Stäng

13 reaktioner på “”i Sverige gör man fan inte så”

 1. De primitiva missdådarnas metodmässiga fräckhet är lika gränslös som motbjudande och överträffas endast av det samlade PK-etablissemangets uppsättning tarvliga ursäkter för att söka urskulda våldsimporten och förringa dess förödande verkningar.

  Samtidigt gör radikalfeminismen, detta abderitiska anhang, gemensam sak med talibanideologin och avsätter all energi åt att demonisera det vita patriarkatet – det vill säga det primära begrepp som representerar den mänskliga skölden mellan de icke rättskapabla predatorerna och deras oräkneliga offer.

  Svaga, degenererade hjärnor i samspel – ett hot mot rikets säkerhet!
  Andreas.

 2. De lär sig att svenska kvinnor är horor av sina imamer. Kvinnor är till för mannen, när det passar honom. Dessutom är de inte riktigt navlade, det ska bråkas och krävas.

 3. Skulle inte svenska kvinnor drabbas av våld och sexuella brott från utlänningar så skulle dom älska situationen som Sverige har idag med överskott på män.

 4. Alla(h) ska med….Det är en vinst för samhället!

  VAL 2018….FÖR FÖRSTÅND.

 5. Linnea tycks ha missförstått, det är precis så man gör.
  Helt enkelt en ny kultur.
  Bara att svälja.

  1. Ja det är väl bra att Sverige äntligen håller på att få en kultur. Vi har ju inte haft någon förr. Allt enligt Mona Muslim.

 6. Det speglar bara dessa mäns ruttna kvinnosyn. Det skall väl för trovärdighetens skulle tilläggas att det även finns svenska män med en rutten kvinnosyn.

  1. Man kanske skulle tygla om och bli psykolog. Det finns ju så många idioter i Sverige så man skulle inte få en ledig sekund på hela dygnet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: