Stäng

Det blev bottennapp för M i röstfisket

M_noway

Röstmaterial tillbaka till M med orden:

Jag glömmer inte ert vanstyre 2006 – 2014. Inte heller att ni lät S+MP regera 2014 – 2018.

Ni förtjänar inte min röst, ni förtjänar ingens röst och det för all framtid.

17 reaktioner på “Det blev bottennapp för M i röstfisket

 1. Följande rubrik publiceras just nu i lokalblaskan HD:
  https://www.hd.se/2018-07-22/misstankt-for-miljonforskingring-har-avlidit
  För någon vecka senast skrev man hur en M-medlem förskingrat deras lokala Valfond på l.4 miljoner.Dessutom skulle det fattas c:a dryga miljonen i en förening,han valts till kassör.En mycket tråkig historia.
  Nu blir det ingen rättegång och inga slantar tillbaka för M.
  Mannen valde sorgligt,och tråkigt för sina anhöriga fridöden….

 2. De va en tidning som.hade nån slags valkompass där man kunde testa vilket parti som man.bäst synkroniserar med Med SD var vi till 86% av samma åsikt Med M 67% Men med S V och dom gröna skar de ihop för vi var i dom flesta frågor av olika åsikt

 3. De va en tidning som.hade nån slags valkompass där man kunde testa vilket parti som man.bäst synkroniserar med Med SD var vi till 86% av samma åsikt Med M 67% Men med S V och dom gröna skar de ihop för vi var i dom flesta frågor av olika åsikt

 4. Ni tänker fel. 😉

  Jag föreslår istället att vi som hänger här hos Petterssons går med i Moderaterna, går på nomineringsmötena och tar över partiet. Med typ 50 personer på varje möte och med 290 kommuner skulle det räcka med att typ 15 000 personer gick med. Moderaterna har visserligen totalt 45 000 medlemmar men jag skulle tro att väldigt få av dem går på årsmötena.

  1. Moderaterna har en alltför dålig klang. Annars skulle ett sådant övertagande vara ett alternativ till att starta ett nytt parti.

   1. Du har hela infrastrukturen på plats, partikanslier, partistöd, tryckning av valsedlar, etc., etc.. En hel del skulle nog fortsätta att rösta på partiet också.

    Valet av Moderaterna är rätt enkelt, det finns idag två partier som är tillräckligt stora för att kunna bilda ett regeringsunderlag tillsammans med SD och SAP är alldeles för ihopsyltat med LO. Säg att SD får 28% och nygamla M 15% så blir det nästan på kronan lika stort regeringsunderlag som nuvarande regering har.

    Jag vet inte varför ni är så negativa, jag skulle gladeligen sälja min själ för att rädda Sverige så ett märke på kavajslaget vore ett väldigt lågt pris.

 5. Vad vann alliansen på December överenskommelsen?

  Sverigedemokraterna får fler röster än i förra valet.
  Vänsterpartiet fick igenom mycket av sin politik.

 6. Varför skall man ens fundera på det diktatoriska partiet 7-klövern så länge det finns ett demokratiskt parti som heter Sverigedemokraterna ????????

 7. Röstade på M i valet 2006. Det var sista gången någonsin. Det kvittar vad de kommer med för utspel och förslag. Min röst har ni förlorat för alltid. Litar inte ett dugg på er nämligen.

  1. Samma här. Reinfeldt har lurat mig en gång och aldrig mer. Hans medskyldiga är kvar och vill nu ha förtroende. Aldrig!!

  2. Moderaterna borde göra upp med sitt förslutna, dvs. Reinfeldt och hans styre. Rensa ut alla som är kvar efter den tiden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: