Det socialdemokratiska kalifatet år 2018

VALET 2018. I värdens humanistiska stormakt med världens första och enda feministiska regering hyllas mångfald när det gäller kön och hudfärg, men fan ta den som har en åsikt som inte är den ”rätta” för kalifatet.

Nåväl, – Pettersson är övertygad om att det kommer andra tider…

Steget Efter
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Det socialdemokratiska kalifatet år 2018

 1. Den hjärntvättade hataren är ju du i egen hög person och beträffande epitetet dum som du försöker klistra på andra här, så framgår det klart och tydligt av dina puerila inlägg vem som är dummast.
  Du verkar alldeles för korkad att inse att med en massa oförskämdheter kommer man ingenstans.

  • Det blir inte som man själv vill när man använder en telefon. Även detta inlägget hamnade fel och var ett svar till Kickan 0408 kl.08:10.

 2. Om detta må ni INTE berätta:

  Ett Folk, Ett Parti – Socialdemokraternas Historia (Dokumentär – Del 1)

  Intresset för historieskrivning hos (S) är selektivt!!!

 3. Det kommer alltid andra tider, ingenting varar för evigt inte ens extremvänsterns vanstyre av det svenska samhället som nu varat i 50 år !

 4. Tjafs och tjafs om en filmsnutt, det som betyder något i dessa tider, är att vi samlas på barrikaderna och ger ett rungande JA ! till Jimmie Åkesson !

 5. Steget Efter beskriver en obehaglig situation på ett roligt sätt. Hög klass och kvalitet.

 6. Haha, har SD själv plockat bort filmen för att få någon slags ”credd” för det? Vad vore annars orsaken? Löjligt att ens påstå detta, du tror väl inte på det själv?
  Du ville väl bara slänga in en liten hatkommentar för att du blev sur för att dina kompisar är avslöjade.
  Det är väl klart att man gärna skulle ta en diskussion då och då med motståndarna om de hade något vettigt att komma med (inte en diskution). Du tillhör definitivt inte den kategorin.
  Som man ropar i skogen får man svar.

  • Trump sade en gång att skulle han någon gång kandidera som president så skulle det vara för Republikanerna eftersom de har de dummaste väljarna.Samma säger jag om Sverigedemokrater.Hjärntvättade i sitt hat och är en lättmanipulerad skara.

 7. Lite roligt att kolla Twitter Många skriver . Jag gillar inte SD , men jag står upp för yttrandefrihet , mm. Tjena kom ut ur garderoben . Jag vet ni kommer rösta SD 9 september …

 8. Jag hoppas Youtube håller kanalerna öppna och redovisar vilka, som begärt vad att avlägsnas och på vilka grunder. Så gör man eller så gjorde i Sverige när Sverige var friskt.

 9. Så länge SD inte publicerar kommunikation med youtube som styrker påståendet att youtube tagit ner filmen vill jag tro att SD ljuger.

  • : Kickan
   Tror du att Youtobe tar bort en film frivilligt som har 200 000 visningar på några dagar. Vem kan ha blivit så upprörd över Sossarnas Nazistiska förflutna. Man behöver inte vara Einstein för att förstå att de är samma grupp av motståndare till yttrandefriheten som dyker upp på alla sociala medier. Man blir mörkrädd när man ser alla dessa människor som har vigt sina liv till att hata alla menings motståndare istället för att ta en diskution med dom.

   • Ähh,det är SD själv som beslutat om att ta ner den,allt för maximal uppmärksamhet och offerroll.Vi kan dem efter alla false flaggor.

   • Kickan heter nog också Mia och är helt avvisande mot alla argument vare sig goda eller onda !!
    Hon / han / hen vet nog inte vare sig sitt rätta jag eller har en god insikt om vad det inhemska folket slitit för hela sitt liv !!
    Antagligen är hon som vi mindre bemedlade säger ”född med en silversked i munnen” om den är ärligt eller oärligt förtjänad det bryr jag mig inte om !!!

   • : Kickan
    Kan du ge ett exempel på False Flagg som Kommer från SD. Du är enbart på alternativa medier för att provocera utan att ha några sakliga argument. Har hatet mot SD gjort dig så destruktiv att du inte vill se världen från ett annat perspektiv, De finns två sidor av myntet och de är upp till dig att klura ut vilken sida av myntet som förmedlar sanningen.

   • Givetvis ljuger båda sidor och det är du och jag som skall klura ut vilka som har de farligaste lögnerna för Sverige.Ringer det inte varningsklockor hos dig när det framkommer att man har haft en rysk medborgare som tjänsteman på sitt kansli,bland annat? Nädu,lögnerna är genomskådade och SD kommer att sälja ut Sverige till Ryssland.Det vill inte jag.Se där,ännu ett argument för att inte ens med tång ta i SD.

   • Kalla dem vid deras rätta namn. Socialister, kommunister, socialdemokrater eller bara ”demokrater”. Där har du dem. Ondskan personifierad. Lögnens missunsamma och avundsjuka mästare. Betänk att det är dessa krafter som raserat ett land som Sverige vars välstånd byggdes av några hundra etniskt svenska män, uppfinnare och affärsmän, varav de flesta bondsöner som startade och byggde upp världsföretag. Nu är allt i princip borta. Kvar har vi hudingar, mussar, lata socialistsvin och andra degenererade svenskar.

  • Ja det tror du nog alltid, för sanningar är illa hörda, och
   du som propagerar för ett parti som ” alltid talar o talat sanning” vet väl sådant?

Kommentera