Versailles Déjà vu?


INSÄNDARE. Dagens asylpolitik är en upprepning av Versailles-fördraget. 

Alla socialhistorier är överens – Versailles var en förbannad jävla katastrof och banade väg för Hitlers sadistiska maktapparat. Nu är Europa på väg att repetera Versailles genom dess invandringspolitik. Den ”dolkstöt i ryggen” som gav tyskarna en rygg-grad kring vilken man kunde bygga en nationalsocialistisk politik är näst-intill identisk med EUs inställning till den våg av afrikanska och arabiska (90%) män som man accepterar som nya invånare i Europa.

En överordnad makt som anser sig ha rättigheter över en stor medborgarmassa väljer att sätta sina egna karriär-monetära egoistiska och partipolitiska mål över medborgarnas vilja, väl och ve. Efter Versailles tvingades de tyska medborgarna under tio års tid att skänka alla sina inkomster utöver existensminimum till ”segrarmakterna”. När tyskarna inte mäktade med, invaderades Ruhrområdet av fransk och belgisk militär för att i områdets naturtillgångar säkra fordringarna. Tyskland förvägrades rätten att ha ett militärt försvar, vilket ledde till Lenin-understödda väpnade revolutionsförsök och bildandet av borgerliga milisförband av officerare som vägrade lyda segermakternas order att lämna in sina vapen.

Idag när jag reser i östra Tyskland och västra Polen ser jag inhemska människor som stirrar på svarta människor på deras bygator. På den lokala torghandeln ser jag unga tyska mammor med barnvagn som med ängslig blick bevakar flockar av unga mörka män som går tre-i-bredd med en stöddig gångstil. På postkontoret står en kvinna med flera tyglager över huvudet och försöker med några få ord att sända ett postpaket till en obeskrivlig adress klottrad på ett paket som tjänstemannen svårligen kan läsa och därmed inte effektuera. Tack vare en snabb insats från en ung jugoslav i oklanderliga vita gympadojor som använder som iPhoneX för att simultantolka hennes ord blir väntan i kön lindrigare. Ständigt denna väntan. Denna hänsyn. Kokar i blodet bland den befolkning som inte tillfrågats om detta var en önskad utveckling och vars svar ändå hade förpassats till debatternas rasisthög.

Jag ser i Sachsen byggandet av samma politiska formar som hösten 1929, efter depressionens start, då det skapades formar att gjuta ett folk med identiskt missnöje, dvs hat och utan framtidsutsikter. Allt är förlorat. Idag borde man lärt av historien. Då visste man inte bättre. Segraralliansen hade förbisett att människor faktiskt har känslor och en hjärna; samma med EU. Bruxelles har inte riktigt förstått att hårt arbetande människor runt om i Europa inte alls omfamnar den välkomnande inställning de förespråkar, helt enkelt eftersom dessa människor måste leva med konsekvenserna av ”segrarmakternas” beslut. Kvinnor törs inte längre gå ut. De MÄN som Bruxelles välkomnat till Europa tar för sig av det lättsamma liv europeiska ungdomar levt med i många år. Affärsinnehavare törs inte ha öppna dörrar. Den ärlighet som länge kännetecknat det kristna samhället är bortblåst. Mutor. Hot. Lärarna i skolorna ställs inför helt nya utmaningar av de föräldrar som Bruxelles välkomnat till Europa. Sjukvårdspersonal som arbetar med kall och läkareder ser sig först mutade och sedan hotade om våld mot dess käresta. Et cetera et cetera.

Varje del av det samhälle som europeiska medborgare under flera generationer gett en naturlig trygghet i samhället är raserat i ett ögonblick. Visst är asylpolitiken en ny dolkstöt i ryggen på Europas befolkning!

Och vad är svaret? För Hitler och hans nationalSOCIALISTISKA politik gav 1920-talet en perfekt gjutform för att skapa ett lydigt hungrande flexibelt folk som kunde rösta fram en revanschpolitik med starka konfrotationsdrag. Samma ser vi runt om i Europa. En resning mot EU. Och vilka är dess konsekvenser?

Hur fan kunde Bruxelles vara så jävla korkade att de inte kunde ana reaktionen på deras fördärvspolitik? Kanske för att vänster- och miljöpartistiska grupperingar och dess mediala bihang i framförallt Tyskland, UK och Sverige intoxinerat politiken med ett godhetsnarkotikum av vilket halvadelen av befolkningen verkar ha blivit beroende.

Stoppa EUs asylvansinnigheter NU – innan neonazisterna har tagit ny kontroll över Europa. Återsänd ALLA asylanter till läger i Nordafrika. Dra in alla tillfälliga uppehållstillstånd och skicka dessa individer till identifiering och sortering utanför Europa. Släpp in dugligt assimilerbart folk som kan och VILL arbeta. Det är sådana invandrare Europa behöver. Sådana som jag en gång. Skattebetalare. Ärlig. Och förbannat jävla anpassningsbar.

Sagt av Mary-Agnes McGrath

1) Invandrare och utvandrare
2) Före-detta tysk-svensk, numera Texan
3) Periodisk återvändare till Skåne.


16 responses to “Versailles Déjà vu?

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En helt fantastisk och faktarik komposition, där den luminösa formuleringen genomsyras av en ädel själs heliga vrede mot den diaboliskt konstruerade och misantropiska destruktionspolitik som underkuvat och genomborrat Europas lekamen medelst de dödliga giftpilar vi känner som globalismen.

  Oligarkernas sataniska strategier för att kontaminera vårt existensutrymme med den hälsovådliga närvaron av primitiva och icke rättskapabla våldsverkare, har potentieras genom de ideologiskt desorienterade, korrupta och icke sällan gravt moraliskt defekta propagandister som torgför exotiserande föreställningar om det multikulturella koncept som pådyvlats våra nationer.

  En eskapistiskt sinnad och intellektuellt förslöad individ som ständigt söker angenäma illusioner i stället för att hantera den fula verkligheten, är alltid möjlig att manipulera – därigenom har denna moderna tragedi med rudimentära vanföreställningar och barbarism som förtecken givits tillträde till de Europeiska scengolven, icke minst det svenska!

  I förhoppning om en rimligare framtid för oss alla samt privilegiet
  att även framledes få ta del av den mycket begåvade Mary-Agnes
  välinitierade texter, framför jag min varma erkänsla.
  Må Dina texter alltid mötas av den uppskattning de förtjänar.
  Confoundedly well done, Mrs McGrath!
  Stay vigorous and victorious!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Har ingen bild av SD har aldrig sett detta parti i aktion, undrar bara hur dess väljarkår kan vara 100% säker på att J.Å kommer att infria sina politiska vallöften, helt unikt att i förväg bestämt kunna säga att SD kommer att rädda det som finns kvar att rädda av Folkhemmet men om det är sant så det ju väldigt bra och SD-väljarna blir nöjda.
  Personligen blir det istället en röst på AFS i September om man nu får säga det bland alla SD-anhängare på detta debattforum.
  10/9 vet vi hur riksdagen ser ut fyra år framåt och som sagt 2022 vet vi också om SD fått något gjort.

  Gilla

 • Lena

  Tack Mary-Agnes McGrath :
  Du beskriver helt enkelt hur det tyvärr ser ut i Europa idag, det enda som jag inte känner igen är det på postkontoret. I Frankrike där jag vanligtvis vistas så hade den i tyglager ignorerats och med det försvunnit ut till alla andras lättnad.

  Gilla

 • S Eriksson

  Det vore väl mycket bra om människor lärde sig av sina eller ännu hellre andras misstag.

  Gilla

 • Sleven

  Det är ett rent hån mot oss.
  De spottar och pissar oss rätt i ansiktet.
  Det är ett planerat folkutbyte och en uppblandning som är önskad av politiska högdjur från vänster till höger, det är den yttersta konsekvensen efter andra världskriget.
  Nu ska man en gång för alla göra slut på Europa.

  Gilla

 • Stenbock

  Ögnar som ni redan vet över olik Europeisk press, i dag hittade jag följande intressanta rubriker i detta ämne:
  http://www.pi-news.net/2018/07/integrierter-tuerke-du-bist-scheiss-deutsche-und-bleibst-scheiss-deutsche (översätt gärna tysk till svensk, och ni får den vardag vi tvingas leva i Norden)

  Det sista en arab som mördade sin 7-åriga dotter i Düsseldorf.”Bara så där”, när polisen frågade om orsaken !
  Skulle dagloigen kunna fylla på med liknande reportage,från olika delar av kontinenten…Alla illdåd av samma orsak….den politiska EU-importen !

  Gilla

 • Gus

  Ja, SD är nu den enda vägen ut ur detta helvete vi befinner oss i ..

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad finns det förutom förhoppningar för garantier att J.Å och politikerna inom SD som precis som 7 klöverns politiker garanterat bor i mångkulturella helt fria zoner och som i intervjuer nedlåtande precis som övriga politiker kallar hederliga arbetande svenskar ute i den riktiga verkligheten för s.k VANLIGT FOLK kommer att rädda Sverige ?
   Är inte J.Å och SD precis som alla andra politiker bara ute efter makt ?
   Misstänker starkt att det är så men 2022 vet vi om och vad SD gjort något för Folkhemmet om partiet nu får något politiskt inflytande efter valet i September vill säga om inte så kan ju SD alltid säga, vi fick inte vara med denna gång heller kunde därför tyvärr inte rädda landet från undergång.
   Snart September och val.

   Gilla

   • Stenbock

    Kent:
    Vet inte varifrån du fått din bild av SD ?
    Har sedan jag återkom till gamla Sverige,för många år sedan varit medlem,och deltog under många år (före min sjukdom) vid olika sammankomster. Kan inte erinra mig att där fanns Grevar och Baroner,ej hellre några av typ Kristersson (M).
    Som i andra partier finns de ju enstaka skitstövlar,men dem kan man ignorera. I övrigt var dessa ”SD-rasister” vanliga jordnära personer. Bussförare,försäljare,egna företagare och även pensionärer.Tror t.o.m. du hade passat in i gruppen som mångårig ”pilt” !
    Alla kan vi ju bidraga efter/eller med,mångårig yrkesvana!

    Gilla

 • Danne

  Bra skrivet Mary-Agnes.
  Idag verkar man ha den inställningen att det var ren otur att Hitler kom till makten. Den brist på analys som präglat frågan hur Hitler vann väljarnas stöd och hur andra länders politiker bidrog till starten av ww2 gör att man inte ser det mönster du beskriver.

  Gilla

 • Joy

  Intressant vinkel, en jag aldrig riktigt varit medveten om. Men vi européer ska ju kuvas och utplånas, det kan inte vara någon annan tanke bakom. För inte får vi hit arbetskraft, den saken är glasklar.

  Gilla

 • Stenbock

  Frukten av detta kunde jag redan i går skriva några rader kring.Då i samband med att myndigheterna beslagtagit 77 olika objekt med villor,flerfamiljshus,koloniområden, o.s.v. i Berlin.Samtligt inköpt av okända skuggfigurer,för medel skapade genom olika brott.
  I dag träder Bossen i en av de 10-tal ”familjer” och deras ledare öppet upp, i en BZ-intervju.

  Issa Remmo( se bilden ovan) lyder dennes namn,och clanen anlände till Tyskland i mitten av 80-talet.Eftersom man inte kunnat fastställa varifrån de kommer,har de levt på socialhjälp och kriminalitet under alla år.
  I intervjun framkommer,att de ursprungligen är en blandning av kurder,libaneser och ”palestinier”…Alltså en skön blandning i herr Remmo, som förökat sig tills idag med 16 barn !!
  Förutom denne Remmo´s liga finns ytterligare c:a 10 sådana ”familjer”, i den stadsdelen av Berlin. Flertalet av dem ingår i olika MC-klubbar som Hell Angels och Bandidos.
  Ps. P.g.a. av att det inte går att fastställa deras ursprung,är de enligt tysk lag tvingade att leva av socialhjälp.Först när deras identitet är klarställd, tillåtes de skaffa arbete ! Ds.

  Gilla

  • Lena

   Stenbock :
   Det har tydligen lönat sig för typen , bara den kaffetermosen som han använder av betingar en mindre förmögenhet !
   En ouppnåelig lyx för fattiga vita och europeiska pensionärer.

   Gilla

 • ruben

  Håller med alla åtgärdsförslag, EU tycks vara en stor fara för Europas länder.

  Gilla

 • Kent

  Vad att tillägga allt är väl sagt av Mary-Agnes McGrath.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: