i stället påminna Hamas att palestinierna i Gaza är erbjudna en moderna hamn i utbyte mot att de slutar angripa Israel.


8 responses to “Svenskt Ship to Gaza-fartyg har stoppats

 • Kurt

  Alldeles rätt, dagen kommer när vi måste be Israel om hjälp

  Gilla

 • Kurt

  Dror på semester i medelhavet

  Gilla

 • tikamax

  Om det är någon båt man INTE ska RÄDDA om det är i SJÖNÖD så är det SHIP to GAZA…..

  Liked by 1 person

 • Lokalinvånare

  ”Svensk ”Ship to Gaza” båt på väg mot Gaza stoppad. Med på båten är två journalister från antisemitiska och iranska Press-TV.”
  https://mobile.twitter.com/MagnusRanstorp/status/1025636959782428672

  ”Press TV serves as a mouthpiece for anti-Semites, conspiracy theorists, and Holocaust deniers, who help amplify the Iranian regime’s hateful messages.”
  https://mobile.twitter.com/MagnusRanstorp/status/1025642331029028864

  Vilken otur de där Palestinavännerna hade när de valde vänner… igen…

  Gilla

 • Daniel

  Israel vi förstår er förtvivlan, vi har nu 64 ”no go zones” som styrs av unga män med samma religion och samma fanatism som i Palestina.

  Palestina är enbart en politisk plattform för Islam till att sprida sin giftiga ideologi via sympati och antisemitism.

  Israel är det enda landet som gjort en realistisk analys av muslimer
  och handlar därefter.

  Islam = våld & paratiserande & hjärntvätt ∞

  Gilla

 • Kent

  Om våra grannländer ständigt sköt missiler, skickade in självmordsbombare, knivmän, mordbrännare och förstörde grödor skulle Sverige då stillatigande strunta i det.
  Stoppa allt bistånd till terrorism Margot.

  Gilla

  • Kurt

   Jag tro nog att Sverige skulle låta det händer på samma sätt som de tillåter det våld som förekommer i Sverige. Den stora massan Svenska ha glömt för länge sen hur det är att kämpa för något och med kämpa syfta jag inte på några tandlösa Manifestationer

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: