SVT tjänar pengar på att störa arbetare och ställa dumma frågor

MEDIA. Reporter på SVT Rapport frågar Sveriges enda brandslangsfabrik hur det känns att tjäna pengar på alla bränder.

-Pettersson skulle kunna tänka sig att fråga de SVT-anställda hur det känns att tjäna pengar på dem som avbrutit semestern och arbetar genom att ställa dumma och oförskämda frågor?

Hur känns det för SVT:s personal att få lön och tjäna pengar på att rapportera om brandkatastrofer?

 

Twitter

29 thoughts on “SVT tjänar pengar på att störa arbetare och ställa dumma frågor

 1. Dom största idioterna finns bland sossarna gröna liberalerna och kommunisterna Skulle dom inte vara idioter skulle dom höra till nån annan grupp Tyvärr e dom så utspridda i samhället att dom dyker upp överallt och också uppträder som idioter

  • Elin, Sveriges nya mångkulturella Megastjärna som enligt journalister och andra inom PK-familjen gjorde rätt när hon som det så fint heter visade civil olydnad ?
   Inte konstigt att det råder kriminell anarki i dagens Folkhem när vänsteretablissemanget uppmanar till att bryta mot svensk lag och när har etablissemanget fixat tillbaka den utvisade Afghanen till paradiset Sverige ?
   Det lär nog inte dröja.

 2. Ställer de samma fråga till personer som jobbar med mediciner också? ”Ni säljer ju dessa dyrt till sjuka, hur känner du för det?” Jävla kommunister säger jag.

 3. När jag hörde det känslofyllda inslaget om brandslangar från SVT ”hur känns det att osv”
  att det var samma ärthjärna som vimsade runt efter Drottninggatans terrorattack. SVT hade visst ingen annan att skicka. S.k journalister som inte kan ta till sig fakta, vill inte göra ett informativt jobb, talar knappt förståbar svenska de har utmärkta framtidsutsikter på SVT.

 4. Nu när sjuenigheten beslutat att alla svenskar ska betala ”Public Service” via skattsedeln är det just alla svenskar som betalar och långt ifrån alla utlänningar då lejonparten av asylanterna lever på bidrag. De äldre på hemmen som nu är avgiftsbefriade då institutionen betalar avgift kommer troligen att få det ännu sämre ställt. Om det är något som är befriat så är det just beslutet som är fritt från allt vett och sans.

  Lösningen hade naturligtvis varit att koda utsändningarna som det görs med andra betalkanaler.

  • Såklart, vill någon se eländet så betalar de för det. Men det vet våra politiker om, så för att rädda sin propaganda-kanal måste de ge sig på sin befolkning med ännu en skatt. Sverige är en parodi på ett demokratiskt, rikt västland.

 5. ? ?
  Nu är väl botten nådd! Ska man inte ens få lön för jobbet man gör längre? Och dessutom hjälpa till att rädda ett land som brinner? Det låter som om det skulle handla om svarthandel under andra världskriget eller något? Ner med SVT, kommunistTV!

 6. Vad menar fårskallen till reporter, skulle firman som har 150 år
  på nacken gått med förlust hela tiden?? Måste man vara idiot
  för att få jobb på SVT? Vet inte, men tror att det underlättar?

 7. SVTs reportrar tjänar inte bara pengar på att ställa korkade frågor och störa de som arbetar ihop pengarna som betalar deras löner.
  De sprider också propaganda för massinvandringen och ställer varken korkade eller intiligenta frågor till ansvariga politiker utan endast servila.

 8. SVT. Fråga gärna Bert Karlsson hur det känns att tjäna stora pengar på massinvandringen.

  • Ja eller Sossen Jan Emanuel Johansson som kunnat
   införskaffa Rolls Royce för pengar på Asylinvandringen,
   och han till och med skryter om det, men inte fan behöver
   han svara på frågor om det från en korkad reporter från SVT.

 9. Det är ju märkligt att Dannes tillkortakommanden beror på tröga brandmän. Att MSB har haft 4 år på sig att komma till skott och trots ett 30-tal olika utredningar, fortfarande irrar omkring i sin egen hönsgård och har MAGE att skylla på de lokala, hårt arbetande, välutbildade hjältarna.

 10. Är inte Morga Johansson och Jan Eliasson synnerligen lika helan och halvan, även till agerandet?

  • Så de ska alltså sitta på rumpan och vänta på direktiv från brandmän ute i kommunerna? Det låter väldigt märkligt, men jag orkar inte läsa in de dokument som finns om samarbetet och MSBs ansvarsområden. Att ha ett öra mot marken och göra egna bedömningar, se på nyheterna och bilda sig en egen uppfattning genom att ta kontakt med kommunerna, borde vara MSBs uppgift. Vara förberedda.

   Slapphet och likgiltighet är honnörsord för våra makthavare.

Kommentera