22 thoughts on “HBTQ inkluderar alla

 1. Jag vet inte hur stor del av befolkningen lider av denhär sjukdomen men kanske 10-15% jag förstår inte vaför 90% då skall måsta ta hänsyn och förstå och stöda domhär spektaklena Jag bojkottar också företag som stöder domhär sjuka Lika bojkottar jag ett företag som i sin reklam har en vit kvinna och en svarting

 2. Det kommer inte dröja länge fören HBTQ personer blir klassade som en allvarlig obotlig farlig sjukdom och då får dom krypa tillbaka bokom den stenen dom från början inte skulle ha krupit fram från.

 3. Hotellkedja promotar Pride – kunder säger upp medlemskap.

  ”Att företag sponsrar Pridefestivalen uppskattas inte av alla. Det kristna paret Per och Therése Ewert valde att säga upp sitt medlemskap i Nordic Choice Hotels då hotellkedjan promotade festivalen.

  ”För er som hotellkedja blir det extremt problematiskt att gå in som sponsorer till ett evenemang som tydligt bejakar prostitution”, skriver de i ett brev till koncernledningen. ”

  http://www.varldenidag.se/nyheter/hotellkedja-promotar-pride-kunder-sager-upp-medlemskap/reprgz!XXHkbGZsPsthZWuXoV5O4A/

 4. Det är svårt att inte tänka på små barn som fått en fördel, men så fort de vet att de har det bättre än andra måste de berätta det högt och ljudligt.

 5. Sexuell läggning är upp till var och en men jag skall inte behöva utsättas för massiv propaganda bara för att det råkar vara Europride. Regnbågsflaggor och tjat om detta evenemang i princip överallt klarar jag mig utmärkt bra utan. Ingen vågar sätta ner foten för då är mediadrevet där snabbare än blixten.

 6. Så på TV att jätteånga hade diabetes. Låt dom göra en egen flagga och få en egen dag varje år med vidhängande parader i hela värden.
  Jag menar att den ena sjukdomen är väl så god som den andra. Varför skall bara vissa sjukdomar få som dom vill.

 7. Inte utan att man tycker synd om dessa perversa o depraverade … Enda möjligheten att hjälpa dem är att de själva har sjukdomsinsikt. Men så länge en dum regering uppmuntrar till deras verklighetsflykt, finns det inga möjligheter att bota dem . Så fruktansvärt tragiskt !

  • DO, du ska veta det, att på det äldrehemmet där jag arbetar som vårdare finns det numera 1 patient med HIV. Hon är dessutom hetero. Förut fanns det en till, men hon flyttades till sjukhus då hon utvecklade AIDS. Även hon hetero. HIV/AIDS kan drabba alla som är oförsiktiga, eller har otur. Var inte så kvick att döma.

 8. I en muslimsk teokratisk stat hade de inte haft något existensberättigande så deras kamp är kontraproduktiv

 9. Mitt rövhål är enkelriktat och de kan ingen ändra på. Jag är en stolt SD:are med en normal respekt för andras åsikter. Men de här budskapet är så lågt att jag över huvud tagit inte skäms för att kalla er för lågbegåvade fågel kranier.

 10. Hat och dödshot är nog ingen bra väg att gå om man vill övertyga andra!!!
  De har, tack o lov, sin egen inbyggda självförgörelsemekanism vilket garanterat kommer att leda till att de gradvis kommer att krympa ihop till ingenting!

Kommentera