Fem grova bilrån på fem dagar


BROTTSLIGHET. På fem dagar har fem grova rån av liknande karaktär begåtts i Stockholm. I samtliga fall har rånarna tilltvingat sig bilar. I flera av fallen har gärningsmännen varit beväpnade, bland annat med automatvapen, och brutit sig in i huset medan offret varit hemma.

– Rånen har skett mestadels i villor och bilarna som stulits är av dyrare modeller, det är inga bilar som ska till skroten i alla fall, säger Lars Byström, polisens presstalesperson.

Två av rånen skedde i Sollentuna, resterande ägde rum i Djursholm, Hässelby och Grottröra. Vid rånet i Hässelby väcktes en familj av att två gärningsmän försökte stjäla familjens bilar.

Mot bakgrund av att de fem rånen genomförts på liknande sätt och att gärningsmännen vid samtliga tillfällen fokuserat på att stjäla bilar av dyrare modell gör att polisen nu utreder om det kan finnas ett samband.

Mitti…

-Pettersson är övertygad om att det finns ett samband och det har att göra med det nya mångkulturella Sverige, och jag tror att de flesta som blivit rånade på sina bilar i hemmet har röstat för detta spännande samhälle…

Om dom har ändrat sig får de tänka på något annat alternativ än tidigare den 9 september 2018…

Bagdad-Bob…


8 responses to “Fem grova bilrån på fem dagar

 • age

  Är ”offren” bland dem som lever under devisen,
  ”Öppna ERA hjärtan!”?

  Gilla

 • Grune

  Jag vill ha statsministerns bild på toalettpappersrullen.

  Gilla

 • Lena

  Jag tror inte att svenskar uppskattar när deras bil blir stulen, antar att det var mycket lyxiga bilar, så kanske ”civil olydnad” kan vara en idé ?
  http://katerinamagasin.se/dags-att-saga-ifran-mot-sloseriet-hang-med-pa-skatteupproret/
  Det måste till något som smärtar !

  Liked by 1 person

 • Kenth Andersson

  Lövets svenska trygghet fortsätter att blomstra!

  Gilla

 • centurion

  Islamisterna verkar ju fullständigt efterblivna. Sant, men ändå inte. När det kommer till favoritsysslan, djävulskaper, då visar dom ständigt prov på sina färdigheter och taktiska genidrag. T.ex. Mörda ett rejält antal ur värdlandets befolkning, så att patrullerande poliser måste tas in för att utreda mord i stället för att försöka hålla koll på annat bus. Det ger bara mer och mer spelrum för demoraliserande verksamhet. Ett annat taktiskt drag är, som bekant , att detonera en liten bomb. När så den tillskyndande skaran är tillräckligt omfattande, så smäller man av den Riktiga bauta-bomben. Cyniskt, men ur deras perspektiv synnerligen effektivt. Kom att tänka på en läskighet till. När IS utför terroraktioner, så brukar ju muslimer boende i västerlandet knappast stå så högt i kurs. De kan, av naturliga skäl, bli både hatade och trakasserade. Taktiken består då i att dessa mussar ska motiveras att bli medlöpare till IS. Detta och allt annat luktar krigsförberedelser på långt håll.

  Gilla

 • AOR-nissen

  Sjuklövern bygger nytt ”samhälle”.

  Gilla

 • Joy

  Anmälningsbenägenheten har ökat, inget annat.

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Trygghet i en ny tid Vad månne han menar Vilket land talar han om Hans redan förut mjuka hjärna har mjuknat ytterligare i värmen Endast en sosse statsminister har mage att skämta så grovt med med sina landsmän för ett skämt måste de ju vara

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: