SSU:s vallåt 2018 – Sossarna ska göra allting bra

VALET 2018. – Pettersson blev fundersam om detta är satir, men det är fullt allvar och visar hur det står till inom Socialdemokratin. S måste vara totalt i otakt med tiden, det är inte ens med glimten i ögat, det är Nordkorea…

Här sjunger SSU:s ledning låten live, på sitt väckelsemöte, fantastiskt…

Twitter

37 thoughts on “SSU:s vallåt 2018 – Sossarna ska göra allting bra

 1. Ok, jag trodde jag sett det mesta men det här tar priset.
  Man måste vara hjärndöd om man röstar på sossarna pga denna låt.

 2. Ingen kan ha missat orsaken till ”Mörkret”. Svar: 87:an, men framförallt såssarna. Och om dom vill gå från ”Mörker” till ljus, så kanske det börjar bli dags för Ynkeman att sparka ut de utlovade 80 000.

  • Intressant att de vill resa sig från mörkret nu. Lite sent iofs men ändå kul att de själva inser att vi haft 4 år av mörker nu.

 3. ”Musik till fredagsölen” lär den väl aldrig bli uttagen till. Trots att de ”sjunger” på svenska.

  Vet inte vart denna ”dänga” kommer gillas mest?

  Mitt tips blir nog att den blir mest ”uppskattad”, hos sossarnas politiska motståndare.

  Så här en skön Warren Zevon låt istället. ”Splendid Isolation” live i David Sanborn Show från år 1989. Lite försnack först.

 4. Patetiskt och löjeväckande! !
  Den förljugna socialismen har gjort sitt och är på väg utför, nu väntar andra och bättre tider framöver.

 5. Vad sägs om Ninas samtal med den moderate riksdagsledamoten Jan Ericson.
  Är en ren fars- parodi om SD med abortlagen.
  Tala om vad Jan E hela tiden slingrar sig och argumenterar mot Nina samt SD s politik.
  Han har heller inte hört eller läst om vad Julia Kronlid har gått ut med.
  Nina erbjuder sig att ringa till Julia med att be henne att ringa upp honom
  Samt att Nina även spelar in sitt samtal med vad Julia säger och skicka det.

  ”Jan Ericson, riksdagsledamot för Moderaterna, var i en debatt nu i dagarna med Tomas Brandberg från SD gällande abortgränsen. Jan uppgav att Tomas inte talade sanning, när han påtalade att Danmark, Norge samt Tyskland har en abortgräns vid vecka 12”

  ”Moderat politiker ljuger medvetet om SDs politik.”

  • En slingerbult snärjer för eller senare in sig i sina lögner,
   den här pajasen kan helt klart räknas dit.

   Nina Drakfors går inte att snacka omkull med rena
   lögner, det har nog snubben lärt sig nu?

 6. En del av sångtexten i mitten av SSU:s vallåt …

  AAHAAHAAHAAHAAHHAHH

  AHHHA

  … är redan väl tillrättalagd för det kommande muslimska övertagandet med dessa små ändringar / tillägg …

  AAHAAHAAHAAHAAHHAHH-LA

  AHHHLLAHU AKBAR

 7. Puuuh så patetiskt dessa små penningtörstande broilers förnekar sig ej. Bevare oss väl för dessa hjärntvättade idioter.

 8. Musiken var rätt så bra men texten haltade, om man inget annat har lärt sig än det som indoktrinerings centrat Bommersvik inpräntad, så är det i och för sig förståeligt.

 9. Tycker det är bra att de erkänner sig ha mörkerlagt vårt land. Om det varit en SD och deras låt så hade de naturligtvis blivit beskyllda för rasism ”från mörkret vi stiger”.
  Det är rent anarkistiska besked svetsarlärlingen ger folket när han påstår att han vill att ungdomarna ska leva som de vill med orden ”att unga kvinnor och män kan leva som de vill”. Om inte anarkistiskt så är det hets mot oss de som släpat och slitit ett helt liv och betalat skatt samt stått ut med den ena vedervärdiga regeringen efter den andra. Men naturligtvis så är inte vi en folkgrupp eftersom de är förbehållet bättre slags folk från länder med högtstående kultur och religionsåskådning.
  Uggla uttryckte det så bra ”jag mår illa.”

 10. De har rätt såtillvida att Sverige inte haft en socialdemokratisk regering sedan Erlander avgick. Vi har en fransk marskalk, det svenska kynnet, koncensuskulturen och samarbetet mellan fack och arbetsgivare att tacka för den enastående utveckling vi hade mellan 1945 och 1970. Sedan kom Palme.

  SD är idag bättre förvaltare av den framgångsrika strategin än något annat parti. Mycket har hänt sedan 1969 men fortfarande gäller rent spel och försiktighet med skattebetalarnas pengar. Nödvändiga investeringar har fått stå tillbaka för den [o]heliga massinvandringen som bara kostat, ekonomiskt och i lidande. Det enda den har lyckats med är att få svenska folket att ogilla utlänningar.

 11. Att de bara orkar. Inte en minut självrannsakan eller samvetsförebråelse. Ofattbart att man säljer ut sitt eget folk och njuter av det!

 12. Man kan se den Nordkoreanska Nyhetsuppläsarens glada min när Kim Jong Un Skickat upp en Raket??

  Nej vi behöver ingen Sosseregering igen, i alla fall inte på ett väldigt bra tag?

 13. Tänk att vi dumma väljare inte förstår detta. Gumman fick ett hånskratt när vi var fattiga o nekades A-kassa. Sverige behöver INTE mer av denna politik. Gumman o jag hoppas på en allians-regering. SSU??????

 14. SD, tackar så mycket…än fler röster 👍

  SSU är bland de bästa valarbetarna för SD.

  Tack, än en gång 🤗

 15. För vårt välbefinnande efter allt galet och ont som de gjort sin hederliga befolkning av svenskar, så anser jag att de kan börja krypa sin Canossavandring !
  Glöm inte knäskydden !

  • Det gör inget om de sliter ut knäna! Det är många kvinnor och män som slitit ut kroppen och sitter med pensioner på fattigdomsnivå.

   • Joy :
    Instämmer med dina ord, jag ville bara förtydliga att canossavandringen skall ske krypande.

 16. Helt rätt Grune, 1969 var året då Palme knuffa bort Tage Erlander från ordförande posten

  • Vad är det för fake news?
   Erlander var statsminister i 23 år och blev omvald gång på gång.

   Den sista tiden lärde han upp Palme som skulle bli hans efterträdare.

 17. Fantastisk reklamfilm. Den kommer säkert att få alla SD:are att rösta för Sossarna nu med ett så klart budskap, eller….

 18. Det här var det dummaste jag hört på 60 år.
  Vad Sverige behöver är en REGERING, Det har vi saknat sedan 1969.

 19. Jag skall inte vara ironisk över den enfaldiga texten, endast påpeka ett, men ett mycket viktigt stavfel. Texten AAHAAHAAHAAH…. återkom med en dåres envishet, men man har glömt L:et, dvs. AALLAHAALLAHAALLA eller hur man nu vill få till det för att det skall bli rätt.

 20. Hahaha!
  Det var ta mig tusan det mest talanglösa och genomgående tarvliga försök att framstå som något annat än det innehåll som återfinns under dasslocket å en offentlig bekvämlighetsinrättning.
  Andreas.

  • Ja i kristider som dessa för S gäller alla metoder,för att få ha kvar sina välavlönade ”tjänster” … Om det nu går som vi hoppas,kommer det att finnas en mängd ”socialistiskt kompetenta” att stå till de privata företagens förfogande.
   Sedan är ju frågan om dessa liksom de importerade akademikerna
   kräver mångårig vidareutbildning,för sin framtida försörjning ?

  • Troligtvis också vid de konferenser och andra leksamlingar där man ägnar sig åt att kleta ner hotellrum med sin avföring (likt man stundom kan se primater göra i sina habitat).

Kommentera