Flyger Turkish Airlines folk till döden


UTVISNINGAR. Enligt svenska batikhäxor och ”flyktingvännor” med flera väntar en snabb död på dem som reser till Afghanistan. Det borde innebära att Turkish Airlines och andra flygbolag sänder folk direkt till döden från bland annat Göteborg och Stockholm. 

Det står dock inget om döden i Afghanistan på flygbolagens hemsidor. Där står om en 5000-årig historia, om underhållning och shopping, sevärdheter, hotell- och taxipriser. Precis som till andra turistorter i världen.

I Afghanistan bor 35 miljoner människor och jag tror inte de blir mördade varje dag. Dock ska erkännas att det enligt FN mördas 3000-3500 människor varje år i terrorrelaterade brott.

I exempelvis Brasilien mördas 50.000 varje år och i Sydafrika 20.000 ändå gillar folk att åka till dessa länder på semester.

Från Kabuls Internationella flygplats flyger för närvarande nio bolag till 15 utländska städer och med minst 62 utrikes avgångar varje vecka.

Varje år återvänder hundratusentals afghaner till landet. De kommer från Iran, Pakistan, Europa och hela världen. Många för att de blir utkastade men väldigt många återvänder frivilligt, de längtar hem.

– Pettersson undrar varför Sverige inte ska utvisa människor utan asylskäl till ett fantastiskt land som Afghanistan Anne Ramberg?


7 responses to “Flyger Turkish Airlines folk till döden

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Borde inte regeringen och alla asylaktivister ställas till svars för att de tillåter att alla dessa stackars afghaner reser till en säker död?

  Om vi var och en anmäler regeringen samt alla asylaktivister till polisen så kanske vi kan få slut på detta folkmord.

  Gilla

 • Hanna

  Enbart innan uppehållstillstånd är beviljat. Sen pratar man aldrig mer om risker och regelbundet resande mellan länderna påbörjas.

  Gilla

  • Argus

   Som jag ser det är det rätt enkelt. Vi börjar med att stänga gränsen för asylsökande och anhöriginvandrare. De som redan smitit in kallas till identifiering med hjälp av fingeravtryck och DNA. De som inte dyker upp stryks ur samtliga system förutom för efterlysta. Utdelad pass spärras och återkallas. Endast tillfälliga pass kommer sedan att delas ut en gång för utresa.

   Det verkar som om samtliga partier, tyvärr också SD numera, verkar ha uppfattningen att har du en gång uppgett att du söker skydd och blir du beviljad uppehållstillstånd så har du samma rätt till landet som oss vars förfäder funnits här sedan kyrkböckerna uppfanns. Asyl har varit globalisternas verktyg att förändra världen. Visst ska vi hjälpa människor i nöd men hjälp i Sverige är endast för våra grannländer och den tvåhundra gånger mer effektiva hjälpen i närområden för andra, upp till en viss gräns förstås.

   Gilla

 • Sissi

  enligt en dokumentär av SVT 2016 om ensamkommande migranter så visade det sig att ingen har mist livet när de återvänt. En av personalen på Kabuls flygplats sa att hela familjer+släktingar+vänner möter upp den avisade och de kör sedan vidare med bilar till hemorten….

  Det görs reklam om turistresor till Afghanistan på nätet som anses safe av resebranschen..

  OBS: majoriteten av dessa ensamkommande kommer inte ifrån Afghanistan utan Iran där det växt upp

  Gilla

 • centurion

  Batikhäxor, förvisso. Men även slavhandlare tog sig stundom en och annan ”nigga” , som sängvärmare. Men följ med era toy-boys till Afghanistan/Iran !?? Kunde vara skoj att träffa svärmor och de andra fruarna/barnen/barnbarnen…

  Gilla

 • Jan

  Varför inte skicka med batikhäxorna med sina afganska sängkompisar så slipper vi ha dom här.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   De kanske inte vill resa från det heliga mångkulturella paradiset Sverige och dessutom tvingas ju ingen att resa härifrån !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: