Stödet för SD ökar bland invandrarna

Det ”rasistiska och främlingsfientliga” partiet Sverigedemokraterna får stöd av allt fler invandrare och de väljer att rösta på SD p.g.a. deras invandringspolitik.

Rapporten bygger på en studie vid Lunds universitet och borde ge den s.k. 7-klövern gråa hår och svettfläckar på de nya sommarkläderna.

Är det inte märkligt? 7-klövern har i åtta år propagerat mot SD, inte sällan med hjälp av media och diverse intressegrupper. Man har kallat partiet för både rasistiskt, främlingsfientligt och för att vilka kasta ut alla med invandrarbakgrund. Partiets företrädare har nämnts med olika epitet, förlorat jobb och uppdrag p.g.a. sina åsikter om just invandring och fått klä skott för partiets historia.

Så kommer ytterligare en rapport som visar att SD vinner allt fler väljare bland invandrargrupperna och att de väljer att stödja partiet p.g.a. deras invandringspolitik. Ser ni det komiska i det hela?

Hela 12 procent av väljarna med utländsk bakgrund säger att de tänker rösta på SD och det är en ökning jämfört med studier i november. Merparten av dessa väljare har sin bakgrund i europeiska länder, men vi vet att också många med utomeuropeisk bakgrund väljer SD som sitt parti, inte minst kristna invandrare från exempelvis Mellanöstern.

Notera att SD är det parti som ökat mest i popularitet hos invandrarna. Varifrån de tagit sina invandrarröster ser ni nedan.

SvD

Här har ni uppgifter ni kan kasta i ansiktet på de vänner och arbetskamrater som ständigt rapar den tröttsamma visan om ”rasister”.

29 thoughts on “Stödet för SD ökar bland invandrarna

 1. Vår son är gift med en thailändska, duktig kvinna. På hennes jobb finns många utifrån, hon berättade att tom. en somaliska röstade på SD:

 2. Det är inte alls konstigt. Det har gått upp för invandrarna att det bara finns ett enda demokratiskt parti i Sverige och det röstar man på
  Tänk om 87-klubbens folk hade bråkdelen av hjärnkapacitet mot vad dessa invandrare har som röstar på SD då kunde vi hoppas på att Sverige får en regering efter valet. Tyvärr är det inte så:

 3. Jag patade med en invandrare som hade varit i sverige över 20 år Han arbetade o slet varje dag utan semester o lyckades skapa en utav stadens bästa restauranger men för tre år sen började de bli problem Hot rån överfall flera inbrott gäng kom och åt nästan varje dag utan att betala Han var nog bitter på de svenska samhället att hur ha de kunnat bli såhär Han sålde sitt livsverk men den nya ägaren orkade bara ett halvår Jag instämmer hur fan har det kunnat bli såhär Mannen berättade att han och flera av hans landsmän kommer att rösta på SD

 4. Kanske var bra för partiet SD att J.Å i barn-TV sa att ingen som bott i Sverige en längre tid ska tvångsutvisas, genererar nog röster !

 5. Många hårt arbetande invandrare (det finns många sådana) ser ju hur fel det är i vårt land och då lägger även de sin röst på SD.

 6. Jag tror att det är så här, alla som kommer hit och har flyktingstatus röstar på SD. Alla dom andra som är illegala invandrare röstar på 7-klövern.
  Nu är det så att de illegala invandrarna som inte har flyktingstatus skall utvisas ur landet så deras röster är inte vatten värda.

  • Grune:
   Det är så,att de ”illegala” inte har rösträtt ! Glöm inte hellre att de verkligt troende, (och tycks vara många av Moské-bilder att döma)
   inte går till val. Detta är för dem något mot deras tro !I
   I en ALLAH-stat är alla skyddade från ovan….och ingen ”demokrati” behövs.

   • Detta innebär alltså att 90% av invandrarna inte går och röstar eller?

 7. Är ju egentligen inte konstigt många invandrare som kommit för
  att leva o jobba här störs ju också av en invandring där många
  störiga individer också tar sig in på grund av obefintlig
  kontroll, det är ju klart att även dom störs och, vill ha ett styre
  av landet av ett parti med ordning o Reda.

 8. Invandrare från fd ÖstEuropa har egna erfarenheter av kommunistiska lögner, propaganda och manipulation. Det är otroligt hur 7-klövern betraktar väljarna som om de vore efterblivna. Polacker, ungrare, tjeckier, slovakier och alla andra som vet vad socialismen och kommunismen är ska inte vilseledas av skrupelfria politiker och journalister. Vi – SD vinner i höst!

  • Det är just av denna orsak,som vi ser i TV stora demos mot polska styret,som just nu rensar ut kader bland de gamla kommunistblocket.
   Detta faller inte vänsterpacket i smaken,som är vana vid att staten
   är den som skall ordna allt åt dem. Egen möda att organisera sitt liv är inget för detta drägg.
   Må den dagen också komma till Absurdistan,,,,

  • Intressant och lärorikt, kan nog stämma. Sanningar och lögner är i många fall inte helt absoluta, tråkigt nog.

 9. Hej, hur kan partierna få hjälp av medierna? Och eller styra medierna? Det verkar ju ju konstigt och fel. Jag vet att det fungerar så men borde inte folk reagera? Särskilt om nu media ev skulle ha som uppgift att granska.

  • Så länge de gamla medierna sitter i knät på 7-klövern som säger ” skriver ni inte skit om SD ryker presstödet men om ni fortsätter att ljuga om oss så höjer vi stödet” .

  • Det är inte så svårt. De som vill sköta sig och leva inom Svea rikes lagar röstar på SD skithögarna som AB Löven & Reinfeldt importerar
   Röstar på 7-klövern. Det är därför SD är så mån om att rensa ut rötäggen och få bara duktigt folk kvar, Det gör inte de andra utan dom får bara fler och fler idioter i sina partier och får därför svårt att utse folk till partitoppen utan att dessa dumskallar hamnar där

 10. Alla skötsamma invandrare borde rösta SD efter att ha sett så många horribla exempel på skötsamma invandrare som blivit utvisade för petitesser av den ”feministiska regeringen”.

 11. Folk har tröttnat på 7-klöverns lögner.

  Folk har tröttnat på etablissemangets vansinniga invandringspolitik.

  Folk har tröttnat på religionen islam, som alltmer sprider sig som en pest i riket.

  Folk har tröttnat på att viktiga samhällsfunktioner fungerar undermåligt med anledning av att det måste sparas pengar, detta för att man ska kunna finansiera islam- importen.

  Folk har tröttnat och tröttnat, jaaa, listan kan göras ännu längre.

  Röstar man på SD – Då gör man ett rationellt val.

  • Ja för min del är trött på alla krig i världen varav 100% beror på religion. Samtliga religioner består av samma skit
   Dom utger sig för att vara så fromma, men dom säger så här
   ” tillbeder inte du min gud så slår jag ihjäl dig”.

 12. Ja detta är ju en signal på vilka som är användbara eller inte.

  Fåtalet som har ett intresse av att ha det bra, leva gott, äta gott och ARBETA,
  vill ju inte heller vara med och försörja parasiter.

  De invandrare som röstar på 7K vill ju oxå ha det gott, men på andras bekostnat. I värsta fall bli politiker i (s)…

 13. Det här valet kommer att bli en besk medicin och lärdom för 7-klövern att svälja. Inte minst för mobbarpartiet S.

  • Ja det blir en sorgens afton 9 September för många lathundar,och partitillsatta vänsterparasiter !
   Arbetslöshetskassorna för politiker kommer bli ansträngda.Ingen har ju bruk av dessa outbildade,ute på fria marknaden !

 14. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  De här invandrarna från vissa länder är realister och vill inte att Sverige som en tillflyktsort ska förvandlas till vad de länder är, vilka de har flytt ifrån där kaos råder.

 15. Härliga nyheter! Jag vet många invandrare som inte alls är nöjd med massinvandringen.

  Och främst då den muslimska invandringen.

  De ser det som så att de som kommer nu, de solklar ner de invandraresom som sköter sig och har arbete mm.

Kommentera