Stäng

Många skadade vid knivdåd i Tyskland

BROTTSLIGHET. Minst 14 människor har skadats vid ett knivdåd ombord på en buss i tyska Lübeck, rapporterar tyska medier. En misstänkt gärningsman i 35-årsåldern uppges ha gripits i närheten av platsen. Gärningsmannen säger att han är från Iran. 

Ingen ska ha dödats, skriver Bild med hänvisning till polisen. Skadorna är oklara men det finns uppgifter om att två personer ska vara allvarligt skadade.

Vittnen uppger för Lübecker Nachrichten att en man gått till attack mot passagerare. När chauffören stannade bussen ska även denne ha blivit angripen. Motivet är inte känt.

Två passagerare är allvarligt, men inte livshotande skadade, och tolv lindrigt.

Lübeck

21 reaktioner på “Många skadade vid knivdåd i Tyskland

 1. Varför berättar inte gammelmedia om detta dåd? det är för fan närmre till Lubek från mitt hus, än till de styrande i Stockholm….är det för att det är en invandrare ? Så jävla sjukt ! De skriver om kändisar som är gravida istället och agendasättande artiklar för de 9000 afghanska männen….men att rapportera riktiga nyheter…..Nej, inte när det passar deras skeva världsbild!.

 2. Nu kommer snart snyfthistorierna om att han haft det så svårt och var traumatiserad och att de etniska tyskarna drev honom till detta dåd.
  Han kommer att framställas som offret.

 3. Alltså importen av dessa mentalt skadade måste få ett slut, vad fan har vi för nytta av detta klientel i Europa. Stäng gränserna och inrätta gränskontrollerna igen. Ska det vara så förbannat svårt att bevisa vem man är genom att visa upp ett pass?

 4. Då måste det kanske vara slut med att åka på julmarknaden i Lübeck om inte Merkel kan hålla ordning på sina invandrare.

 5. Motivet okänt? Hmm räcker det inte som motiv att gärningsmannen är muslim? Han har säkert läst instruktionsboken koranen.

  ”Här är några exempel ur koranen att studera:

  ”Terrorisera och halshugga dem som tror på annat än Koranens skrifter.” Koranen 08:12. ”Stympa och korsfästa de otrogna om de kritiserar islam” Koranen 05:33. ”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” Koranen 9:123. Döda de otrogna var du hittar dem.” Koranen 2:191. ” Varje religion än islam är inte acceptabelt. ”Koranen 3:85. ”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Koranen 8:60. ”Straffa de otrogna med kläder av eld, krökta järnrör, kokande vatten smälta deras hud och bukar.” Koranen 22:19.”

  1. Just därför när de speciellt upptända,efter att ha legat med R-ven i vädret på Fredagar !Dessa Moskèer är rena propaganda och terror- center.

 6. Kan inte posta det jag ville, står så här. ?

  ”FEL: din adress är för lång.”

 7. Från Iran? Det sade de inget om i Rapport i SVT… Hur kan det komma sig då?
  Iofs tittade jag på webben men det är väl samma version som sänds i vanlig TV (Jo jag vet att det är det).

   1. Samma Koran, sunni eller shia.
    Icke att förglömma, vi har individer i vårt land som har låtsats vara afghaner men bott större delen, minst, i Iran.

  1. Ja,och mer därtill !
   Vill inte såra ”Kurt”,men de är lika eller än mer ”godhjärtade” än Absurdistan…Råder sedan dagar tillbaka landssorg efter Bin Lades livvakt,som utvisades till Tunisien i all tysthet.
   Ovanpå detta två guldklimpar till Afghanistan,som nu saknas i Merkels land !
   Därtill har Seehofer och Bayern,nu infört sina gränskontroller vilket ju hindrar bl.a. de Afrikanska niggrarna att bosätta sig i Tyskland.

   1. Tror ibland att Tyskland fortfarande bär lite på den kollektiva skulden gentemot omgivningen av det, som nazismen i sina värsta stunder åstadkom. Jag tycker Tysklands befolkning skall lägga den gamla kollektiva skulden i en säck och knyta igen. De behöver bara stå upp för det, som deras medborgare är och gör idag vilket hittills varit helt enastående i fråga om ordning, reda och ekonomi i världsklass. Jag vill inte se det raseras pga. den märkliga frikostiga invandringen. Jag uppskattade Tyskland tidigare, som semestermål.

 8. Andlöst vacker stad, gammal och med anor som heter duga. Men varför ska islam spridas överallt?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: