Elin bestämde inte, afghanen är i Kabul

INVANDRING. -Pettersson ska försöka förklara hur rättsprocessen vid asylansökningar går till och hur Anne Ramberg, generalsekreterare i Sveriges Advokatsamfund vill att den ska gå till. 

Twitter

Elin Ersson bestämmer är alltså Anne Rambergs syn på svensk rättvisa. Avslag i tre instanser är inte nog. Den 52-årige afghanen var dömd till två års fängelse och utvisning för misshandel. Ramberg & Co tycker alltså grova brottslingar ska stanna i landet. 

-Pettersson kan glädja er med att det enda fröken Ersson åstadkom, förutom att bli ökänd som en korkad blondin är en liten försening och en dyrare utvisning. Afghanen är i Kabul och jag hoppas Elin får en räkning på fördyringen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

38 thoughts on “Elin bestämde inte, afghanen är i Kabul

 1. Blir nu då Elin o finländskan Pennanen martyrer och kommer till paradiset men där tar ju bara jungfrur emot men de borde ju inte vara nåt problem dom e ju gröna båda De e väl nog ändå så att inga kvinnor kommer till paradiset där martyrerna tas emot och blir passade av 72 jungfrur Detta är förresten en av historiens fräckaste lögner

 2. Jag hoppas att polisanmälan ska leda till åtal och rättegång. Hon borde få ett högt straff, böter eller fängelse så att hon skulle känna konsekvenserna av sitt brott. Snart ska vi ha anarki om sådana som hon hyllas av vänstervridna, galna ”kultureliten”!

 3. Staten i staten SVT NYHETER berättar om att en person hindrade plan från att lyfta och avbröt utvisning till Afganistan Detta stämmer ju inte personen flyttade bara på en utvisning o hela idiotin var helt onödigt Som man kunde vänta sej yppar scialistiska SVT inga namn nu inte

 4. Det blir lite svårt, när man först måste kämpa mot galna araber och afrikaner, och sen måste man kämpa mot sina egna landsmän. Åk til mellan-östern Elin och stanna där.

 5. Exakt precis just nu sitter man i TV4 och diskuterar Elins tilltag. Två tycker hon gjorde rätt och en är emot. De uppmanar till civil olydnad. Hon som var emot svarade att hon tycker skatterna är för höga och frågar då de andra om hon ska sluta betala skatt. Det andra ger exempel som apartheid.
  Varför får detta vänstermuppar alltid komma till tals och varför är fördelningen alltid till deras fördel? I det här fallet 2 mot 1.

 6. I vilket annat land som helst skulle hon få en kännbar påföljd. Men i Sverige finns möjligheten att hon får mottaga något fint pris på någon direktsändning gala i TV4 där Alexandra Pascalidou är värdinna och Malena Ernman sjunger en feministiskt och HBTQ anpassad version av Sveriges nationalsång där endast melodin påminner om originalet.

 7. Som ung hjärntvättad snöflinga kan hon inte per definition kallas batikhäxa… bättre med panikhäxa… hon hade nog i sin lalalalala värld räknat med att kaptenen skulle komma ut gråtande från cockpit och göra ett handhjärta och hon skulle få nobels fredspris och kunna leva som 4e fru till stackars Mustafa…. nu blev det inte så men hon är säkert med i TV sofforna snart som expert.

  • Han är tydligen 52 år, när och var i Sverige skulle han lyckas jobba ?
   Nej du lilla Elin han hade för alltid varit en belastning, så önska honom det bästa i den kultur och språk där han känner sig hemma.

 8. Det dröjer nog tyvärr inte särskilt länge förrän ponken är tillbaka i Sverige och då står där väl ett blågult harem bestående av både batikhäxor och hanrej beredda att gömma undan honom.

 9. Danska Ekstrabladet har haft väldigt många som har kommenterat detta och min första fråga är:

  varför bry sig överhuvudtaget om något som händer ”utanför mitt land”?

  Orsaken är att det som händer i Sverige påverkar också de i ex. Danmark

  Gillade en kommentar extra mycket (=Krap) där han/hon (ordet hen finns inte i min vokabulär) att:

  Hoppas hon blir inspärrad så länge att hon är en riktigt gammal den dagen hon släpps fri.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/aktivist-forhindrer-i-et-fly-udvisning-af-afghansk-mand/7245234

  Offtopic: På länken innan denna, tyvärr betallänk, så står det:

  Utvisad kriminell från Rödovre Danmark blev polischef i Somalia!

  :))))))))))).

  • Jisses! Det var en riktig fin kille de fick hem. Han har ju liksom erfarenhet av brott, kanske nyttigt att ha i jobbet. Styrk mig!

  • Tecknaren är samma Kjell ’Jäkla’ Nilsson-Mäki som ritat Jimmie Åkesson som kackerlacka ….

   • Canberra :
    Det visste jag inte , då skulle jag aldrig ha länkat till hans bilder .
    Tyckte att stollan var tecknad som
    den stolla hon är .
    Representant för ett korkat svenskt bimbo, ett av alldeles för många !

   • Lena:
    Du gjorde inget fel. Det är en bra teckning den här. Då han ritade Åkesson, var Mäki tecknare på Länstidningen i Jämtland. Jag vet inte vem han säljer sin konst till numera. En del konstnärer säljer sig till den/dem som har makten den dagen. Så har det alltid varit.

   • Canberra :
    Det är av alla fel som jag har gjort som jag har lärt mig.
    I Sverige lär man sig inte av misstag för i Sverige gör du aldrig misstag som besserwissersvensk, tragiskt !

 10. Marsvinet Elin behöver rejäla tillgångar på halm och strö för att bli nöjd och belåten, nu att afghanen är borta.

 11. Dagen efter sitt hjältedåd startar hon en facebooksida där hon titulerar sig ”motivationsföreläsare”, vilket tyder på att hennes avsikt hela tiden varit att tjäna pengar på det kaos och uppståndelse hon skapat.

  ”Egoist-Elins cyniska karriärdrag att stoppa flyg med afghan”;
  https://youtu.be/_xfCX_iKexU

  • Inte ovanligt bland småflickor att pengar och karriär är deras igentliga avsikt döljt bakom deras idiotiska upptåg.
   För tänk att få sitta i tv-4 soffan då löser sig resten.

   • Hade man kunnat så hade jag klickat 1000 ggr på tummen upp.

    Exakt så som du sa så är det.

  • Trodde vi skulle få se filmen MEN istället en tråkig röst som man inte orkar lyssna på hur rätt han än har….

 12. Får hon en räkning så lär nog hennes polare skramla till den. Nej ett par månader på Hinseberg vore mer riktigt.

 13. Någon ordning iallafall! Men flygbolaget ska ha ersättning, men inte för våra skattepengar.

 14. ELIN ERSSON ÄR POLISANMÄLD OCH KOMMER ATT BLI DÖMD FÖR DIVERSE BROTT, HOPPAS RÄKNINGEN KNÄCKER FRÖKEN ELIN FÖR LÅNG TID!

  • Vad kommer denna polisanmälan i slutänden att leda till ?
   Naturligtvis ingenting eftersom det här handlar om stackars flyktingar Sveriges viktigaste och mest prioriterade politiska område, när det mångkulturälskande etablissemanget kommit till och sagt sitt denna vänstervridna kriminella persons försvar rinner ärendet ut i intet !
   Skillnad om personen varit klassad som högerextremist och begått ett brott mot svensk flyktingpolitik då hade polisen och domstolen fått jobba ostört och dömt ut ett straff och en vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade odisciplinerade hotell s.k fängelse.

Kommentera