13 thoughts on “Spansk Polis Kulturberikas

  • Det är över 4000 förra veckan! Det kom 2000 till Gibraltar på två dagar, ansvarig minister förnekade först att mottagningen har kollapsat där och på andra ställen men ändrade sig. Han säger att hela Europa måste ta ansvar. Sanchez, socialist säger att vi ska ta emot dem med vänlighet och respekt. Efter Ceuta då 22 poliser skadades känns det främmande för många spanjorer.
   Det går åt helvete just nu sanning att säga.
   Casado den nya partiledaren för de borgerliga säger att alla kan inte få papper. Den förste politikern som säger vad alla tänker. Han säger, det är 1 miljon i Libyen som bankar på dörren.
   Det finns siffror på El Mundo och filmer upplagda. El Pais en vänstertidning lägger också ut fast de är migranterna.
   I Ceuta var det kalk, molotovcocktails. En intervju med talesperson för migranterna sa genom stängslet att det inte var meningen att skada poliserna. Det blev krig mellan staketen, det är två staket, de slängde ut de som hamnade emellan. Svårt att vara fredlig då man har sprayburkar med olika gifter, allt filmades. Talesmannen pratade franska…Senegal eller Kamerun som är utan flyktingskäl.

   • Ingen bra PR för turistlandet snart ser väl de sydspanska ferieorterna ut.,som Canarie-öarna !

 1. Som jag tolkar klippet så är det bar och restaurangägarna som ”blir berikade”, polisen lämnade platsen.
  Varför lämnade dem?
  Hade inte bar och restaurangpersonalen skött sina åtaganden , saknades det fri mat och dricka till lagens väktare ?

  Att förvänta sig att Afrikas söner skall veta hur och till vad stolar och bord används , det är för mycket begärt.
  Har hört otaliga gånger från svenska PK -tanter, ”du måste förstå de har inte förmågan” ! ( När tanterna sa det så strålade deras ögon av lycka, för en gång skull så fick de själva vara bättre.)

 2. Polisen i Spanien är nästan lika eländiga som den d:o svenska mesiga kärringarna, dom enda dom vågar sig på är mopedister med trimmade mopeder och svenska pensionärer!
  Bedrövligt att se!

 3. Med den nya socialistregeringen i Spanien så har Spanien blivit den svaga länken i Europas yttre gränsskydd.
  Torrevieja där bor många svenskar.
  I dag tror jag att säkra länder för att slippa den islamistiska invasionen är Ungern, Slovakien, Polen, Tjeckien och Portugal.

 4. Varför flyr polisen? Är dom inte till för att upprätta lag och ordning i samhället? Och varför har dom vapen om dom inte använder dom mot dylika brottslingar?
  Är det då över huvud taget någon mening att polisen finns??

 5. När skall detta bedrövelse visas av pk stream media?
  När började sanningen och verkligheten bli fel och censurerad?
  Vi måste återuppta makten att kunna exponera fakta för att hitta lösningar för alla problemet vi har ….

 6. Skillnad mellan Spanien och Sverige är att de socialistiska myndigheterna där äger färre bostäder att skänka bort åt bosättare mot röster. Våra kommunala bostadsbolag är ju liksom Afrikas härbärgen, mot att alla röstar på S.

Kommentera