Miljoner till klimatångestterapi…

Naturvårdsverkets investeringsstöd Klimatklivet betalar miljonbelopp till koldioxidbantning med klimatångestterapi. Ett världsunikt succéprojekt eller dyr utsläppsminskning? Skriver DN, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson är inte förvånad. Det finns skattepengar till invandring av analfabeter som ska rädda vården, till genuscertifieringar, kamelcenter, muslimska föreningar, hbtq-parader, afghanska 30-åriga manliga barn, subventionering av el-cyklar till Östermalmsdamer och mycket annat.

Det finns inte pengar till brandförsvar, polis, försvar, äldrevård, skola, pensioner m.m…

Men det har 87:an röstat för och världens första och enda feministiska regering bestämt…

Stöd bloggen…

9 thoughts on “Miljoner till klimatångestterapi…

  1. Ett sätt att skona miljön är att afrikaner stannar i Afrika, i Europa så gör de åt många fler resurser än på hemmaplan.

  2. Den värsta faran för miljön är väl just MPs härjningar. I övrigt undrar jag – skall dårskaperna aldrig ta slut? Problemet med klimatångesten är väl så mycket lyxproblem man kan komma.

  3. Hur stor andel av världens utsläpp står Sverige för? Det handlar om promille. Vi skall självklart göra vad vi kan för att minska våra redan förhållandevis låga utsläpp men inte till vilken kostnad som helst. Lägg pengarna på att hjälpa de länder som står för närmast ofattbara utsläpp istället. Börja på andra sidan Östersjön.
    I grunden handlar detta om att Sverige som så många gånger skall vara Bror Duktig och visa hela världen hur fantastiskt duktiga.
    Ut med Miljöpartiet ur Riksdagen!

  4. Är de svårt att fatta att vädret inte är våran fiende för hälsan utan ”de tömmer bara våra bankkonton”. Man skuldbelägger folket för att rättfärdiga stölden för en påhittat klimathot som människorna är skyldiga till.

  5. Det säger väl en del om mp-mupparnas hälsotillstånd, de är väl de enda som riskerar att drabbas av ångest av just den här sorten. Hoppas de håller på med terapisamtal hela valdagen.

  6. Låter som ett projekt, signerat Disneyklubben-Alice. Nej, stryp alla dessa patetiska galenskaper och se till att få alla bränder släckta istället. Då kanske också vädret bättrar sig. Med tanke på ovanstående jönserier kan man undra om sittande junta överhuvud taget, ens vill bli omvald. Låååång semester i antågande för Pelle-Jöns-regimen.

Kommentera