Stäng

Subventioner av elcyklar till Östermalmsbor skulle räcka till tre vattenbombare…

EKONOMI. Stefan K, skriver om Vattenbombare och priset för dem nedan, jag vill bara påpeka att vår S+MP regering prioriterar annat. Som att subventionera elcyklar till Östermalmsbor och elmotorer till skärgårdsbor när de åker till och från sina fina sommarställen.

Det lägger regeringen 350 miljoner kronor per år på. Sedan prioriterar Miljöpartiet sina kärnväljare i innerstan före glesbygdsbor som vanligt så de lägger ytterligare 395 miljoner kronor per år på att subventionera elmoper och elmotorer till de som har råd att ha båt. 745 miljoner kronor per år för att Miljöpartiet ska leka jultomte till kärntrupperna.

Bara ett års kostnad för detta trams skulle ge nästan 3 nya brandplan, skriver Uvell.se.

-Pettersson säger att tycker ni nuvarande regering och den gamla prioriterar rätt så röstar ni naturligtvis på dem den 9 september 2018, annars får ni tänka till…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

***

Miljöpartiet illustrerar skogsbränderna i Sverige med en bild på en gräsbrand i Australien.

11 reaktioner på “Subventioner av elcyklar till Östermalmsbor skulle räcka till tre vattenbombare…

 1. Nu flygs det in brandbekämpare från hela Europa, för att bistå oss. Men det är ju hur bra som helst, för då slipper ju våra egna beredskaps-styrkor avbryta sin semester. Undrar om inte ”den nya adeln´s” fasoner har spridit sig till våra egna styrkor. Stort tack för hjälpen, men det börjar faktiskt kännas lite skämmigt…

 2. Oj, jag läste Södermalm, förvirrad i värmen 🙂 Men de kan ju verkligen betala själva, kan man tycka!

 3. ”Men, VI PRATAR OM MILJÖN!”

  Att sedan dessa skogsbränder spyr ut miljövådliga ämnen har ingen betydelse. Då är det mycket bättre med symbolpolitik som ingen nytta gör. Sedan kan man fundera över hur det ser ut där dessa kinesiska cyklar görs och hur arbetarna mår.

 4. Vi har herculesplan som kan utrustas för brandbekämpning. Vi har således redan planen, men våra dumsnåla politiker har valt bort systemet för brandbekämpning. Dessa kan släppa 10000 liter på vem sekunder, 4000 liter mer än vanlig vattenbombare, och det tar 8 minuter att fylla på vatten.

 5. Nu blev det nog ett feltänk. Det är betydligt billigare med cykelvägar än bilvägar så ju fler som cyklar desto färre miljarder behöver läggas bilvägar.

 6. Elcyklar är liksom mångkultur naturligtvis mycket viktigare än vattenbombare för svenska politiker och den övriga hycklande PK-eliten !
  1968-2018, 50 år av vänsterextremt politiskt vanstyre och katastrofen av detta syns sorgligt nog tydligt i dagens raserade Folkhem.

 7. Sakta i backarna! Det är inte bara de besuttna som har haft nytta av subventioner av elcyklar eller andra el-fordon. Jag köpte mig en fyrhjuling med släpkärra för att kunna ta mig till affären nu när läkaren förbjuder mig köra bil, utan subventionen på 25% hade jag fått endera svälta eller kämpa för att få färdtjänst, det senare förmodar jag en omöjlig uppgift.

  1. Såklart det har varit till nytta för folk utanför Södermalm. Men det finns någon statistik på att de flesta som utnyttjat rabatten är folk i Stockholm som mycket väl kan betala själva.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: