Stäng

48 reaktioner på “Episkt

 1. ”Hotet var en elefant, Pride lät SD stå i pant
  Glada flaggade eliten, elefanten var så liten”

 2. Jag har länge följt med politiken och politikerna i sverige och många andra länder men aldrig sett nånting värre Att partiledare som kanske nån av dom kan sitta i nästa regering låter sej förnedras för öppen ridå sådär Otroligt Syftet med tillställningen var ju att förnedra SD som stöds av ca 25 % av befolkningen Tänk så hemska människor alla är som stöder SD

 3. Ett gäng felknullade på scen, Rfsl har misslyckats upplysa om skydd. Lika bra lägga ner Rfsl.

 4. Enligt den patetiska 7 klövern så är SD ett homofobisk parti !
  Utgår ifrån att SD tar detta som en komplimang.

  1. Nöjda, ja vad har moderaterna att välja på när den mångkulturälskande U.Kristersson utses till partiledare ?

  1. Lilla Ebba kämpar för sin politiska överlevnad då gör och ställer politiker upp på vad som helst även de hycklande s.k troende !
   De säljer sig billigt, allt för makten.

 5. Om Hiv-bögarna hade gruppvåldtagit pajasarna skulle de hamnat på vanlig sexbrottsanstalt med många ……. Hur hade det slutat? ( ni vet vilken religion inte Jehovas vittnen)

 6. Vill man garanterat ha många tummen ner på på inlägg hör på Pettersson så ska man skriva, en röst på AFS i September !
  För övrigt är Pettersson ett bra debattforum med högt i tak och respekt för olika åsikter.

  1. Jag ger inte tumme ner jag argumenterar …
   Det din rättighet att välja vad du anser passar dig ,det har du alldeles rätt i , men när det pratas direkt om vad SD går igenom förstår inte jag varför du måste lyfta upp någon annat parti som inte är involverad som om det är det som kommer att lösa Sveriges problem nu! Vi måste ha förändring genast därför SD2018

   1. Med all respekt för alla som tror på och lägger sin på SD önskar J.Å lycka till, skulle lagt en röst på SD men tycker tyvärr att detta parti bromsat in och släppt några väldigt viktiga ideologiska frågor som man drivit hårt förut allt för att bli mer accepterade av 7 klövern vilket nog blir svårt ändå !
    Nej, AFS partiprogram och uppriktighet passar bättre, hoppas att partiet kommer in i riksdagen efter valet i September och sätter blåslampan i baken på 7 klövern, 10/9 har har vi svaret.

 7. Finns det någon vettig s.k vanlig svensk som tror att president Putin skulle komma på tanken anfalla ett Sverige där ÖB för Försvarsmakten fjollar sig och deltar i etablissemangets spektakel PRIDE ?
  Skrattretande, inte konstig att Sverige är idiotförklarat.

 8. Kom just att tänka på en företéelse som drabbade oss i förra seklet, när vi tittade på radio. Det kallades för ”veckans pausfågel”. I övrigt ALLA jämförelser.

 9. Det är hur tydligt som helst att Kristersson och Busch-Thor inte känner sig bekväma.

  Det enda positiva med jönseriet i filmen är att jag nu vet vilka 8 partier som inte får min röst i valet.

 10. Åtta idioter och landsförrädare är dummare sammantaget en en leksakselefant. Svinhugg går igen…

  Gammal djungelordspråk…

 11. Är alla med? Ebba vill inte men väljer Sodom för Krist. Men hej det blir det nya SD Sodom Demokraterna

 12. Här hade Ebba (KD) chansen att klara av 4%-spärren i september, men hon tog den inte: Om hon bojkottat det här skämmiga jippot hade hon garanterat fått minst 4% i riksdagsvalet i höst.
  Man ser ju hur obekväm hon är i sin roll när hon ”tvingas” pga grupptrycket att vifta med flaggan när frågan om att ”SD är homofobiskt och inget vi vill samarbeta med” ställs.

  1. Hade Ebba gått sin egen väg och rakt ut sagt att hon skiter i alliansen så tror jag hon hade vunnit på det. Ännu mer om hon rakt ut sagt ja till samarbete med SD. Det är lite synd att det är KD som åker ut i valet. Desto gladare blir jag om MP åker ut, vilket jag också tror.

 13. När både Trump och Åkesson styr samtidigt, på varsitt håll ; kommer Anna Hedenmo då att drabbas av hjärnblödning ?

  1. Där har vi det !!! P A T E T I S K T

   Förresten, hoppas att alla som inte var där vaknar och röstar rätt så SD inte behöver samarbeta med dessa 7 …

 14. Gratis P-piller till tjejerna, Homo-lobbyn drabbar oss dagligen, Abortmotståndare betraktas som pestsmittade. Samtidigt som musse-kärringarna kläcker ungar på löpande band. Allt på muhammed´s uppmaning och med flerbarnstillägget som extra bonus. 2050 tar dom över. Och bög-paraden är dess nyttiga idioter.

 15. Då har tjejerna som ”kuppade” TV4 sommarkrysset varit åter i farten.
  Den ena tjejen Fiona uppträdde på Pride med tröja:
  Hammaren och skäran

  ”Artistduo uppträdde i kommunisttröja på Pride – pudlar”

  Artistduon Rebecca och Fiona uppträdde på Pride i Stockholm på fredagen iklädd en tröja med kommunistflagga. Nu väljer gruppen att be om ursäkt, då kommunistregimer inte varit direkt snälla mot homosexuella.

  Det var när Rebecca och Fiona gjorde ett uppträdande på Pridefestivalen på fredagen som den ena av dem, Fiona Fitzpatrick, valde att bära en kommunisttröja med hammaren och skäran.

  Detta är samma grupp som i början av juli ”kuppade” premiären av Sommarkrysset på TV4 genom att klä sina dansare i ”Fuck SD”-tröjor.
  http://www.friatider.se/artistduo-upptr-dde-i-kommunisttr-ja-p-pride-tvingas-pudla

 16. Och hade moderatorn skrikit, nu spottar vi på golvet år SD, eller nu visar vi röven åt SD så hade rikstöntarna gjort det också.

 17. Eländiga Hycklare till s k ”politiker”. Sugna på att bli avlönade av staten. Ingen ryggrad ingen heder ingen ära
  Landsförrädare!

 18. Det blir ju lite löjligt när småpartierna ska stå och raljera över det parti som sannolikt kommer att få flest röster. I den representativa demokratin ska ju inte de små styra de som är större. Möjligen bara ha ett visst inflytande. Men med 7-tistelns retorik får vi nog vänta oss en än värre kupp än DÖ efter valet, när folkets näsbränna börjar svida i skinnet. Återstår nog endast diktatur för de besvikna förlorarna. Varen beredda !

 19. Verkligen ett vuxet beteende och dessa politiska patetiska clowner vill en majoritet av svenska folket ska styra Sverige, det säger allt om vilken begåvningsreserv Folkhemmet består av.
  Snart September och ödesval för Sveriges framtid, blir tveklöst en röst på AFS.

  1. Du får verkligen rösta på vem du vill ,men det börja blir tjatigt eftersom här händer saker med SD !!!!, pga SD!!! ,SD s årtal av ansträngningar , SD politik som kopieras , SD fryses ut ,SD kallas rasist , för SD är faran som finns i riksdag inte någon annat parti…
   Och om du inte förstår än att det bara splittrar att rösta på något annat parti som inte har det minsta chans och det kommer att leda till att t.ex C Annie L sitter i makten , så skall du börja läsa lite mer hur det går till….

   1. Tjatigt ?
    Må så vara men tack för att man får rösta på AFS eller rösta på vad man vill, det är precis vad allmän rösträtt innebär!
    Önskar narurligvis SD lycka till med att rädda Sverige efter valet i September som dess väljarkår tveklöst verkar förvänta sig att partiet kommer att göra.

 20. Dessa falska profeter ska få sitt straff den 9 September. Fantastiskt land där man kan bli livstids ekonomiskt försörjd för att förstöra ett land och samtidigt får alla offer stå för notan till förövarna. Min bild på vad ett hederligt jobb är har tappat sin betydelse.

 21. J Å symboliserades av en uppblåsbar leksakselefant på scenen.

  Tala om lägre en sandlådenivå.
  Nu är det bara att hoppas att SD kommer att bli rejält landets störta parti så de andra står med pomperipossa näsa
  Tala om ett ramaskri som heter duga om det vore SD som gjorde det samma av Stefan Löfven med att symboliseras av en leksakselefant.

  Nyheter Idag har om mobbningen.

  ”Så mobbas SD av Stockholm Pride: ”Elefanten i rummet är givetvis Jimmie Åkesson”

  Skriver bl.a. följande i sin artikel samt har filminslag om tilltaget.

  De övriga sju riksdagspartierna – plus Gita Nabavi från Feministiskt Initiativ – var där. Men Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna bjöds inte in till partiledardebatten på Stockholm Pride. I stället ställde RFSL-pampen Sandra Ehne fram en uppblåsbar plastelefant. Nu får tilltaget hård kritik i sociala medier.

  Prides partiledardebatt hölls på Kulturhuset i Stockholm på fredagen. Det hela inleddes med att en grå plastelefant ställdes fram mitt på golvet.

  – Det finns ett parti vars ledare inte kommer att vara inbjuden, men vi har en elefant här redan på scenen, förkunnade Soledad Pinero, glassbolaget Ben and Jerrys social mission manager, som var en av två moderatorer.

  – Elefanten i rummet är givetvis Jimmie Åkesson, sade hennes moderatorkollega Sandra Ehne, förbundsordförande för RFSL.

  Därefter började en utfrågning av de övriga riksdagspartierna. Även Feministiskt Initiativ var inbjudna.

  Under en del av utfrågningen så fick partiledarna ta ställning till olika påståenden och svara ja eller nej genom att vifta med flaggor.

  Ett av påståendena var: ”SD är ett homofobiskt parti som mitt parti inte vill samarbeta med”.

  Samtliga partiledare viftade jakande med flaggan. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson var tydlig:

  – Jag avser inte att samarbeta med Sverigedemokraterna. Jag har respekt för den slutsats ni dragit givet vad de brukar säga, sade Ulf Kristersson (M).

  Statsminister Stefan Löfven intervjuades av Svenska Dagbladet efter debatten.

  – Vi är alla överens om att SD är homofobiskt. Men utöver det så tycker jag nog, om än vi har lite olika förslag, att vi andra partier står upp för det lika människovärdet. Det är vi överens om, sade Löfven.
  https://nyheteridag.se/sa-mobbas-sd-av-stockholm-pride-elefanten-i-rummet-ar-givetvis-jimmie-akesson/

  1. Och Pride har inte med partipolitik att göra? Det är rena kuppen som görs nu. De har fått igenom så mycket av sina krav, vad är det nu de inte får? Homorörelsens eget Förstamaj-tåg. Men med en riktigt obehaglig agenda.

 22. SD:s omedvetna valararbetare jobbar oförtrutet vidare. Det enda de skapar är större väljarunderlag för SD och fler som tar avstånd från den odemokratiska HBTQ(I?)-rörelsen. Pride-tåget är som en korsning mellan Rio-karnevalen och ett FNL-tåg fast utan karnevalens stil och flärd.

 23. Fattas bara att de domesticerade globalistmarionetterna hoppar genom brinnande ringar, hänger sig i knäna från en trapets eller föranstaltar med live show och ormgrop å denna skörlevnadsslaveriets stora cirkusarena.
  Tragikomik på elitnivå eller en variant av Tourettes syndrom – det är frågan!
  Andreas, djupt äcklad.

 24. Tror inte vi behöver något sammarbete med lansförädarna 7 klövern hoppas på egen majoritet tror att Svenska folket inser att SD måste rädda Sverige från bla muslimer……….

  1. Ska bli intressant att se om och hur SD ska göra för att rädda Folkhemmet, vad konsekvenserna kommer att bli !
   Tänk vad snopen 7 klövern och glad SD:s väljarkår ska bli när J.Å gör verklighet av sina hittills teoretiska vallöften.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: